Αρχική » Kατασκευαστές
Kατασκευαστές
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Cancat Pet
AATU
...περισσότερα

Η  ξηρά τροφή σκύλου & γάτας AATU αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον σκύλο και τη γάτα σας ακόμη και αν υποφέρει από αλλεργίες ή δυσανεξίες. Χωρίς την προσθήκη σύνθετων χρωστικών, ενισχυτικών γεύσης ή συντηρητικών, η ξηρά τροφή σκύλων και γατών AATU είναι υψηλής θρεπτικής αξίας και συγχρόνως ιδιαίτερα γευστική!

Aesculap
Affinity Petcare
Airowear
Akvatera
allerg-stop
Ambrosia
...περισσότερα

Στην Ελληνική μυθολογία, η αμβροσία ήταν η τροφή των θεών. Προσέφερε αθανασία σε όποιον την κατανάλωνε, η γεύση της ήταν θεϊκή και το άρωμα της εξαίσιο!

Με αυτά τα χαρακτηριστικά κατά νου και βασιζόμενοι σε αυτές τις ιδιότητες, δημιουργήσαμε την Ambrosia PetFood, συνδυάζοντας εύπεπτη πρωτείνη από φρέσκο ψάρι με υψηλά διατροφική πρωτείνη κρέατος, μαζί με προσθήκη λαχανικών, υπέρ-τροφών και βοτάνων. Συνθέσαμε μια υποαλλεργική, χωρίς δημητριακά, τροφή για σκύλους, πλούσια σε Ω3 – Ω6 λιπαρά και σε αντιοξειδωτικά, κατάλληλη για όλες τις φυλές σκύλων!

Αυτή η ένωση υλικών, απελευθερώνει γεύση τόσο μοναδική που σίγουρα αναδεικνύει και επιβεβαιώνει το «θεϊκό» όνομά της.

Feed Ambrosia! Feed divine, sublime pet food! Feed love…!

Amiguitos
Amtra
Armored Tech
...περισσότερα

Πατενταρισμένα προϊόντα για εκείνους που αναζητούν το κάτι «παραπάνω».
Για ιδιώτες και επαγγελματίες.
Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με προσοχή για τη βέλτιστη αξιοποίηση
των ιδιαίτερων υλικών.

Avianvet
Avizoon
Barking Heads
...περισσότερα

Τροφές κορυφαίας ποιότητας, νόστιμες και υγιεινές συνταγές,που ξεχωρίζουν από το πλήθος και μας βοηθούν να γιορτάσουμε τη διασκέδαση και τη χαρά της ιδιοκτησίας ευτυχισμένων και υγιώ κατοικιδίων.

Τα Barking Heads & Meowing Heads όπως τα γνωρίζετε ακόμα σήμερα, είναι η μάρκα που παράγει κορυφαία τροφή για τους αγαπημένους μας σκύλους και γάτες.

BarkStop
Barry King
Bekina
...περισσότερα

Η εταιρεία Bekina® ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία μποτών εργασίας, κατασκευασμένες με τεχνολογία NEOTANE® . Οι εξειδικευμένες αγορές που απευθυνόμαστε απαιτούν ποιοτικά, ανθεκτικά, ασφαλή και άνετα προϊόντα με εξαιρετική σχέση τιμής-ποιότητας.


Οι μπότες Bekina® που κατασκευάζονται με την τεχνολογία NEOTANE® κατασκευάζονται με την υψηλότερη ποιότητα χειροτεχνίας . Ομοίως, οι χρήστες των μποτών μας αντιπροσωπεύουν την επαγγελματική δεξιοτεχνία, πάντα έτοιμοι να τους δώσουν τα πάντα κάθε μέρα, στις πιο ακραίες και ποικίλες συνθήκες εργασίας. Δουλεύουν πολλές ώρες, υποβάλλοντας τις μπότες σε υπερβολική χρήση κάθε μέρα.


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1962, οι μπότες Bekina® έχουν αποκτήσει πάνω από 55 χρόνια εμπειρίας και έχουν πλέον εξελιχθεί σε διεθνή παίκτη. Αυτό μας έχει διδάξει να παραμένουμε συνεχώς στην κορυφή των τελευταίων τάσεων, και εξελίξεων μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς.

Bentysandy
...περισσότερα

Η Bentysandy ιδρύθηκε στην Άγκυρα το 2017 συνδυάζοντας την εξορυκτική μας εμπειρία από το 1992 με την εμπειρία πωλήσεων που έχουμε αναπτύξει εδώ και χρόνια. Όλα τα προϊόντα που παράγονται από το εργοστάσιό μας έχουν σκοπό να προσφέρουν στην παγκόσμια αγορά.

Bewital pet food
...περισσότερα

Για περισσότερα από 50 χρόνια η BEWITAL petfood είναι ένας από τους πιο σύγχρονους κατασκευαστές τροφών για κατοικίδια στη Γερμανία. Εστιάζει στην ποιότητα που αξίζει την τιμή και πωλούνται μόνο καλά σχεδιασμένα προϊόντα.
Οι μάρκες μας
LEONARDO® - BEWI DOG® - BEWI CAT® - DOGLAND®
Υψηλής ποιότητας τροφές για κατοικίδια για κάθε προϋπολογισμό.
Βασίζει την ποιότητα των τροφών σε επιλεγμένες πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας χωρίς την χρήση τεχνητών χρωμάτων, γεύσεων και συντηρητικών.

Bio kitty
biOrb
BioSand
Black superior pet food
Boehringer Ingelheim
Boumatic
Bubimex
Buster
Canin Caviar
Cat clean
Cat Litter Company
Catmania
Cavalliera
Cazo
...περισσότερα

Η CAZO είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία που γεννήθηκε από ένα πάθος πολλών γενεών για τα ζώα. Το πάθος για τους τετράποδους φίλους προέρχεται από τις οικογενειακές παραδόσεις του ιδρυτή της μάρκας CAZO, που πάντα συνοδεύεται από φροντίδα για την ευημερία των ζώων.
Η CAZO αναζητά την έμπνευση για τη δημιουργία αποκλειστικών προϊόντων που θα ικανοποιούν τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

    

Cennamo
...περισσότερα

Cennamo srl Η Industria Pet Food είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής τροφίμων για σκύλους και γάτες, με πολύ υψηλή τεχνολογική αξία βασισμένη σε μια σύγχρονη και προηγμένη παραγωγική διαδικασία που είναι η εξώθηση των πρώτων υλών που εμφανίζονται μπροστά στα μάτια μας.

Στην ολοκληρωμένη φάση με τη μορφή "DRY" CROQUETTES "δηλ. με ποσότητα νερού που γενικά δεν υπερβαίνει το 10% του προϊόντος.

Η εξώθηση είναι μια εξαιρετικά υγιεινή και γρήγορη διαδικασία παρασκευής όπου, μέσω της θερμοκρασίας, του νερού, του υδρατμού και της μηχανικής εργασίας, είναι δυνατή η συσσώρευση ενός προϊόντος.

Cervus elaphus
Champion petfoods
...περισσότερα

Από την αρχή Το 1979, ο Reinhard Mιιhlenfeld άρχισε να παράγει τροφή για σκύλους Champίon τα οποία πωλήθηκαν σε τοπικές αγροτικές και αγροτικές κοινότητες.
Το 1990, ανοίξαμε την πρώτη μας κουζίνα στην κοντινή πόλη Morinville της Αλμπέρτα, παρέχοντας την κλίμακα που χρειαζόμασταν για να εισέλθουμε στην αγορά ειδικών για τα κατοικίδια ως ηγέτης.
Το Κέντρο "Ερευνας & Καινοτομίας μας άνοιξε επίσης το 2016 και φιλοξενεί την ομάδα μας ειδικευμένων επιστημόνων και διατροφολόγων. Οι ίδιοι οι λάτρεις των κατοικίδιων, προωθούν συνεχώς τα βραβευμένα φαγητά μας και δημιουργούν νέες συνταγές που παρέχουν στα κατοικίδια ζώα και στα δικά σας τα απόλυτα καλύτερα διαθέσιμα τρόφιμα.

Chew chew
Chewllagen
Ciano Aquarium
...περισσότερα

Η εταιρεία CIANO® παρέχει διάφορες σειρές ενυδρείων, φιλτραρίσματος, φωτισμού, αξεσουάρ και διακόσμησης που επωφελούνται από τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες και εγγυήσεις που μόνο μια μεγάλη μάρκα μπορεί να προσφέρει.

          

Comco
Comed science
...περισσότερα

Το όραμα τη Comed βασίζεται σε αντικειμενικά γεγονότα παρέχονταs ένα ισχυρό μήνυμα. Για 40 χρόνια η Comed επικεντρώθηκε στην θεραπεία και πρόληψη των προβλημάτων των πτηνών
Η Μέθοδοs τηs Comed είναι η λύση χωρίs αντιβιοτικά, δίνονταs το καλύτερο αποτέλεσμα.
Στόχοs είναι να είμαστε η γενιά που δεν θα κάνει χρήση ή και κατάχρηση σε αναποτελεσματικά και τοξικά αντιβιοτικά και με αίσθημα ευθύνηs προs τιs νεότερεs γενιέs δίνει προτεραιότητα στην υγεία των πτηνών.
Η Comed προσφέρει ιατρική υποστήριξη προσαρμοσμένη στο πτηνό που δεν ζει στον βιότοπο του, με αναπόφευκτεs συνέπειεs για την υγεία του.

           

Compositi
COTECNICA
Croci
Cαsco
...περισσότερα

Η CASCO είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που, από την ίδρυσή της το 1989, έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην παραγωγή κορυφαίων προϊόντων με εξαιρετική φινέτσα.

Η CASCO είναι πιστοποιημένη με ISO, η οποία εξασφαλίζει ποιοτικό έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγής. 

Πολλοί αθλητές παγκόσμιας κλάσης εμπιστεύονται την CASCO στους Ολυμπιακούς αγώνες, τα παγκόσμια πρωταθλήματα και τους ευρωπαϊκούς αγώνες για χειμερινό, ποδηλατικό και ιππικό αθλητισμό.

