ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ADVION COCKROACH GEL/30 GR
ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ADVION COCKROACH GEL/30 GR
Τιμές με Φ.Π.Α.25,00€
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
Kωδικός: 1075950

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ADVION COCKROACH GEL/30 GR

Εντομοκτονο Advion cockroach gel

Μορφή

μορφή ζελέ

Εγγυημένη σύνθεση

Indoxacarb 0,6% β/β

Βοηθητικές ουσίες

98.86% β/β

               

                                       

         

    

Το ADVION Cockroach Gel (Indoxacarb 0,6%) είναι ένα ετοιμόχρηστο δόλωμα σε μορφή ζελέ που προσφέρει ολοκληρωτική καταπολέμηση των κατσαρίδων.

Οδηγίες χρήσης: Έλεγχος κατσαρίδων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους Χρήση μόνο από επαγγελματίες. Το προϊόν μπορεί να εφαρμόζεται σαν δόλωμα σε σημεία (σταγόνα) μόνο σε μέρη που δεν έχουν πρόσβαση παιδιά και ζώα μη στόχοι. Σε εγκαταστάσεις τροφίμων και ζωοτροφών να εφαρμόζεται σε ρωγμές και σχισμές.

Εναλλακτικά το προϊόν μπορεί να τοποθετείται σε εγκεκριμένους δολωματικούς σταθμούς. Η εφαρμογή θα πρέπει να γίνεται μόνο σε περιοχές όπου δεν έχουν πρόσβαση παιδιά και ζώα μη στόχοι. Το προϊόν δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται εντός ή γύρω από αποχετευτικά δίκτυα.

Το προϊόν δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται σε περιοχές όπου είναι πιθανόν να έρθει σε επαφή με τρόφιμα ή ζωοτροφές, εργαλεία διαχείρισης τροφίμων ή επιφάνειες επεξεργασίας τροφίμων. Να μην εφαρμόζεται σε περιοχές που καθαρίζονται συχνά, γιατί έτσι αφαιρείται το δόλωμα.

Να μην εφαρμόζεται σε μέρη όπως φούρνοι, ψησταριές, καμινάδες, σάουνες, λάμπες θέρμανσης, τηγάνια, πλυντήρια πιάτων, σωληνώσεις ζεστού νερού, και γενικότερα σε περιοχές όπου η θερμοκρασία μπορεί να υπερβεί τους 50 c , καθώς σε τέτοιες θερμοκρασίες το δόλωμα μπορεί να υγροποιηθεί και να ελαττωθεί η αποτελεσματικότητά του. Κατά την χρήση σε εξωτερικούς χώρους, βεβαιωθείτε ότι το προϊόν εφαρμόζεται σε επιφάνειες όπου δεν θα γίνει υγρό καθάρισμα (π.χ. σφουγγάρισμα) ή ξέπλυμα από βροχή.

Μετά το πέρας της εφαρμογής, σκουπίστε τα υπολείμματα του προϊόντος με χαρτί κουζίνας και φροντίστε για την ορθή διάθεση του χρησιμοποιημένου χαρτιού. Όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν σε εξωτερικούς χώρους, θα πρέπει να λαμβάνονται μέτρα που να παρεμποδίζουν την πρόσβαση των πτηνών στις περιοχές όπου έχει γίνει εφαρμογή (π.χ. χρήση διχτυών) ώστε να μην μπορούν τα πτηνά να τραφούν με τις κατσαρίδες που θα έχουν έρθει σε επαφή ή έχουν καταναλώσει το προϊόν.

Καλύπτετε τα δολώματα για να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα πρόσβασης σε αυτά από ζώα μη στόχους. Τα δολώματα θα πρέπει να επιθεωρούνται ανά 7-14 ημέρες για το εάν έχουν καταναλωθεί από τις κατσαρίδες και θα πρέπει να ανανεώνονται, όταν κρίνεται αναγκαίο.

Πεδίο εφαρμογής

Στόχοι

Δόσεις

Εσωτερικοί – Εξωτερικοί χώροι (μέσα και γύρω από κατοικίες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, γραφεία, αποθήκες, επαγγελματικές κουζίνες, νοσοκομεία, σχολεία, οίκους ευγηρίας, ξενοδοχεία, λεωφορεία, τρένα, εγκαταστάσεις αερομεταφορών και επαγγελματικές εγκαταστάσεις

(συμπεριλαμβανομένου του σταδίου ανάπτυξης): Νύμφες και ακμαία (Blattodea, Βλαττοειδή). Γερμανική κατσαρίδα – Blatella germanica, Αμερικάνικη κατσαρίδα – Periplaneta Americana, Ανατολική κατσαρίδα – Blatta orientalis

0.2 έως 0.5 γραμμάρια προϊόντος ανά τετραγωνικό μέτρο που αντιστοιχούν σε: •2 έως 5 σημεία (μικρές σταγόνες) δόλωσης.

 Σε περιπτώσεις έντονων προσβολών ή σε εξαιρετικά ρυπαρές συνθήκες, όπου κυριαρχούν η Ανατολική και η Αμερικάνικη κατσαρίδα συνιστάται η εφαρμογή μεγαλύτερης δόσης του σκευάσματος. ή •1 σημείο δόλωσης (μεγάλη σταγόνα) ή •1 λεπτή γραμμή δολώματος μήκους έως 5 εκ ανά τετραγωνικό μέτρο

Όταν το προϊόν εφαρμόζεται σε σημεία, η διάμετρος κάθε σταγόνας μπορεί να είναι: (α) 5mm που αντιστοιχεί σε βάρος σταγόνας 0.1g περίπου (μικρή σταγόνα). (β) 10 mm που αντιστοιχεί σε βάρος σταγόνας 0.4 g περίπου (μεγάλη σταγόνα)

Όταν το προϊόν εφαρμόζεται σε λεπτή γραμμή το πλάτος της γραμμής θα είναι 3 mm και το βάρος 0.35 g περίπου (για γραμμή 5 εκατοστών). Επίσης, το προϊόν μπορεί να τοποθετείται στο εσωτερικό δολωματικών σταθμών, με σκοπό να μην έχουν πρόσβαση σε αυτό παιδιά ή ζώα μη στόχοι.

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή

Σε όλα τα προϊόντα με το ειδικό σήμα η αποστολή ειναι δωρεάν ανεξαρτήτου βάρους και προορισμόυ.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με το  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ αποστολή  ισχύει και για αγορές   από 49€ και άνω εως 15kg.

ερώτηση σχετικά με το προϊόν
Kαταχώρηση

PDF

ADVION COCKROACH GEL

Download