Προφίλ
Αρχική » Kατασκευαστές I
Kατασκευαστές I
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Imperial care
Indas
INFRONT
Ikaros
...περισσότερα

Η "Ikaros" έχει μια αρκετά πλούσια συλλογή απο είδη και αξεσουάρ για σκύλους!!! Τέτοια αξεσουάρ είναι οι λαιμοδέτες και τα λουράκια, τα κρεβατάκια, οι χειρολαβές που χρειάζεται κάθε ιδιοκτήτης σκύλου για τη βόλτα του με ασφάλεια, οι βούρτσες για την περιποίηση του τριχώματος τους και οι οδηγοί για την εκπαίδευση των σκύλων!!!!!!

Κατασκευαστής "Ikaros"Κατασκευαστής "Ikaros"Κατασκευαστής "Ikaros"Κατασκευαστής "Ikaros"

Imac
...περισσότερα

H "Imac" είναι μια εταιρεία κατασκευής κλουβιών για ωδικά πτηνά, κλουβιών μεταφοράς για σκύλους και γάτες, κρεβατάκια για κατοικίδια καθώς και άλλων αξεσουάρ που αφορούν τη διατροφή και την υγιεινή των κατοικιδίων!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

IMARC
...περισσότερα

 ιδιοκτήτες σκύλου και γάτας, οφείλουν να έχουν στο κατοικίδιο τους, μια ταυτότητα με το όνομα και τα στοιχεία τους, ώστε το ζώο να είναι πιο ασφαλές σε περίπτωση που χαθεί κάπου! Η "Imarc" έχει δημιουργήσει πανέμορφες τέτοιες ταυτότητες για το δικό σας κατοικίδιο, με ανθεκτικά υλικά, σε υπέροχα χρώματα και σχέδια!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής "Imarc"Κατασκευαστής "Imarc"

INODORINA
...περισσότερα

Η "Inodorina" είναι μια εταιρεία κατασκευής προϊόντων που αφορούν ως επί το πλείστον την υγιεινή, τη φροντίδα και την περιποίηση της γάτας και του σκύλου αλλά και διάφορων επιφανειών που λερώνουν οι μικροί αγαπημένοι φίλοι μας με την απροσεξία τους!!! Θα βρείτε, λοιπόν, διάφορα καθαριστικά πατώματος, μαντηλάκια καθαρισμού για τις γάτες και τους σκύλους, πάνες και άμμους υγιεινής, σαμπουάν και ονυχοκόπτες για την περιποίηση και την καθαριότητα τους καθώς επίσης και αρώματα!!!

Κατασκευαστής "Inodorina"Κατασκευαστής "Inodorina"Κατασκευαστής "Inodorina"Κατασκευαστής "Inodorina"

INTERSAND
...περισσότερα

Oι κατάλληλης ποιότητας άμμοι υγιεινής για τις γάτες σας, κατασκευασμένες απο την "Intersand", με σκοπό να χαρίζουν ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας στην τουαλέτα της , απορροφώντας την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές!!!

Κατασκευαστής "Intersand"Κατασκευαστής "Intersand"

Iv San Bernard
...περισσότερα

Η εταιρεία "Iv san Bernard" ιδρύθηκε το 1995 στην Ιταλία, και αποτελεί έναν απο τους μεγαλύτερους ευρωπαίους κατασκευαστές! Οι κυριότερες δημιουργίες αυτής της εταιρείας είναι προϊόντα περιποίησης για καθαρισμό και φροντίδα του σκύλου και της γάτας!

Κατασκευαστής "Iv san Bernard"Κατασκευαστής "Iv san Bernard"Κατασκευαστής "Iv san Bernard"Κατασκευαστής "Iv san Bernard"

INGENYA
...περισσότερα

Όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη φροντίδα της υγιεινής και την περιποίηση του σκύλου και της γάτας, τα παρασκευάζει η εταιρεία "Ingenya". Διαθέτει σαμπουάν για υπέροχο και λαμπερό τρίχωμα, αρώματα για αίσθηση φρεσκάδας καθώς και ειδικές κρέμες για την περιποίηση των πελμάτων.

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής