Αρχική » ΓΑΤΑ » ΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ » Αποπαρασίτωση » Αμπούλες » Bayer Advocate Αντιπαρασιτικές αμπούλες για γάτες 4Kg 3 πιπέτες
Bayer Advocate Αντιπαρασιτικές αμπούλες για γάτες 4Kg 3 πιπέτες
Bayer Advocate Αντιπαρασιτικές αμπούλες για γάτες 4Kg 3 πιπέτες
Τιμές με Φ.Π.Α.8,49€
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
Kωδικός: 1001989
Part Number: 4007221034056

Τα Advocate είναι διάλυμα επίχυσης για μικρόσωμες γάτες και κουνάβια μέχρι 4 κιλά. Χρησιμοποιείται για την θεραπεία και την πρόληψη των παρασιτώσεων από ψύλλους, την θεραπεία της ωτοδηκτικής ψώρας, την πρόληψη της διροφιλαρίωσης(σκουλήκια της καρδιάς) και την θεραπεία των γαστρεντερικών νηματωδών(σκουλήκια του εντέρου).

Με μια θεραπεία προλαμβάνεται η παρασίτωση από ψύλλους στις γάτες για 4 εβδομάδες. Προϋπάρχουσες άωρες μορφές στο περιβάλλον είναι δυνατόν να συνεχίσουν να εμφανίζονται για διάστημα 6 εβδομάδων ή και περισσότερο μετά την θεραπεία, γεγονός που εξαρτάται από τις κλιματολογικές συνθήκες. Η θεραπεία με advocate σε συνδυασμό με απολυμάνσεις του περιβάλλοντος σκοπεύει στην διακοπή του κύκλου ζωής των ψύλλων στο περιβάλλον. 

Για την θεραπεία της ωτοδηκτικής ψώρας χορηγείται μια δόση του προϊόντος. Μην εφαρμόσετε το προϊόν απευθείας στον ακουστικό πόρο.

Για την πρόληψη της διροφιλαρίωσης γάτες που βρίσκονται σε περιοχές που ενδημούν τα παράσιτα ή ταξιδεύουν σε τέτοιες περιοχές είναι δυνατόν να προσβληθούν από τις ώριμες μορφές των παρασίτων. Για την πρόληψη της διροφιλαρίωσης, το Advocate θα πρέπει να εφαρμόζεται σεμηνιαία διαστήματα κατά την διάρκεια του έτους όταν υπάρχουν κουνούπια. Το Advocate μπορεί να χορηγηθεί καθ’ όλη την διάρκεια του έτους ή τουλάχιστον ένα μήνα πριν της εκθέσεως των ζώων στα κουνούπια. 

Για την θεραπεία των παρασιτώσεων των γαστρεντερικών νηματωδών (άωρες και ώριμες μορφές των Toxocara cati και Ancylostoma tubaeforme) Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος της θεραπείας της αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους .

Τέλος το προϊόν απευθύνεται και σε κουνάβια που είναι εκτεθειμένα ή υπάρχει υψηλός κίνδυνος να εκτεθούν σε μικρές παρασιτώσεις. Για την θεραπεία και πρόληψη των παρασιτώσεων από ψύλλους και για την πρόληψη της διροφιλαρίωσης.

Χορήγηση:
Αποκλειστικά για εξωτερική χρήση. Διαχωρίστε το τρίχωμα του τραχήλου του ζώου στο ύψος της βάσης του κεφαλιού έως ότου αποκαλυφθεί το δέρμα. Τοποθετήστε το άκρο της πιπέτας στο δέρμα και πιέστε σταθερά αρκετές φορές ώστε το περιεχόμενο της πιπέτας να μεταφερθεί απευθείας στο δέρμα.

Η τιμή αναφέρεται σε μια αμπούλα.

Souvisejici obrazek

ΜΑΡΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΚΥΛΟΥ ΓΑΤΑΣBayer

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή

Σε όλα τα προϊόντα με το ειδικό σήμα η αποστολή ειναι δωρεάν ανεξαρτήτου βάρους και προορισμόυ.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με το  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ αποστολή  ισχύει και για αγορές   από 49€ και άνω εως 15kg.

ερώτηση σχετικά με το προϊόν
Kαταχώρηση