Προφίλ
Αρχική » Ενοχλητικά έντομα και καταπολέμηση!

Ενοχλητικά έντομα και καταπολέμηση!

07/07/2018 
Ενοχλητικά έντομα και καταπολέμηση!

Τα εντομοκτόνα και τα αποτελέσματα τους

 

  • Άμεση εντομοκτόνος και απωθητική δράση

  • Εντομοκτόνος δράση σε μακροχρόνιο διάστημα

  • Πρόκληση ερεθιστικής δράσης στα έντομα

 

Σημεία τοποθέτησης εντομοκτόνων

Τα ενοχλητικά για όλους έντομα, δεν υπάρχουν δυστυχώς μόνο στους εξωτερικούς αλλά συχνά και στους εσωτερικούς χώρους. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να προμηθευόμαστε με εντομοκτόνα προϊόντα τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς χώρους χώρις να δημιουργούν επιπτώσεις.

Δείτε παρακάτω: εντομοκτόνα προϊόντα με άμεση και αποτελεσματική δράση

Petshop Samolis - Εντομοκτόνα Vebi Draker Petshop Samolis - Eντομοκτόνα Vebi CY10 Petshop Samolis - Εντομοκτόνα Vebi Duracid
Petshop Samolis - Eντομοκτόνα Vebi Draker Spray Petshop Samolis - Eντομοκτόνα - Χαρτάκια Gemma Rambo Petshop Samolis - Eντομοκτόνα Vebi Draker Υγρό

Τα παραπάνω προϊόντα εγγυώνται την αποτελεσματική και άμεση καταπολέμηση των ενοχλητικών εντόμων, τα οποία κυκλοφορούν σε χώρους όπως: 

 

*Ξενοδοχειακές μονάδες

*Σπίτια & Εξοχικές κατοικίες

*Εστιατόρια

*Γραφεία

*Αποθήκες

*Βιομηχανικούς χώρους

 

Τα εν λόγω εντομοκτόνα, πέρα απο την γρήγορη δράση και την αποτελεσματική καταπολέμηση ενάντια σε κουνούπια, μύγες, κατσαρίδες, φλεβοτόμους κ.α. ιπτάμενα και δίπτερα έντομα, έχουν την ιδιότητα να είναι άοσμα, να μη λερώνουν, να είναι κατάλληλα για εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους και να έχουν αποτελέσματα μακράς διάρκειας.

 

 

Petshop Samolis - Eντομοκτόνα Σπρέι Petshop Samolis - Κατσαρίδες Petshop Samolis - Αντιμετώπιση εντόμων