        

Dayang
Derbe
...περισσότερα

Η μεγάλη παράδοση και η μεγάλη εμπειρία των βοτάνων, σε συνδυασμό με την ακριβή επιστημονική επάρκεια στον μετασχηματισμό, κατέστησε την Derbe μία από τις ιστορικές εταιρείες στον κόσμο της ιταλικής βοτανοθεραπείας.
Η Derbe εγγυάται την ποιότητα των προϊόντος Natural derma pet για σκυλιά και γάτες!

    

Diamond Pet Foods
Dr. Coutteel-Pantex
Drinkwell
Dunlop
Dupont
Easyyem
Effax
...περισσότερα

Effax η κορυφαία εταιρεία προϊόντων περιποίησης δέρματος προσφέρει μία πολύ μεγάλη σειρά προϊόντων ειδικά για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ανάγκη. Μοναδικά προϊόντα για τον καθαρισμό την ενυδάτωση την περιποίηση δέρματος και κάθε είδους ιππικού εξοπλισμού

          

Euro Premium
...περισσότερα

H εταιρια Euro-Premium δίνει προτεραιότητα στην ευημερία του κατοικίδιου ζώου σας, επειδή ένα ευτυχισμένο σκυλί σημαίνει έναν ευτυχισμένο ιδιοκτήτη. Η τροφή μας για σκύλους παράγεται σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα στα εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας.

Με το Euro-Premium μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η τροφή για σκύλους περιέχει προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά της υψηλότερης ποιότητας. Ακόμα κι αν ο πιστός σου τετράποδος φίλος έχει ειδικές διατροφικές ανάγκες.

                         

 

Evia parrots
Exo Terra
Expoaid
Feliway
Fendigo
Fida
First Class
...περισσότερα

Τα προϊόντα First Class παράγονται στην Αυστρία σε ένα εξειδικευμένο εργοστάσιο με μακροχρόνια πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας και πληρούν τις προϋποθέσεις των προτύπων και κανονισμών FEDIAF (Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Τροφών για Ζώα Συντροφιάς), HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) και GMP (Good Manufacturing Practice).

FISH4DOGS
...περισσότερα

Η Fish4Dogs είναι μία μικρή, ανεξάρτητη βραβευμένη εταιρεία, η οποία εδρεύει στο Worcestershire. Αυτό που μας καθορίζει είναι το πάθος για την επιχείρησή μας, ενώ πιστεύουμε πραγματικά ότι αυτό που πουλάμε είναι καλό για την υγεία και την ευτυχία σκύλων και γάτων.

Χρησιμοποιούμε μόνο ψάρι, γιατί το ψάρι είναι υπέροχο. Χρησιμοποιούμε μόνο αειφόρες πηγές, διότι η ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων είναι για εμάς εξίσου σημαντική με τη μεγιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων μας.

Τα προϊόντα μας είναι φυσικά. Χρησιμοποιούμε πλήρως ιχνηλάσιμες πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα, περιττούς διογκωτικούς παράγοντες ή χρωστικές.

                             

Fofos pet
Forthglade
...περισσότερα

Η Forthglade με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στη διατροφή των ζώων συντροφιάς φροντίζει κάθε συνταγή να είναι ουδέτερη και νόστιμη.
Στην εταιρία πιστεύουμε ότι τα τρόφιμα των κατοικίδιων ζώων σας πρέπει να είναι υγιεινά, θρεπτικά και απλά, ώστε να διατηρούμε τις συνταγές μας απλές και τα γεύματά μας φυσικά θρεπτικά.
Χρησιμοποιούμε μόνο 100% φυσικά συστατικά με προστιθέμενες βιταμίνες για τα πλήρη γεύματά μας.
Όλες οι συνταγές μας είναι σχεδιασμένες για σκύλους με κοινές αλλεργίες.

Garfield
Gemma
Geohellas
Gheda
Gloria
Groom Professional
Group55
...περισσότερα

Η Group55 είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου που βασίζεται σε αγρόκτημα 120 στρεμμάτων στην καρδιά της βρετανικής υπαίθρου όπου η ζωή και η φροντίδα των ζώων έρχονται πρώτα.

Η Animology, όπου ανήκει στην Group55, είναι η πολυβραβευμένη μάρκα προϊόντων φροντίδας κατοικίδιων ζώων που εμπιστεύονται ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, κτηνίατροι, λιανοπωλητές, groomers και ιδιοκτήτες σκύλων πρωταθλητισμού σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο για να παρέχουν τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας για κατοικίδια ζώα. Η μάρκα προσφέρει προϊόντα για σκύλους, γάτες και άλογα που παρουσιάζονται με τολμηρές και ξεχωριστές συσκευασίες.

Hailea
Happy Cat
...περισσότερα

Τα προϊόντα της Happy Cat βασίζονται στο Natural Life Concept για την υγιεινή διατροφή των τετράποδων φίλων μας και βασικός στόχος μας είναι η καλύτερη ποιότητα πάντα στην καλύτερη τιμή!
Όλες οι τροφές Happy Cat είναι υψηλών προδιαγραφών στοχεύοντας τη βέλτιστη διατροφή της γάτας, με μοναδικές συνταγές για την υγεία και τη ζωτικότητα τους. Υπό αυστηρούς ελέγχους ποιότητας δημιουργούνται μοναδικά στο είδος τους συνταγολόγια με πεπτικότητα άνω του 90%, για την καλύτερη ευεξία του κατοικίδιού σας. Η υγεία και η χαρά της γάτας είναι για μας αξίωση και υποχρέωση, από τα πρώτα τους βήματα μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

Happy Dog
...περισσότερα

Τα προϊόντα της Happy Dog βασίζονται στο Natural Life Concept για την υγιεινή διατροφή των τετράποδων φίλων μας και βασικός στόχος μας είναι η καλύτερη ποιότητα πάντα στην καλύτερη τιμή!
Όλες οι τροφές Happy Dog είναι υψηλών προδιαγραφών στοχεύοντας τη βέλτιστη διατροφή του σκύλου, με μοναδικές συνταγές για την υγεία και τη ζωτικότητα τους. Υπό αυστηρούς ελέγχους ποιότητας δημιουργούνται μοναδικά στο είδος τους συνταγολόγια με πεπτικότητα άνω του 90%, για την καλύτερη ευεξία του κατοικίδιού σας. Η υγεία και η χαρά του σκύλου είναι για μας αξίωση και υποχρέωση, από τα πρώτα τους βήματα μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

  

Hellenic Aloe
Heller
Horse first
Horseware
Hosp GmbH
HSW HENKE-JECT
Huhubamboo
...περισσότερα

Η Huhubamboo ειδικεύεται στην παραγωγή φαγητού και περιποιείται τόσο τις γάτες όσο και τους σκύλους.
Με διάφορες παραλλαγές γεύσης, ώστε το κατοικίδιό σας να μπορεί να επιλέξει αυτό που του αρέσει περισσότερο.
Τα περισσότερα προϊόντα εμπλουτίζονται με γεύση φρούτων.

Hunter
...περισσότερα

Η εταιρεία HUNTER είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας για σκύλους και γάτες από την ίδρυσή της το 1980. Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει σήμερα 5.500 διαφορετικά αντικείμενα που κυμαίνονται από περιλαίμια,ιμάντες και λουριά από διαφορετικά υλικά έως μοντέρνα και λειτουργικά ρούχα για σκύλους, μαξιλάρια, κρεβάτια καθώς και προϊόντα φροντίδας και προϊόντα περιποίησης, καινοτόμα παιχνίδια και σνακ.

Στη HUNTER, η ποιότητα αρχίζει με την αγορά των πρώτων υλών,συνεχίζεται κατά τη διάρκεια της κατασκευής και τελειώνει με την παρουσίαση των προϊόντων. Όπως πάντα, η ικανοποίηση των πελατών και η ευημερία των σκύλων και των γατών είναι στο επίκεντρο των προσπαθειών της εταιρείας. 

Imperial care
Indas
INFRONT
Isegrim pet food
Kalliston
Ked
...περισσότερα

Η ked η κορυφαία εταιρεία με κράνη προστασίας για τον ιππέα προσφέρει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από κράνη προστασίας.

Γερμανικής κατασκευής με ποιοτικά πρότυπα και καθοριστικό πλεονέκτημα καινοτομίας.

                                       

Komperdell
Kounker
Kronch
Kudo/Danube Petfoods
KVP International
KYLIN
...περισσότερα

Η Kylin η κορυφαία εταιρεία με κράνη προστασίας για τον ιππέα προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από κράνη προστασίας. 

Θα βρείτε κράνη της kylin όπως το Sport, το Sport Kevlar Look, καθώς και το Kylin Flexi.

               

LAS
...περισσότερα

Τα μοναδικά κράνη προστασίας Las με προηγμένη τεχνολογία υλικών και μοναδική Ιταλική σχεδίαση χαρακτηρίζονται από την ποιότητά τους, το design τους, την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρουν στον αναβάτη. Κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιταλία τηρώντας όλους τους ευρωπαϊκούς κανόνες ασφαλείας, επιτυγχάνοντας παράλληλα εξαιρετικά μικρό βάρος που διευκολύνει τον αναβάτη στην ίππευση προσφέροντας του τη μέγιστη ασφάλεια.

                               

Lexhis
LS-pet
Mark & Chappel
...περισσότερα

Η Mark + Chappell ιδρύθηκε σχεδόν πριν από 30 χρόνια το 1987 για να καλύψει μια αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις υγειονομικής περίθαλψης υψηλής ποιότητας για ζώα συντροφιάς, χωρίς να χρειάζεται παρέμβαση κτηνιάτρου. Από μια αρχική σειρά μόνο τριών προϊόντων, το χαρτοφυλάκιό μας έχει επεκταθεί για να προσφέρει στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων μια λύση σε διάφορες ασθένειες από αρθρίτιδα έως UTI.
Σήμερα, η Mark + Chappell συνεχίζει την αποστολή της να προσφέρει πάντα μια προοδευτική και καινοτόμο λύση, προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του κατοικίδιου ζώου σας.

