Κατηγορίες
Αρχική › ΩΔΙΚΑ ΠΤΗΝΑΤΡΟΦΕΣΚρέμες ΝεοσσώνVersele Laga NutriBird A21 800gr
Versele Laga NutriBird A21 800gr
Versele Laga NutriBird A21 800gr Χυλός για όλα τα είδη νεοσσών
Versele Laga NutriBird A21 800gr
Διαθεσιμότητα Σε Απόθεμα
Kωδικός 1023015
Part Number: 5410340220108
Πλήθος Πόντων: 400
Eπιλέξτε για σύγκριση :
Σύγκριση
Στα Καταστήματα 20,50€
Η τιμή μειώθηκε κατά2.4%
Τιμές με Φ.Π.Α.20,00€
Προσθήκη στο καλάθι Προσθήκη στο καλάθι
Περιγραφή
Συγκριτικά Χαρακτηριστικά
Παρεμφερή Προϊόντα
Συσχετιζόμενα Προϊόντα
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Παρουσίαση του προϊόντος:

Η NutriBird Α 21 είναι μια πλήρης τροφή πουλιών για εκτροφή όλων των νεοσσών. Επιστημοικά συντεθειμένο για τη βέλτιστη ανάπτυξη των πουλιών.

Οδηγίες χρήσης

Η τροφή NutriBird Α 21 για εκτροφή στο χέρι παρασκευάζεται με προσθήκη ζεστού νερού. Η μερίδα τροφής-νερού αλλάζει με την ηλικία του νεωσσού και θα πρέπει να προσαρμοστεί προσεκτικά. Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα για να προετοιμάσετε την τροφή. Για το πρώτο παρασκεύασμα, συνιστάται να ζυγίζονται με ακρίβεια τα απαιτούμενα ποσά.
1. Ανακατεύουμε σε ένα καθαρό μπολ το NutriBird Α 21 rearing food και το ζεστό νερό σε ποσότητες, όπως συνιστάται στο διάγραμμα. Επειδή το νερό της βρύσης ενδέχεται να περιέχει επιβλαβή βακτήρια, συνιστάται να χρησιμοποιηθεί βρασμένο ή εμφιαλωμένο νερό.
2. Το μίγμα πρέπει να ανακατευθεί καλά. Αφήνετε να κατακαθίσει για ένα λεπτό. Εάν η παρασκευή εκτελείται σωστά, θα προκύπτει ένα ωραίο χυλό.
3. Αφήστε το χυλό να κρυώσει στους 39 ° C. Πριν από το σερβίρισμα του μίγματος, θα πρέπει να ανακατευτέι καλά για μία ακόμη φορά έτσι ώστε το νερό και η τροφή να μην διαχωριστούν.
Προσοχή: το μείγμα πρέπει να παρασκευάζεται φρέσκο πριν από κάθε γεύμα! Το μίγμα, συνεπώς, καλύτερα παρασκευάζεται σε μικρές ποσότητες.

     Age                   Volume
      NutriBird       A 21      Water    
Hatching – day 2       1 part       6 parts
Day 2 – day 3       1 part       5 parts
Day 3 – day 4       1 part       4 parts
Day 4 – day 5       1 part       3 parts
Day 5 – weaning       1 part       2 to 2,5 parts


Analytical constituents
 Protein   21 
 Fat content  
 Crude fibre  
 Crude ash  
 Calcium   0,90 
 Phosphorus   0,60 
 Sodium   0,20 
 Magnesium   0,17 
 Lysine   1,15 
 Methionine   0,53 
 Threonine   0,75 
 Tryptophan   0,20 
 Nutritional additives        
 Vitamin A   7.200  IU/kg 
 Vitamin D3   1.500  IU/kg 
 Vitamin E   85  mg/kg 
 Vitamin K3   mg/kg 
 Vitamin B1   7,50  mg/kg 
 Vitamin B2   16  mg/kg 
 Vitamin B3   20  mg/kg 
 Vitamin B6   mg/kg 
 Vitamin B12   0,03  mg/kg 
 Vitamin C   60  mg/kg 
 Vitamin PP   80  mg/kg 
 Folic acid   1,50  mg/kg 
 Biotin   260  µg/kg 
 Choline chloride   605  mg/kg 
 E160a - β-carotene   4,35  mg/kg 
 E2 (iodine)   mg/kg 
 E4 (copper)   10  mg/kg 
 E5 (manganese)   100  mg/kg 
 E6 (zinc)   100  mg/kg 
 E8 (selenium)   0,20  mg/kg 
 Zootechnical additives        
 Lactobacillus sp.        

Composition
 Bakery products      
 Vegetable protein extracts      
 Derivatives of vegetable origin      
 Oils and fats      
 Minerals      
 Vitamins      
 Methionine      
 Lysine      
 Yeast      
 Trace elements      
 Probiotic (lactobacillus sp.)      
 Enzymes