Yamastik Ελαιοραβδιστικό Τ κομπλέ
Yamastik Ελαιοραβδιστικό Τ κομπλέ
Yamastik Ελαιοραβδιστικό Τ κομπλέYamastik Ελαιοραβδιστικό Τ κομπλέYamastik Ελαιοραβδιστικό Τ κομπλέYamastik Ελαιοραβδιστικό Τ κομπλέYamastik Ελαιοραβδιστικό Τ κομπλέYamastik Ελαιοραβδιστικό Τ κομπλέ
Τιμές με Φ.Π.Α.250,00€  ή 54.5 X 5 Δόσεις
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
Kωδικός: 1076210

Το 1994 η εταιρεία Yamastik ανέτρεψε τα δεδομένα στη συγκομιδή του ελαιοκάρπου και ήταν η πρώτη εταιρεία που σχεδίασε και κατασκεύασε το ελαιοραβδιστικό με κεφαλή τύπου ''Τ'', θέτοντας τις προδιαγραφές στην κατασκευή ελαιοραβδιστικών και σηματοδοτώντας το μέλλον και την εξέλιξη της αγοράς.

Με εντυπωσιακά χαμηλό βάρος, κάνει πολύ εύκολη την διείσδυση και στόχευση μέσα στα κλαδιά του δέντρου, ενώ επιτρέπει μεγάλη ευελιξία κινήσεων στο χειριστή.

Μεγάλη απόδοση στη συγκομιδή , με πολύ εύκολη χρήση. Είναι φιλικό προς το δέντρο ενώ, με σωστή χρήση, προστατεύει και διατηρεί τα φύλλα. Κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα, με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Το ελαιοραβδιστικό »Τ» σχεδιάστηκε με γνώμονα την εργονομία εξασφαλίζοντας ξεκούραστη και αποδοτική χρήση στην πολύωρη εργασία με σεβασμό στον χειριστή. Ενδείκνυται για πολλές ποικιλίες ελιάς, αλλά και για πλήθος άλλων βρώσιμων καρπών όπως το φιστίκι και ο καφές.

ΚΕΦΑΛΗ «Τ»

Κατασκευασμένη από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και αντοχής, με ιδανικό μέγεθος και γεωμετρία, σε συνδυασμό με τον έξυπνο σχεδιασμό ελεύθερης κίνησης των κυλίνδρων της κεφαλής, δίνει ευελιξία κινήσεων στο Ελαιοραβδιστικό Τ μέσα στα κλαδιά, χωρίς αυτά να τυλίγονται και να προκαλούνται διακοπές στην λειτουργία του.

Οι λείοι κύλινδροι προστατεύουν το φλοιό του δέντρου από τραυματισμούς.

ΡΑΒΔΑΚΙ

Το ραβδάκι είναι κατασκευασμένο από πολύ εύκαμπτο υλικό ώστε να μην προκαλεί φθορές στο φύλλωμα και στους βλαστούς του δέντρου, εξασφαλίζοντας όμως αποδεδειγμένα τη αντοχή στο «κόψιμο» για όλη την διάρκεια ζωής του μέχρι να φθαρεί. Σχεδιάστηκε ώστε να αντικαθίσταται πολύ γρήγορα και επί τόπου χωρίς εργαλεία και ιδιαίτερες γνώσεις, απλά περνώντας το νέο ραβδάκι από τη μεγαλύτερη οπή του κυλίνδρου και με κατεύθυνση ώστε να εφαρμόσει στη μικρότερη οπή. Το αυθεντικό ραβδάκι Yamastik διατίθεται σε σετ των 12 τεμαχίων και φέρει ανάγλυφο το σήμα γνησιότητας.

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟΥ

Εργονομικά σχεδιασμένο πολύ χαμηλού βάρους και μεγάλης αντοχής χειριστήριο 400 Watt. Μετά από 30 χρόνια, κάθε μέρος του εξακολουθεί να κατασκευάζεται 100% από την YAMASTIK, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο την ύψιστη ποιότητα κατασκευής και απόδοσης.

Με εργονομικά σχεδιασμένη λαβή, αθόρυβη λειτουργία, πολύ χαμηλό βάρος, ενδεικτική λυχνία ορθής σύνδεσης και πολύ υψηλής ποιότητας καλώδιο χωρίς απώλειες, για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων.

Διατίθεται σε διαφορετικές εκδόσεις ώστε να προσαρμόζεται και να λειτουργεί σε κάθε κοντάρι ελαιοραβδιστικού και σε κάθε γεννήτρια ρεύματος.

ΚΟΝΤΑΡΙ

Αποτελείται από ειδικά κράματα αλουμινίου μεγάλης αντοχής και πολύ χαμηλού βάρους, που διαμορφώνονται με εξέλαση σε ειδικά κατασκευασμένη μήτρα, πετυχαίνοντας μεγάλη στιβαρότητα, ακαμψία και αντοχή στη χρήση.

Επιλεκτικά, διατίθεται με σωλήνα από ανθρακόνημα, προσθέτοντας όλα τα πλεονεκτήματα του υλικού όπως πολύ χαμηλό βάρος, απόλυτη ακαμψία, μεγάλη αντοχή σε πιέσεις και θερμοκρασίες.

Μια επιλογή που σίγουρα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία αγρότη.

ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Το ελαιοραβδιστικό Τ ικανοποιεί όλες τις ανάγκες φορητότητας, αφού επιλεκτικά διατίθεται το μοντέλο των 24Vdc για τροφοδοσία από συστοιχία μπαταριών στα 24V ή εναλλακτικά με μετατροπέα από 12V στα 24V.
Διατίθετε καρότσι μεταφοράς για την μπαταρία ή τη συστοιχία μπαταριών, στιβαρής κατασκευής και μικρού βάρους  με αποσπώμενη χειρολαβή και συμπαγείς τροχούς.
Επιπλέον διατίθετε ελαστομερές κουτί μπαταρίας για εξωτερικούς χώρους με πρίζα εξόδου YAMASTIK και επιλέκτικά με όργανo μέτρησης της τάσης.
Συνιστώνται μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης τουλάχιστον 80Ah.

ΦΙΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ

Σχεδιασμένο με ειδικό σύστημα συγκράτησης μέσα στην πρίζα, αποτελεί ακόμα μια διαχρονική καινοτομία της YAMASTIK, εξασφαλίζει την αδιάκοπη παροχή ρεύματος κατά την χρήση, χωρίς αποσυνδέσεις, απώλειες ή διακυμάνσεις.

Κατασκευάζεται από επιλεγμένη πρώτη ύλη, που εξασφαλίζει την αντοχή του σε υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες αναπτύσσονται κατά τη λειτουργία.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΣΤΡΟΦΩΝ

Η ρύθμιση στροφών γίνεται πολύ απλά, περιστρέφοντας το διακόπτη των έξι ή δώδεκα επιλογών που βρίσκεται στο πλάι της γεννήτριας ρεύματος.

Η σωστή κάθε φορά ρύθμιση, βελτιστοποιεί την απόδοση στη συγκομιδή, συμβάλλει στην προστασία του δέντρου και συμμετέχει σημαντικά στην εξοικονόμηση καυσίμων

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Yamastik

ΤΥΠΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ: "Τ"

ΤΥΠΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ: Περιστροφική

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ: ΕΩΣ 800rpm

ΜΗΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ: 2,1m /2,3m /2,7m

ΑΠΟΔΟΣΗ: 140 ΩΣ 180kg/h

ΚΑΛΩΔΙΟ: 2x3mm 15m

ΒΑΡΟΣ: 3kg ( 1,6kg ΚΟΝΤΑΡΙ 2m)/ (1,4kg ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ)

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΛΕΙΟΥΡΓΙΑΣ (δυο τύποι χειριστηριων): 12 Volt ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ / 14-20Volt ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ

ΙΣΧΥΣ: 400 watt

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή

Σε όλα τα προϊόντα με το ειδικό σήμα η αποστολή ειναι δωρεάν ανεξαρτήτου βάρους και προορισμόυ.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με το  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ αποστολή  ισχύει και για αγορές   από 49€ και άνω εως 15kg.

Eφάπαξ1X250
2 Δόσεις ΑΤΟΚΑ2X125
3 Δόσεις ΑΤΟΚΑ3X83.33
4 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ4X67.19
5 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ5X54.5
6 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ6X47.92
7 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ7X42.86
8 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ8X39.06
9 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ9X36.11
10 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ10X33.75
11 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ11X31.82
12 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ12X30.21
ερώτηση σχετικά με το προϊόν
Kαταχώρηση