Marstall
Miocane
Miogatto
Moderna
Morakniv
Morando
...περισσότερα

Οι σειρές Migliorcane και Migliorgatto προσφέρουν «την καθημερινή ποιοτική τροφή» για τους σκύλους και τις γάτες μας. 

Τα βασικά σημεία στα οποία στηρίζεται η φιλοσοφία της Morando είναι:  

•  Ποιότητα: αυστηρή επιλογή και διαχείριση των πρώτων υλών, τόσο φυτικής όσο και ζωικής προέλευσης, για την παραγωγή ενός τελικού προϊόντος πολύ υψηλής ποιότητας που θα ικανοποιεί από κάθε άποψη τον αγοραστή και τον τελικό καταναλωτή. 

•  Ευεξία: αναζήτηση της υψηλής πεπτικότητας και της ισορροπημένης ενεργειακής αξίας, χάρη στις σωστές αναλογίες βιταμινών, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και λιπαρών οξέων Ω3 και Ω6, που είναι τα απαραίτητα στοιχεία για να διατηρείται το ζώο όμορφο και σε καλή φυσική κατάσταση. 

•  Ποικιλία προϊόντων: μεγάλη ποικιλία συνταγών τόσο για τις ξηρές όσο και για τις υγρές τροφές, με μια πλούσια και πλήρη σειρά προϊόντων υψηλού βαθμού γευστικότητας για να ικανοποιεί όλα τα γούστα. 

mugue
Nanchang Edward Electric
Nanosanitas
...περισσότερα

PLiN Nanotechnology SA, παρασκευάζει την σειρά NanoSanitas ™ που είναι μια μάρκα παρα-φαρμακευτικών προϊόντων καλλωπισμού κατοικίδιων ζώων, που ξεκίνησε από την μια τεχνολογία που οδηγείται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που ειδικεύεται στην παραγωγή νανοϋλικών.

Nature's food
Nature's Menu
Naturo pet foods
Nugape
Nutriseed feed smart
Nylabone
Oase
...περισσότερα

Η OASE, ειδικεύεται στα υδάτινα περιβάλλοντα και το σχεδιασμό που πληρούν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα τεχνικής ακρίβειας - από το 1949.
Είμαστε σχεδιάζει τη δημιουργία συναρπαστικών σκηνές νερού σε κήπους και ενυδρεία και στον τομέα της επαγγελματικής τεχνολογίας κρήνης και νερού.
Προσφέρει καινοτόμες παρουσιάσεις, έξυπνα προϊόντα, εξαιρετικής ποιότητας

Λύσεις εσωτερικού χώρου: Τα ενυδρεία OASE και τα μοναδικά αντικείμενα σχεδιασμού biOrb μετατρέπουν κάθε σπίτι σε έναν κόσμο γεμάτο έμπνευση και γοητεία, χάρη στον ασυμβίβαστο, υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και τα τέλεια συντονισμένα αξεσουάρ.

Λύσεις εξωτερικού χώρου: Στους κόσμους του νερού OASE για κήπους, βεράντες και μπαλκόνια θα βρείτε επίσης ό, τι χρειάζεστε. Από την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρησή τους έως τα αξεσουάρ, τη διακόσμηση και τον έξυπνο έλεγχο.

          

OceanMax
...περισσότερα

OceanMax Ltd έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ενυδρείων και αξεσουάρ για ενυδρεία.  

Με υψηλή φήμη  στη  διεθνή αγορά για την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και λογική τιμή. 

Εξάγει προϊόντα σε χώρες σε  όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αυστραλίας, της  Νότιας Αμερικής,της Βόρειας Αμερικής και την Ασία.

       

Opinel
Optimanova
Ownat
...περισσότερα

Στην Ownat έχουμε πραγματικό πάθος για τα κατοικίδια ζώα και είμαστε πεπεισμένοι ότι η βάση για την υγεία και την ευημερία τους ξεκινά με ένα πραγματικό φαγητό. Αυτό είναι το νέο μας φυσικό φαγητό, έτσι ώστε να έχετε πάντα το καλύτερο για τα κατοικίδια ζώα σας στο σπίτι.

Προσπαθούμε να προετοιμάσουμε τις συνταγές μας με ποιοτικά φυσικά συστατικά, προσεκτικά επιλεγμένα και με έμφαση στην εγγύτητα του τόπου καταγωγής τους. Οι σύνθετες συνταγές παρασκευάζονται πάντα με φρέσκα κρέατα και ψάρια, τα οποία παρέχουν πρωτεΐνη με υψηλότερη βιολογική αξία. Όλα αυτά παρασκευάζονται με σεβασμό, έτσι ώστε να διατηρούν τα περισσότερα από τα αρχικά θρεπτικά συστατικά τους.

      

PACIFIC
Padovan
...περισσότερα

Η  εταιρεία Padovan προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, φροντίζοντας για την υγεία και την ευημερία των κατοικίδιων ζώων σα. Η εταιρεία δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα του πάθους για τα ζώα του Signor Clemente Padovan και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα φέρουν το όνομά του. 

Ήταν το 1953 όταν άρχισε να κάνει την πρώτη του τροφή για πουλιά και ακόμα σήμερα η εταιρεία βασίζεται στις ίδιες αξίες. Επιλέγει τις πρώτες ύλες πολύ προσεκτικά, προμηθεύοντας τις απευθείας από περιοχές απο όλο τον κόσμο όπου καλλιεργούνται παραδοσιακά, ενώ όλη η επεξεργασία πραγματοποιείται στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις στην Ιταλία, προκειμένου να διασφαλιστεί ο διπλός ποιοτικός έλεγχος.

Pastoncino
Pawisepet
Peletico
Pessoa usa
Pets Choice
Philips
Pineta zootecnici
Plast pet
Pro-nutrition flatazor
Prochoice
Professional mix
Profine
...περισσότερα

Η Profine παράγει ασφαλείς και πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά τροφές για τα κατοικίδια σας, οι οποίες εξασφαλίζουν

μια ισορροπημένη διατροφή καθώς και μια ομαλή ανάπτυξη για εκείνα!!!!

Όλες οι τροφές της εταιρείας αυτής, διασφαλίζουν την υγεία του πεπτικού συστήματος των κατοικιδίων σας!

RaideX
Rex pet care
...περισσότερα

Στη REX για περισσότερα από 15 χρόνια οι ειδικοί μας στη διατροφή των ζώων συνθέτουν τρόφιμα υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε ο σκύλος ή η γάτα σας να έχει όλα τα οφέλη του και να μεγαλώνει, να παίζει υγιή και δυνατή.
Γνωρίζουμε ότι κάθε κατοικίδιο είναι ένας κόσμος, γι 'αυτό χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες και καινοτόμες τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε συγκεκριμένα τρόφιμα που μπορούν να προσαρμοστούν σε καθένα από αυτά.

    

Roeckl
Rotecna
Royal Vogelfutter
Sam's Field
...περισσότερα

Sam's Field                                                                                                                                                  H SAM’S FIELD είναι σχεδιασμένη να συνδυάζει, συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες των σκύλων σε αρμονία ανάλογα το μέγεθος της φυλής, την ηλικία και τις διατροφικές απαιτήσεις καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Πλούσιες σε κρεας, φρούτα και λαχανικά ,αυτές οι μοναδικές συνταγές είναι οι ιδανικότερες ώστε όλα τα θρεπτικά συστατικά να απορροφώνται σωστά από το πεπτικό σύστημα του σκύλου, προσφέροντας σωστή ανάπτυξη, ενέργεια, αντιοξείδωση, υγιές δέρμα, υγιές τρίχωμα .

Τα σιτηρά , κυρίως το σιτάρι, μειώνουν την πεπτικότητα των θρεπτικών συστατικών που περιέχει μια τροφή . Η Sam’s Field No Grain και Low Grain, εξαλείφει τον κίνδυνο διατροφικής δυσανεξίας και προσφέρει ποιότητα ζωής με υγεία.

Scholtus
Septona
Shenzhen Trainertec Electronic
...περισσότερα

Η Shenzhen Trainertec Electronic Co., Ltd. είναι επαγγελματίας κατασκευαστής και προμηθευτής προϊόντων και αξεσουάρ εκπαίδευσης σκύλων.

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν απομακρυσμένα περιλαίμια εκπαίδευσης σκύλου, σύστημα ηλεκτρονικής περίφραξης σκύλου και άλλα αξεσουάρ.

Simparica
Smookies
Sologroom
Soyo
Spirale
...περισσότερα

Η Spirale είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή εγχυμένων παπουτσιών και μπότες από PVC, θερμοπλαστικό και ελαστικό νιτριλίου για αναψυχή (μπότες βροχής, μετά το σκι και καναδικές) και επαγγελματική χρήση σχετική με την ασφάλεια στην εργασία.

Stasoluzioni
Syva
Taste of the wild
https://www.tasteofthewildpetfood.com/
Tegan Bipal
topsafe
Towa
...περισσότερα

Τα γάντια Towa προσφέρουν εξαιρετική προστασία για μια σειρά διαφορετικών εφαρμογών, από κηπουρική έως κατασκευή. Η φήμη της Towa βασίστηκε στην τεχνική καινοτομία, στην απόδοση των προϊόντων και στην αριστεία κατασκευής. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία MicroFinish, τα γάντια προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση σε μια σειρά διαφορετικών υλικών.

Tribal pet foods
...περισσότερα

Στην TRIBAL PET FOODS δημιουργούμε θρεπτική τροφή για σκύλους που φτιάχνεται υπεύθυνα με φρέσκα, υψηλής ποιότητας συστατικά.
Σε αντίθεση με τις περισσότερες παραδοσιακές τροφές για σκύλους που παρασκευάζονται σε ακραίες θερμοκρασίες χρησιμοποιούμε μια απαλή διαδικασία μαγειρέματος για να κλειδώσουμε φορτία θρεπτικών ουσιών (σκεφτείτε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα). όλα τα απαραίτητα πράγματα! Η βασική μας φιλοσοφία είναι να συσκευάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερη φυσική καλοσύνη στο φαγητό μας, ώστε το σκυλί σας να μπορεί να έχει την καλύτερη διατροφή και μια δίαιτα που αξίζει κάθε σκύλος. Οι συσκευασίες μας διατηρούν το Tribal φρέσκο ​​και είναι εντελώς ανακυκλώσιμο.

         

Trikem
True leaf pet
Udderlyez
VALPET
Vebi
vigor & sage
VIRBAC
Vitality
Voltrega
Voskes
Wellness
...περισσότερα

Η εταιρεία Wellness είναι αφοσιωμένη στη γενική ευεξία του κατοικιδίου ζώου σας. Κάθε συνταγή της Wellness δεν περιέχει σιτηρά κι είναι υποαλλεργική, όχι μόνο για να βοηθάει τους σκύλους με ευαισθησίες, αλλά και για να εξασφαλίζει ότι κάθε σκύλος θα νιώθει και θα δείχνει στα καλύτερα του!

Whimzees
...περισσότερα

Η Ολανδική εταιρία whimzees δίνει προτεραιότητα στην ευημερία του κατοικίδιου ζώου φέρνοντας μόνο τα καλύτερα, πιο υγιεινά και πιο διασκεδαστικά προϊόντα σκυλιών στον κόσμο, κατασκευασμένα με τα καλύτερα συστατικά, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.

    

Yuup
Αmtra
Εffectivapro
Νew Canariz
...περισσότερα

Η μάρκα New Canariz είναι ηγέτης στην παγκόσμια αγορά για πάνω από 40 χρόνια.
Ο επαγγελματισμός και η συνεχής αναζήτηση καινοτόμων υλικών για την εγγύηση μιας ιταλικής ποιότητας.
Ικανότητα, διεθνή και παγκόσμια βραβεία στον ιδιοκτήτη κ. Valter, ο οποίος για χρόνια έχει βελτιώσει την εμπειρία και εγγυάται μια ποιοτική υπηρεσία σε αυτόν τον τομέα.

                      

Υanco
VAN CAT
...περισσότερα

Η Van Cat είναι μία εταιρία η οποία έχει εστιάσει στην παρασκευή και δημιουργία υψηλής ποιότητας άμμου για γάτες! Στην ποικιλία που διαθέτει απο άμμο, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αυτό που ακριβώς ζητάει για τη γάτα του, καθώς υπάρχει άμμος αρωματική αλλά και χωρίς άρωμα, άμμος ψιλή ή χοντρή και άμμος αντιβακτηριακή!!!!! Η ποιότητα άμμου που διαθέτει είναι εξαιρετική για όλες τις εκδοχές και κατάλληλη για τη σωστή προστασία και υγιεινή της γάτας!!!

Κατασκευαστής "Van Cat"Κατασκευαστής "Van Cat"Κατασκευαστής "Van Cat"

 

Περισσότερα...

Ποτέ δεν αφήνουμε την ποιότητα στην τύχη με όλα τα διαφορετικά προϊόντα μας να έχουν ισχυρές ιδιότητες συγκράτησης οσμής και περιορισμό σκόνης μέχρι 99,7%.

Το Εργαστήριο Εργασιών Έρευνας και Ανάπτυξης εργάζεται για την αύξηση της σημερινής αποτελεσματικότητας των προϊόντων ακόμα περισσότερο και για την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου ελέγχει την παραγωγή όλη την ώρα και εγγυάται τη συμμόρφωση με τις απαιτούμενες παραμέτρους ποιότητας και την παραγωγή σε υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Τα κριτήρια μας είναι τουλάχιστον 280% στη δοκιμή Westing House που εκτελούμε για τον προσδιορισμό της ικανότητας απορρόφησης υγρών των απορριμμάτων γάτας. Με άλλα λόγια, μπορείτε να δεσμεύσετε 280 γραμ. Υγρού σε 100 γραμ. άμμου. Εκτός αυτού, τα κριτήρια αυτά φτάνουν μέχρι και 330% με τα ειδικά προϊόντα που παράγουμε.

Δοκιμάζουμε το βάρος και την ευθραυστότητα του συμπλέγματος που σχηματίζεται με βάση το υγρό που απορροφάται από τα συσσωματώματα απορριμάτων γάτας μας. Ο στόχος φθάνει τα 50 γραμμάρια του σωματικού βάρους με ένα υγρό των 20 κ.εκ. και αυτή η τιμή για τα απορρίμματα γάτας μας είναι μεταξύ 45 και 47.

Επιπλέον, αναλύουμε την τιμή Ph, μέγεθος κόκκου και όγκου όλη την ώρα. Ένα λίτρο των απορριμμάτων γάτας μας είναι 850 g κατά μέσο όρο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ένταση σε ισοδύναμα απορρίμματα γάτας στην Ευρώπη είναι 1 λίτρο = 1,1 κιλά, εξασφαλίζουμε τεράστια οικονομία στις αγορές.

Σεβόμαστε τη γενναιοδωρία της φύσης

Έχουμε τις άδειες πολύ πλούσιων ορυχείων στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, όπου υπάρχουν αποθέμματα μπεντονίτη ασβεστίου υψηλής ποιότητας.

Ο μπεντονίτης ασβεστίου έχει την ικανότητα να απορροφά νερό έως και 4-5 φορές τον όγκο του. Έχουν περισσότερα διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τον μπεντονίτη νατρίου από την άποψη αυτή. Η απορρόφηση οσμής είναι καλύτερη από το μπεντονίτη νατρίου. Η εταιρεία μας έχει έκταση περίπου 6000 εκταρίων στην περιοχή ως λευκό μπεντονίτη. Τα αποδεδειγμένα αποθέματά μας σε αυτές τις περιοχές είναι περίπου 10 εκατομμύρια τόνοι. Έχουμε 5 νάρκες σε διάφορες τοποθεσίες.

Το ορυχείο μπεντονίτη είναι έντονα λευκό χρώμα. Η κύρια αιτία που παραμένει λευκό είναι ότι δεν περιέχει βαρέα μέταλλα μέσα. Έτσι, η άμμος γάτας που παράγουμε από τον λευκό μπεντονίτη, το οποίο είναι πιο φυσικό, είναι η υψηλότερη ποιότητα άμμου γάτας του κόσμου.

Θεωρούμε ότι σέβόμαστε τη γενναιοδωρία της φύσης και όχι από μια νομική υποχρέωση, διότι αποκαθιστούμε το ορυχείο που εξάγουμε ως ανοικτή επιχείρηση σύμφωνα με τους νόμους και την κάνουμε πάλι έτοιμη για φύτευση φουντουκιών ή δασών.

beaphar
...περισσότερα
       


"Beaphar" είναι μια εταιρεία Ολλανδικής καταγωγής, με υψηλές ποιότητες, αξιοπιστία και τεράστια ποικιλία σε προϊόντα για κατοικίδια ζώα. Απο την τεράστια αυτή ποικιλία, τα κύρια προϊόντα στα οποία εστιάζει, είναι σαμπουάν, προϊόντα για παράσιτα, σκευάσματα για απεντόμωση, συμπληρώματα διατροφής και  βιταμίνες! 

Beaphar
Beaphar.pdf
PURINA
...περισσότερα
H "Purina", αποτελεί μια εταιρεία με τεράστια ποικιλία σε τροφές σκύλου και γάτας! Οι τροφές που διαθέτει, είναι ειδικά κατασκευασμένες για την ολοκληρωμένη διατροφή του σκύλου και της γάτας, πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, για την καλύτερη ενίσχυση του οργανισμού τους!

Περισσότερα...

Πάνω από 85 χρόνια εμπειρίας έχουν εισέλθει στην γκάμα PURINA. Έτσι είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που τα τρόφιμα κατοικίδιων ζώων μας συγκαταλέγονται στις πιο γνωστές και αγαπημένες μάρκες της Ελλάδας. Καταλαβαίνουμε ότι λίγα πράγματα έχουν μεγαλύτερη σημασία από την υγεία και την ευτυχία των κατοικίδιων ζώων σας. Για το λόγο αυτό, κάθε μία από τις τροφές μας διατυπώνεται από ειδικούς της PURINA για να παρέχει το 100% των ζωοτροφών που χρειάζονται τα κατοικίδια ζώα για να παραμείνουν υγιή, σήμερα και αύριο.

Μπορεί να μην το φαντάζεστε, αλλά οι τροφές για κατοικίδια υπόκεινται σε αυστηρότερα πρότυπα από τις τροφές που προορίζονται για τους ανθρώπους. Αυτό συμβαίνει επειδή αποτελούν το 100% της διατροφής ενός κατοικίδιου, οπότε πρέπει να περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να είναι χαρούμενο και υγιές. Γι’ αυτό και πολλές φορές στις τροφές για κατοικίδια χρησιμοποιείται ο όρος ‘πλήρης και ισορροπημένη’.

Acavallo
...περισσότερα

H εταιρεία "Acavallo" ιδρύθηκε το 2003 και αποτελεία μια κατασκευαστική με προϊόντα άριστης ποιότητας για την κατηγορία της ιππασίας και συγκεκριμένα για τα ανατομικά καθίσματα που κατασκευάζει.

Κατασκευαστής "Acavallo"

ROYAL CANIN
...περισσότερα

Η "Royal Canin", έχει εστιάσει τις μελέτες της στην υγιεινή διατροφή, με σκοπό την πρόληψη και την εξασφάλιση της υγιούς άμυνας του οργανισμού, του σκύλου και της γάτας! Όλα τα προϊόντα και οι τροφές της συγκεκριμένης εταιρείας, είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε οργανισμού των φίλων μας!

Περισσότερα...

Δεσμευση στην ποιότητα
Τις τελευταίες πέντε δεκαετίες, η Royal Canin έχει θέσει τη θρεπτική ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων σε πλήρη προτεραιότητα.
Αυτή η προσοχή στις πολύ μικρές λεπτομέρειες βοηθά στην παροχή της πιο αποτελεσματικής διατροφής για κατοικίδια ζώα.
Διαχρονικές αξίες.
Η βαθιά μας κατανόηση των αναγκών των γατών και των σκύλων είναι αυτό που μας επιτρέπει να κάνουμε την πιο ποιοτική διατροφή για την υγεία των ζώων συντροφιάς στον κόσμο.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η "Royal Canin" συνεργάζεται με κορυφαίους επιστήμονες, κτηνιάτρους και ειδικούς σε θέματα συμπεριφοράς

EQUILIBRIO
...περισσότερα

H σειρά διατροφής της Equilibrio αποτελεί την ιδανική λύση για όλα τα μεγέθη σκύλων και γατών, για όλα τα επίπεδα δραστηριότητας. Η εταιρεία αυτή, με τις εξειδικευμένες  τροφές που παράγει, προάγει την υγεία του οργανισμού των ζώων σας !!!!!!

 

 

 

 

TROPICLEAN
...περισσότερα

Η "Tropiclean", αποτελεί μια εταιρεία η οποία εστιάζει ως επί το πλείστον, στη δημιουργία προϊόντων καθαρισμού, περιποίησης και φροντίδας των σκύλων!!! Διαθέτει τεράστια ποικιλία σε σαμπουάν, τα οποία είναι κατασκευασμένα 100% χωρίς σαπούνι, συμβάλλοντας έτσι, στον ήπιο καθαρισμό του τριχώματος και του δέρματος των σκύλων, χωρίς να δημιουργούνται ευαισθησίες!!!!!!!!

BELCANDO
...περισσότερα

Η Νέα BELCANDO® είναι το αποτέλεσμα της Ολιστικής προσέγγισης στη διατροφή του σκύλου. Διαφυλάσσει την ζωτικότητα του με απολύτως φυσικά και ισορροπημένα συστατικά κατάλληλα και για ανθρώπινη κατανάλωση. 
Ολιστικό = Όλον, δηλαδή επί του προκειμένου, μια ολοκληρωμένη τροφή σε όλα τα επίπεδα (Πολυδιάστατη τροφή)
Τα πολύτιμα ζωικά συστατικά της τροφής π.χ. πουλερικά, πάπια, ψαρί, και τα φυτικά π.χ.πυρήνες σταφυλιών, καρποί κία, γιούκα, επιλεγμένα βότανα κ.α. αλληλεπιδρούν φυσικά μεταξύ τους σαν μια φυσική συνταγή για την καλή υγειά του ζώου και επιτυγχάνουν υψηλά επίπεδα απαραιτήτων βιταμινών και ένζυμων, χωρίς την προσθήκη αυτών από χημική μορφή. Παρέχουν πολυφαινόλες οι οποίες αντίκεινται στις ελεύθερες ρίζες, Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα
και αλλά. Επίσης, οι φυτικές ίνες που περιέχονται είναι τέλεια ισορροπημένες και επιτυγχάνουν απαραίτητες πρεβιοτικές λειτουργίες. Αυτά είναι
αποτελέσματα τα οποία δεν θα είχαν επιτευχθεί αν μεμονωμένες ουσίες είχαν προστεθεί μετέπειτα ως συμπλήρωμα στην τροφή. Αυτό διότι δεν θα υπήρχε ποτέ η φυσική αλληλεπίδραση τους στον οργανισμό όπως όταν αποσπώνται απευθείας από τη φύση.

PRO PAC ULTIMATES
...περισσότερα

H εταιρεία "Pro pac", φροντίζει για την σωστή διατροφή του σκύλου και της γάτας, με τροφές πλόυσιες σε θρεπτικά συστατικά για τη βελτίωση και την άμυνα του οργανισμού των ζώων! Οι τροφές που διαθέτει η Pro Pac, είναι σε πολύ προσιτές τιμές και σε καλές προσφορές!!!!

Pedigree
...περισσότερα

 

Στην PEDIGREE®, ό,τι κάνουμε είναι από την αγάπη για τους σκύλους. Επιθύμούμε να βελτιώσουμε τη ζωή των σκύλων, επειδή βελτιώνουν τη ζωή μας.

Πιστεύουμε ότι κάθε σκύλος θα πρέπει να τρέφεται καλά, και κάθε σκύλος πρέπει να έχει ένα καλό σπίτι.

Το κάνουμε αυτό προσφέροντάς τους την PEDIGREE® μία από τις κορυφαίες τροφές κατοικίδιων ζώων, και υπερασπιζόμενοι πρωτοβουλίες όπως το Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE™.

Τα πάντα εδώ αφορούν τους σκύλους γιατί τα πάντα για μας είναι οι σκύλοι.

Στην PEDIGREE είμαστε όλοι αποφασισμένοι να ενισχύσουμε την υγεία και την ευτυχία των σκύλων μέσω της απολαυστικής διατροφής.

Περισσότερα...

 

 

Όλες οι πλήρεις κύριες τροφές Pedigree®, ξηρές και υγρές, είναι 100% πλήρεις και ισορροπημένες διατροφικά.

«Για να είναι πλήρεις και ισορροπημένες, οι τροφές για κατοικίδια πρέπει να περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το ζώο για το οποίο έχουν σχεδιαστεί, και μάλιστα στις σωστές ποσότητες ανάλογα με το στάδιο ζωής του κατοικίδιου» – WALTHAM™ Centre for Pet Nutrition

Οι ξηρές και υγρές τροφές μας είναι επιστημονικά σχεδιασμένες να προσφέρουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας, ενώ επιπρόσθετα περιέχουν συστατικά που ενισχύουν τα παρακάτω:

Στοματική υγεία και υγιή οστά: οι συνταγές μας περιέχουν το ιδανικό επίπεδο ασβεστίου και φωσφόρου για να ενισχύουν την υγεία των οστών,

ενώ το πρόσθετο δραστικό συστατικό που περιέχει η ξηρή τροφή μας συμβάλλει στην πρόληψη σχηματισμού πέτρας.
Πέψη: οι συνταγές μας περιέχουν φυσικές φυτικές ίνες που συμβάλλουν στην υγιή πέψη, καθώς και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη που είναι ελαφριά για το στομάχι του σκύλου σας.
Δέρμα & τρίχωμα: οι συνταγές μας είναι ειδικά σχεδιασμένες με έλαια όπως το ηλιέλαιο, που συμβάλλουν στη θρέψη του δέρματος και του τριχώματος του σκύλου σας.
Ανοσοποιητικό σύστημα: οι συνταγές μας περιλαμβάνουν βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτική ουσία, και μεταλλικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.


PEDIGREE® Dentastix 
4 στους 5 σκύλους άνω των 3 ετών έχουν ουλίτιδα που οφείλεται στον σχηματισμό πέτρας και πλάκας.Τα Pedigree® DentaStix® Daily Oral Care με ΤΡΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως βοηθούνστη μείωση του σχηματισμού της πέτρας έως και 80%, καθαρίζουν τα δυσπρόσιτα δόντια και ενισχύουντην υγεία των ούλων. Για να διατηρήσετε τα δόντια και τα ούλα του σκύλου σας υγιή και δυνατά,
προσφέρετέ του ένα λαχταριστό και αποτελεσματικό Pedigree® Dentastix κάθε μέρα.
Το οδοντικό σνακ Pedigree® DentaStix® έχει αναπτυχθεί με τη βοήθεια κτηνιάτρων και διατροφολόγων του Waltham™ Centre for Pet Nutrition.

PremierPet
...περισσότερα

Η "PremierPet", διαθέτει τα ιδανικά παιχνίδια, ηλεκτρονικά κολάρα κ.α για το σκύλο και την γάτα σας!!!!! Οι τιμές των προϊόντων της είναι πολύ προσιτές και τα ίδια τα προϊόντα, διατίθονται σε εξαιρετικές ποιότητες!!!

FLEXI
...περισσότερα

H κατασκευαστική εταιρεία "Flexi", δημιουργεί όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για σκύλους σε εξαιρετικά καλές ποιότητες και τιμές! Κατασκευάζει κυρίως, πτυσσόμενους και αυτόματους οδηγούς, κολάρα, λουράκια καθώς και θήκες τοποθέτησης για τις λιχουδιές των σκύλων!!!!!

Κατασκευαστής "Flexi"Κατασκευαστής "Flexi"

FERPLAST
...περισσότερα

 

Εδώ και 40 χρόνια, η Ferplast έχει εμπλακεί στην έρευνα και τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων προηγμένης ποιότητας και σχεδιασμού για να εγγυηθεί την φροντίδα και την ευημερία των ζώων συντροφιάς: όχι μόνο τα σκυλιά και τις γάτες, αλλά και τρωκτικά, πτηνά, ψάρια, αμφίβια και ερπετά.


Η πλούσια σε ποικιλία γκάμα προϊόντων προσφέρει τις πιο προηγμένες λύσεις που διατίθενται για την ευημερία της κάθε οικογένειας των κατοικίδιων ζώωνπροκειμένου να κάνει την εμπειρία φιλοξενίας ενός κατοικιδίου πιο ευχάριστη.

Περισσότερα...

Η FERPLAST είναι μια ιταλική επιχείρηση που επιτύχει στον δύσκολο κόσμο της παγκοσμιοποίησης. Παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, επομένως ακολουθεί κάθε βήμα του κύκλου παραγωγής, από την ιδέα μέχρι την υλοποίησή της. Επενδύει στην έρευνα και την καινοτομία για να προσφέρει στους πελάτες τις πιο προηγμένες λύσεις για μια πλήρη, ευχάριστη και υπεύθυνη σχέση μεταξύ του ανθρώπου και του κατοικίδιου ζώου του.
Με την επιλογή των προϊόντων της FERPLAST προσφέρετε στο κατοικίδιο σας περιποίηση και άνεση σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα.

DOCA
...περισσότερα

H Doca Hellas είναι μία Ελληνική εταιρεία παραγωγής ζωοτροφών για σκύλους και γάτες, η οποία εδρεύει στην Βι.Πε. Λάρισας, σε έναν χώρο 5000 τ.μ. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της έχει βάλει ως σκοπό την καταξίωσή της ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην διεθνή αγορά.

Με την τεχνογνωσία, την χρήση σύγχρονού εξοπλισμού Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και σε συνδυασμό με την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας, η εταιρεία έχει αποκτήσει την εμπειρία εκείνη που την βοηθάει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εγχώριας αγοράς καθώς και του εξωτερικού.

Η άρτια υπερσύγχρονες εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας, το έμπειρο προσωπικό μας, η επιλογή υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και οι συνεχείς έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής απο εγκεκριμένα χημεία και κτηνιάτρους, μας εξασφαλίζουν προϊόντα υψηλής ποιότητας για το κατοικίδιο σας.

SIMPLE SOLUTION
...περισσότερα

Για περισσότερα από 30 χρόνια, οι γονείς κατοικίδιων ζώων έχουν εμπιστευθεί την απλή σειρά προϊόντων για

να δώσει λύσεις σε προβλήματα λεκέδων κατοικίδιων ζώων, σε οσμές και την κατάρτιση του σπιτιού τους. Η απλή λύση, μέρος της

οικογένειας RPG της petcare προϊόντων, αναπτύχθηκε ειδικά για τoν πολυάσχολo κατοικίδιο γονέα που θέλει να διατηρήσει

ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. 

KRUUSE
...περισσότερα

H "kruuse" διαθέτει μεγάλο εξοπλισμό απο προϊόντα και εργαλεία που αφορούν την περιποίηση και τη φροντίδα της υγιεινής των ζώων, όπως ονυχοκόπτες, αποραμφωτήρες, λαβίδες, καθετήρες και οτιδήποτε άλλο ανήκει στην κτηνιατρική κατηγορία με σκοπό τη φροντίδα των ζώων!!!

Kατασκευαστής "Kruuse"Kατασκευαστής "Kruuse"

THE COMPANY OF ANIMALS
...περισσότερα

H κατασκευαστική "The company of animals", δημιουργεί διάφορα προϊόντα για ζώα, όπως τροφές, λιχουδιές, προϊόντα καθαρισμού,  σαμπουάν, σπρέυ για στοματική υγιεινή, περιλαίμια και γενικότερα οτιδήποτε αφορά την υγιεινή, τη διατροφή και την προστασία του σκύλου και της γάτας!!!!!

Κατασκευαστής "The company of animals"Κατασκευαστής "The company of an"imals

Lolo pets
http://www.lolopets.pl/index.php/pl/
...περισσότερα

Η κατασκευαστική εταιρεία "Lolo pets", διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε τροφές, λιχουδιές και σπόρους για ωδικά πτηνά και τρωκτικά!!!!!Μπορείτε να βρείτε τροφές και διάφορα σνακς για καναρίνια, παπαγαλάκια, κουνελάκια, χάμστερ και γενικά για όλα τα μικρά ζωάκια της κατηγορίας τρωκτικά και  ωδικά πτηνά!!!!!! Ακόμη, θα βρείτε πληθώρα απο παιχνίδια και αξεσουάρ για τα ζωάκια αυτά, με τα οποία περνούν όμορφα και διασκεδαστικά το χρόνο τους!!!!!

Kατασκευαστής Kατασκευαστής

Nutro
...περισσότερα

Στην κατηγορία τροφών της "Nutro", θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε τροφές με διάφορες γεύσεις, οι οποίες είναι ιδανικές και κατάλληλες για την περίπτωση του κάθε σκύλου μεμονωμένα! Οι τροφές αυτές καλύπτουν τον κάθε ξεχωριστό οργανισμό σκύλου, ανάλογα με τις ανάγκες και τις γευστικές τους προτιμήσεις!!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Sergeant's
...περισσότερα

Η εταιρεία Sergeant's αποτελεί τη λύση για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σκύλου και οι γάτες με την υγιεινή και την ενόχληση τους απο διάφορες δυσμενείς συνθήκες και ενοχλητικά παράσιτα!!! Η Sergeant's, λοιπόν, διαθέτει ποικιλία σε προϊόντα καθαρισμού, όπως σαμπουάν, οδοντόβουρτσες, βούρτσες για το μπάνιο καθώς και αμπούλες για την αποπαρασίτωση της γάτας και του σκύλου, απο ενοχλητικά παράσιτα, τσιμπούρια και ψύλλους!!!!

Kατασκευαστής "Sergeant's"Κατασκευαστής " Sergeant's"Κατασκευαστής "Sergeant's"

FURMINATOR
...περισσότερα

Οι δημιουργοί της Furminator  ανεβάζoυν τον πήχη με καινοτόμες και  ιδιόκτητες λύσεις. Η σειρά Furminator περιλαμβάνει  εργαλεία καλλωπισμού, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, και λύσεις υγιεινής. Διευρύνει και ενισχύει την εμπειρία για το κατοικίδιο ζώο και τους ιδιοκτήτες τους. Με απλά λόγια, δεν υπάρχει λύση φροντίδας κατοικίδιων ζώων στην αγορά, όπως η σειρά προϊόντων Furminator.

Εκατομμύρια ζώα και  άνθρωποι είναι παθιασμένοι με τα προϊόντα Furminator.  Κατασκευασμένα από τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα υλικά τα Furminator αναζητούνται από τους αγοραστές ειδικότερα της λιανικής παντού. Χάρη στις υψηλής ποιότητας λύσεις φροντίδας κατοικίδιων ζώων, τα προϊόντα ενισχύουν τις σχέσεις μεταξύ γονέων ζώων  και των ίδιων των ζώων.Κατασκευαστής Κατασκευαστής  

SAVIC
...περισσότερα

Η Savic είναι μια κατασκευαστική εταιρεία, η οποία δημιουργεί όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη φροντίδα, την υγιεινή και την περιποίηση των τετράποδων φίλων μας!!!!! Διαθέτει προϊόντα άριστης ποιότητας, τα οποία είναι ειδικώς κατασκευασμένα ώστε να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ικανόποιηση των αναγκών του κάθε ζώου!!!!!

 

FRISKIES
...περισσότερα

Τα προϊόντα της Friskies μπορεί να τα βρεί ο πελάτης σε ξηρές τροφές και κονσέρβες! Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει επίσης, συμπληρωματικές  τροφές, τις οποίες μπορείτε να δώσετε στο σκύλο ή τη γάτα σας ως λιχουδιά και επιβράβευση!!!!!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

MIDWEST
...περισσότερα

Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για είδη ταξιδίου, όπως κλουβιά, διαχωριστικά αυτοκινήτου, είδη ύπνου, κρεβατάκια, μαξιλάρια και πολλά άλλα που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες, διατίθονται απο την κατασκευαστική Midwest, σε εξαιρετικές ποιότητες και κατασκευασμένα απο ανθεκτικά υλικά!!!!!!!

Κατασκευαστής "Midwest"Κατασκευαστής "Midwest"Κατασκευαστής "Midwest"

EVERCLEAN
...περισσότερα

H "Everclean", διαθέτει και παρέχει στους πελάτες, μεγάλη ποικιλία απο άμμους υγιεινής για γάτες, οι οποίες απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές απο τα περιττώματα της γάτας, αφήνοντας ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας!!!!!

Κατασκευαστής "Everclean"Κατασκευαστής "Everclean"

rogz
...περισσότερα

Η Rogz είναι μία Νοτιοαφρικάνικη εταιρεία που κατασκευάζει και διανέμει αξεσουάρ για μικρά ζώα.
∆ιανέμει τα προιόντα της σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στόχος της είναι να μετατρέψει το εμπορικό της σήμα σε συνώνυμο της διασκέδασης, της χαλαρής και ευχάριστης διάθεσής και του χιούμορ.

 


Την ταυτότητά της όμως δεν την υποδηλώνει μόνο το εμπορικό της σήμα αλλά κυρίως η ποιότητα των προιόντων και η διαφορετικότητα και το στύλ της σχεδίασης. Η μοναδικότητά της είναι ότι μένοντας πιστή στην βιομηχανία των σπόρ και του surfing απ’ όπου ξεκίνησε, φροντίζει κάθε νέα σειρά που παρουσιάζει, να «βαφτίζεται» με ένα σχετικό όνομα και να αποκτά ένα χαριτωμένο και διασκεδαστικό μότο. Η παρουσία της Rogz στην αγορά του Pet αποτελεί μία ανάσα φρεσκάδας στην παραδοσιακή και συμβατική παραγματικότητα, ενώ η προσέγγισή τους είναι αρκετά εκκεντρική και αντισυμβατική, χωρίς όμως να υπολείπεται επαγγελματισμού.

STAGBAR
...περισσότερα

stagbars αποτελούν κόκαλα για σκύλους, τα οποία είναι κατασκευασμένα απο κέρατα ελαφιού! Έτσι, λοιπόν, η εν λόγω κατασκευαστική εταιρεία, δημιουργεί για τα σκυλιά κόκαλα τα οποία λειτουργούν ως παιχνίδι, απασχόληση και εξάσκηση για τα δόντια τους!!!!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής

8in1
...περισσότερα

Η ιστορία της μάρκας 8in1 αποτελείται από συνεχείς εξελίξεις με βάση την καινοτομία από την οποία ήρθε μια σειρά από κορυφαία προϊόντα που είναι συνώνυμη με την ευτυχία, την υγεία και τη διατροφή - τη βασική φιλοσοφία της γραμμής 8in1

8in1 είναι μια αξιόπιστη μάρκα και έχει την εξάπλωση της σε όλο τον κόσμο,  Η φιλοσοφία της μάρκας μας περιστρέφεται γύρω από οκτώ βασικές αξίες, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν στους τετράποδους φίλους μας, υψηλής ποιότητας προϊόντα που μας επιτρέπουν να τους φροντίσουμε με αγάπη. 

 

Τα προϊόντα 8in1 τυποποιούνται έως 100% για να εξασφαλιστεί η καλή διαβίωση των ζώων μας. Η φιλοσοφία της μάρκας 8in1, συνοψίζεται στη φράση: «Γιατί να τους αγαπώ ...», είναι αφιερωμένη στους ιδιοκτήτες που αγαπούν τα κατοικίδια ζώα τους και θέλουν να είναι σίγουροι για την αύξηση τους υγιείς και ευτυχισμένοι.

 

Vitakraft
...περισσότερα

 Η Vitakraft λειτουργεί σύμφωνα με την φράση ''τροφή όπως στην φύση'' και το κάθε προιόν έχει συστατικά όπως σπόρους, φρούτα, σIτηρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για να καλύψουν τις ανάγκες των ζώων. Η εταιρία προσφέρει τροφές, λιχουδιές και παρασκευάσματα για πολλά είδη κατοικιδίων. Η υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προιόντων Vitakraft είναι αναγνωρισμένη απο τους πελάτες.

                                       

2 GR
...περισσότερα

H κατασκευαστική εταιρεία "2Gr", διαθέτει αρκετά πλούσια ποικιλία σε πολλά είδη, αξεσουάρ και εξοπλισμό για κατοικίδια ζώα!!!!!!! Ο κάθε ιδιοκτήτης κατοικιδίου, μπορεί να βρεί αυτά που ακριβώς ζητάει για το δικό του ζωάκι, με προϊόντα της συγκεκριμένης κατασκευαστικής!!! Διαθέτει, κλουβιά και φωλιές για ωδικά πτηνά και κλουβιά για μικρά ζωάκια, όπως είναι τα χάμστερ καθώς επίσης  ποτίστρες, ταΐστρες και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τις συγκεκριμένες κατηγορίες ζώων!

Κατασκευαστής "2Gr"Κατασκευαστής "2Gr"Κατασκευαστής "2Gr"Κατασκευαστής "2Gr"

3M SCOTCH-BRITE
...περισσότερα

H 3M scotch-brite , αποτελεί μια ευρέως διαδεδομένη εταιρεία κατασκευής προϊόντων καθαρισμού!!! Στην κατηγορία ειδών Pet, διαθέτει υψηλής ποιότητος αποχνουδωτές, για το τρίχωμα που αφήνουν τα αγαπημένα μας κατοικίδια σε οικιακούς χώρους και έπιπλα!!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Dupla
...περισσότερα

Dupla

agricon
...περισσότερα

Η "Agricon" κατασκευάζει υποστρώματα σε μορφή πέλλετ για τα κλουβιά και τις τουαλέτες των κατοικιδίων σας! Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας, απορροφούν τις οσμές και την υγρασία και διατηρούν την καθαριότητα του χώρου αλλά και των ίδιων των ζώων!!!

Κατασκευαστής "Agricon"Κατασκευαστής "Agricon"

ALPHA SPIRIT
...περισσότερα

Η Alpha spirit, παρασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας σνάκ και λιχουδιές για τους τετράποδους φίλους μας!!! Οι τροφές αυτές παρέχονται σε διάφορες γεύσεις απο κρέας και ψάρι, για να απολαμβάνουν τις γευστικές αυτές  απολαύσεις τόσο οι γάτες όσο και οι σκύλοι!!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

ALTAVET
...περισσότερα

H κατασκευαστική εταιρεία "Altavet", δημιουργεί όλα εκείνα τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής καθώς επίσης τα φάρμακα και τις βιταμίνες, που χρειάζονται όλοι οι ζωικοί οργανισμοί για την ομαλή ανάπτυξη και εξέλιξη τους!!! Τα συγκεκριμένα σκευάσματα αυτής της εταιρείας, συμβάλουν ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου ο οργανισμός του ζώου είναι αποδυναμωμένος ή εμφανίζει δερματοπάθειες, απώλεια βάρους και πτώση του τριχώματος!

Κατασκευαστής "Altavet"Κατασκευαστής "Altavet"Κατασκευαστής "Altavet"Κατασκευαστής ''Altavet"

ANIMONDA
...περισσότερα

Τεράστια ποικιλία απο τροφές και κονσέρβες σε πολλές γεύσεις για σκύλους και γάτες, διαθέτει η εταιρεία "Animonda"!!! H ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει και παράγει η Animonda, είναι ενδεδειγμένες και προσφέρουν εγγυημένα, μια ολοκληρωμένη, σωστή και υγιεινή διατροφή στο σκύλο και τη γάτα, ενώ παράλληλα τα ζώα απολαμβάνουν τροφές πλούσιες σε γευστικές ιδιότητες, καλύπτοντας ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα!!!

Κατασκευαστής "Animonda"Κατασκευαστής "Animonda"Κατασκευαστής "Animonda"Κατασκευαστής "Animonda"Κατασκευαστής "Animonda"

APPLAWS
...περισσότερα

Όλα τα γούστα και τις γευστικές προτιμήσεις της γάτας και του σκύλου, μπορούν να τα καλύψουν οι τροφές και οι κονσέρβες της "Applaws"! Η συγκεκριμένη εταιρεία, παράγει πλούσια ποικιλία σε προϊόντα διατροφής για σκύλους και γάτες!!!!!!! Η κάθε τροφή και κονσέρβα, ανταποκρίνεται σε διαφορετικές προτιμήσεις και  ηλικίες, καθώς επίσης σε διαφορετικές διατροφικές και οργανικές ανάγκες!!!!!

Κατασκευαστής "Applaws"Κατασκευαστής "Applaws"Κατασκευαστής "Applaws"Κατασκευαστής "Applaws"Kατασκευαστής "Applaws"Κατασκευαστής "Applaws"

Arden Grange
...περισσότερα

Οι τροφές Arden Grange περιέχουν ένα μοναδικό μείγμα θρεπτικών συστατικώνhttp://milann.eu/ardengrange_htm_files/0.gif και φυσικών συμπληρωμάτων που βοηθούν στην προώθηση

τηςhttp://milann.eu/ardengrange_htm_files/0.gif βέλτιστης υγείας, μακροζωίας και φυσικής κατάστασης τωνhttp://milann.eu/ardengrange_htm_files/0.gif κατοικίδιων σας!!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

 

airyvest
...περισσότερα

Τα μπουφάν που κατασκευάζει η "Airyvest", αποτελούν την ιδανικότερη λύση για το σκύλο σας, με σκοπό την ένδυση και τη ζεστασιά του απο το κρύο!!! Με αυτά τα μπουφάν, τα σκυλιά  μπορούν να κινούνται ελεύθερα και άνετα στο χώρο, καθώς είναι πολύ βολικά!!!

Κατασκευαστής "Airyvest"Κατασκευαστής "Airyvest"Κατασκευαστής "Airyvest"Κατασκευαστής "Airyvest"

Amici e felici
...περισσότερα

Ο κάθε κάτοχος κατοικιδίου ζώου, χρειάζεται απαραιτήτως να έχει κάποια βασικά καθαριστικά προϊόντα για την διατήρηση της καθαρότητας του χώρου στον οποίο βρίσκονται τα ζώα!!! Η Amici e felici, μπορεί να σας παρέχει, αφρούς για στεγνό καθάρισμα, απολυμαντικά με άρωμα για φρεσκάδα και απολύμανση, απωθητικά σπρέυ ούρησης, ελκτικά ούρησης και αποσμητικά σπρέυ!!!!!!!!

Κατασκευαστής "Amici e felici"Κατασκευαστής "Amici e felici"Κατασκευαστής "Amici e felici"Κατασκευαστής "Amici e felici"Κατασκευαστής "Amici e felici"

Aquadeco
...περισσότερα

Η "Aquadeco" διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και διακοσμητικά για το στολισμό των ενυδρείων, όπως πέτρες, βράχους, αποξηραμένα κλαδιά και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ένα ενυδρείο για να είναι ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό!!!!

Κατασκευαστής "Aquadeco"Κατασκευαστής "Aquadeco"Κατασκευαστής "Aquadeco"

AQUAPOR
...περισσότερα

Η "Aquapor", κατασκευάζει μεγάλη ποικιλία σε ενυδρεία και απαραίτητους γι' αυτά εξοπλισμούς όπως λάμπες, θερμόμετρα και φίλτρα!!!!! Τα προϊόντα της συγκεκριμένης κατασκευαστικής είναι πολύ υψηλής ποιότητος και διατίθονται σε πολύ προσιτές για το είδος τιμές!!!!!

Κατασκευαστής "Aquapor"Κατασκευαστής "Aquapor"Κατασκευαστής "Aquapor"

AVIFORM
...περισσότερα

Όπως όλα τα ζώα, έτσι και τα πτηνά χρειάζονται κάποια απαραίτητα στοιχεία στον οργανισμό τους ώστε να ενισχύουν την άμυνα και την υγεία τους! Η "Aviform", παρασκευάζει αυτά τα βιταμινούχα σκευάσματα και τα απαραίτητα φάρμακα για όλες εκείνες τις ασθένειες που ταλαιπωρούν τα πτηνά!!!!

Κατασκευαστής "Aviform"Κατασκευαστής "Aviform"

AXIS BIOZOO
...περισσότερα

Η "Axis Biozoo", κατασκευάζει για τους σκύλους μας, τα κατάλληλα σαμπουάν για ένα ποιοτικό και με θεαματικά αποτέλεσματα μπάνιο! Τα συγκεκριμένα σαμπουάν, καθαρίζουν σε βάθος το τρίχωμα και το δέρμα του εκάστοτε σκύλου, χωρίς να προκαλούν εξανθήματα και φθορές στο δέρμα, χαρίζοντας λαμπερό τρίχωμα και άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί!!!!

Κατασκευαστής "Axis biozoo"Κατασκευαστής "Axis biozoo"

BAYER
...περισσότερα

Η "Bayer" είναι μια πολύ γνωστή εταιρεία παραγωγής φαρμάκων, η οποία παράγει φάρμακα τόσο για τον ανθρώπινο όσο και για τον ζωϊκό οργανισμό!!!!! Απο την εν λόγω κατασκευαστική μπορείτε να βρείτε πολλά φάρμακα στην κατηγορία των παρασιτοκτόνων, εντομοκτόνων και τρωκτικοκτόνων!!!

Κατασκευαστής "Bayer"Κατασκευαστής "Bayer"Κατασκευαστής "Bayer"Κατασκευαστής "Bayer"

BEDUCO
...περισσότερα

Η "Beduco" παρασκευάζει υψηλής ποιότητας τροφές για γάτες, ειδικά διαμορφωμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε ηλικίας ξεχωριστά!!! Η νοστιμιά και η υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά και υγιεινά για τον οργανισμό της γάτας συστατικά, είναι εγγυημένες!!!

Κατασκευαστής "Beduco"Κατασκευαστής "Beduco"Κατασκευαστής "Beduco"Κατασκευαστής "Beduco"

Belcane & Belgatto
...περισσότερα

Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και σε ακόμα πιο εξαιρετικές τιμές, για την περιποίηση και τη φροντίδα της καθαριότητας των σκύλων σας, θα βρείτε απο την κατασκευαστική "Belcane & Belgatto"!!!!! Η συγκεκριμένη εταιρεία, διαθέτει, καθαριστικά σπρέυ, σαμπουάν, μαντηλάκια καθαρισμού, μαντηλάκια στοματικής φροντίδας καθώς και οδοντόκρεμες για τα αγαπημένα μας σκυλιά!!!!

Κατασκευαστής "Belcane & Belgatto"Κατασκευαστής "Belcane & Belgatto"Κατασκευαστής "Belcane & Belgatto"

Bell Laboratories
...περισσότερα

Η "Bell laboratories" παρασκευάζει φαρμακευτικά σκευάσματα σε μορφή τρωκτικοκτόνων και διαθέτει αρκετά μεγάλη ποικιλία για να μπορεί ο κάθε πελάτης να επιλέξει αυτό που θεωρεί καλύτερο και αποτελεσματικότερο!!!!!!

Κατασκευαστής "Bell laboratories"Κατασκευαστής "Bell laboratories"Κατασκευαστής "Bell laboratories"

Benelux
...περισσότερα

H "Βenelux" κατασκευάζει τις ιδανικές τροφές και αξεσουάρ για τους μικρούς μας φίλους!!! Η ποιότητα και οι τιμές των προϊόντων που παράγει είναι άψογες και ο σκοπός είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη φροντίδα και ευχαρίστηση των μικρών μας ζώων!!!Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

BIO-GROOM
...περισσότερα

Τα αγαπημένα μας σκυλιά χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, τόσο για το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του οργανισμού τους! Φροντίστε, λοιπόν, και προστατεύστε το τρίχωμα αλλά και το δέρμα του σκύλου σας, με προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης που παρασκευάζει η "Bio-groom"! Βρείτε τα κατάλληλα σαμπουάν με βάση το τρίχωμα και το δέρμα του σκύλου σας, υποαλλεργικά και ιδανικά για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά!!!

Κατασκευαστής "Bio-groom"Κατασκευαστής "Bio-groom"Κατασκευαστής "Bio-groom"Κατασκευαστής "Bio-groom"

BIOSPOTIX
...περισσότερα

H "Biospotix" δημιουργεί τα κατάλληλα φαρμακευτικά και θεραπευτικά σκευάσματα, για τη φροντίδα και την επούλωση μικροτραυματισμών για σκύλους και γάτες, όπως κνησμός απο ενοχλητικά παράσιτα!!!! Απο τη συγκεκριμένη κατασκευαστική, μπορείτε να βρείτε αντιπαρασιτικά κολάρα και διάφορα σπρέυ κατά των ενοχλητικών εντόμων που ταλαιπωρούν τους φίλους μας!!!

Κατασκευαστής "Biospotix"Κατασκευαστής "Biospotix"Kατασκευαστής "Biospotix"Κατασκευαστής "Biospotix"

BOSCH
...περισσότερα

H "Bosch" διαθέτει τεράστια ποικιλία σε τροφές και λιχουδιές για σκύλους και γάτες, κατάλληλες για την κάθε περίπτωση, την ηλικία, τις διατροφικές ανάγκες και το βάρος που έχει το κάθε ζώο!!!! Διατίθονται διάφορες ξηρές τροφές, λιχουδιές, μπισκότα, κροκέτες και σνάκς, για την διατροφική απόλαυση, ενίσχυση του οργανισμού και επιβράβευση του σκύλου και της γάτας!!!!!

Κατασκευαστής "Bosch"Κατασκευαστής "Bosch"Κατασκευαστής "Bosch"Κατασκευαστής "Bosch"

BOTANIQA
...περισσότερα

Εξαιρετικής ποιότητας σαμπουάν για κάθε τρίχωμα σκύλου, εμπλουτισμένα με θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες απο την "Botaniqa", τα οποία καθαρίζουν σε βάθος το τρίχωμα, αναζωογονούν και θρέφουν το δέρμα!!!!! Τα προϊόντα αυτά, είναι παρασκευασμένα απο φυσικά εκχυλίσματα φρούτων, προσφέροντας έτσι λάμψη και ζωντάνια στο τρίχωμα του σκύλου σας!!!!!!!

Κατασκευαστής "Botaniqa"Κατασκευαστής "Botaniqa"Κατασκευαστής "Botaniqa"

BOYU
...περισσότερα

Πλούσια ποικιλία απο ενυδρεία, διακοσμητικά ενυδρείων, εξοπλισμούς ενυδρείων και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται η δημιουργία ενός εντυπωσιακού και ολοκληρωμένου ενυδρείου, διατίθονται απο την κατασκευαστική Boyu!!!!!!! Η δυνατότητα επιλογής είναι εγγυημένη καθώς υπάρχει πληθώρα προϊόντων, τα οποία καλύπτουν όλα τα γούστα!

Κατασκευαστής "Boyu"Κατασκευαστής "Boyu"Κατασκευαστής "Boyu"Κατασκευαστής "Boyu"

BROOKLYN
...περισσότερα

Φροντίστε η διατροφή του σκύλου ή της γάτας σας, να είναι ισορροπημένη, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και υγιεινή, για την απόκτηση και διατήρηση γερών οστών και δοντιών, γερού οργανισμού, τριχώματος και δέρματος!!! Η σειρά τροφών της "Brooklyn", αποτελεί μια σωστή λύση για όλα τα προαναφερθέντα! Θα βρείτε τροφές κρεατικών και ψαριών, σχεδιασμένες ειδικά για την κάθε ηλικία και περίπτωση !!!!!

Κατασκευαστής "Brooklyn"Κατασκευαστής "Brooklyn"Κατασκευαστής "Brooklyn"

Bunny Nature
...περισσότερα

H εταιρεία παραγωγής τροφών και αξεσουάρ για κουνέλια και χάμστερ "Bunny Nature", θα σας καταπλήξει με την τεράστια ποικιλία που διαθέτει στη συλλογή της απο τροφές και λιχουδιές για κουνέλια και χάμστερ!!! Ιδανικές γεύσεις σε τροφές, που θα ξετρελάνουν τα μικρά σας ζωάκια! Οι τροφές υπάρχουν σε πολλές γεύσεις φρούτων και λαχανικών και προσφέρουν γευστικές απολαύσεις και ενίσχυση του οργανισμού των ζώων!

Κατασκευαστής "Bunny"Κατασκευαστής "Bunny"Κατασκευαστής "Bunny"Κατασκευαστής "Bunny"

BURGESS
...περισσότερα

Δείτε την συλλογή απο τροφές σκύλου και γάτας που παρασκευάζει η "Burgess" και επιλέξτε αυτές που αναλογούν στο δικό σας κατοικίδιο!!! Οι τροφές υπάρχουν σε διάφορες γεύσεις κρεατικών και ψαρικών,για να καλύπτουν όλα τα γούστα!!!

Κατασκευαστής "Burgess"Κατασκευαστής "Burgess"Κατασκευαστής "Burgess"Κατασκευαστής "Burgess"

CAREFRESH
...περισσότερα

H κατοχή μικρού ζώου όπως είναι τα κουνέλια και τα χάμστερ, προϋποθέτει και την ύπαρξη απαραίτητων εξοπλισμών! Έναν τέτοιο εξοπλισμό αποτελεί και το υπόστρωμα για τη διατήρηση της υγιεινής και την απομάκρυνση των δυσάρεστων οσμών καθώς επίσης διασφαλίζει στο ζωάκι σας, ένα απαλό, άνετο και ζεστό σημείο για τον ύπνο του!!!! Τα ιδανικά, λοιπόν, υποστρώματα θα τα βρείτε απο την "Carefresh"!!!!

Κατασκευαστής "Carefresh"Κατασκευαστής "Carefresh"

CAT'S BEST
...περισσότερα

Εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής απορροφητικότητας υποστρώματα για τα μικρά σας ζωάκια, κατασκευάζει η εταιρεία "Cat's best", σε αρκετά προσιτές τιμές!!!!! Τα συγκεκριμένα υποστρώματα, κρατούν την υγρασία και απωθούν τις δυσάρεστες οσμές χωρίς προσθήκη χημικών συστατικών! Είναι κατάλληλα για τρωκτικά, γάτες και πτηνά!!!

Κατασκευαστής "Cat's best"Κατασκευαστής "Cat's best"Κατασκευαστής "Cat's best"

CECOAGRO
...περισσότερα

Απο την εταιρεία "Cecoagro", μπορεί κάποιος να βρεί τις κατάλληλες τροφές για σκύλους και γάτες, οι οποίες είναι πλήρης τροφές και παρέχουν δύναμη και ενέργεια στον οργανισμό της γάτας και του σκύλου!!!!

Κατασκευαστής "Cecoagro"Κατασκευαστής "Cecoagro"

CEDE
...περισσότερα

Προμηθευτείτε με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, τα συμπληρώματα διατροφής και τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρειάζονται τα ωδικά πτηνά για την ενίσχυση του οργανισμού και του πτερώματος τους!!! Δείτε τα προϊόντα της εταιρείας "Cede" και επιλέξτε εκείνο ή εκείνα που αναλογούν στην κάθε ξεχωριστή περίπτωση!!!!!!

Κατασκευαστής "Cede"Κατασκευαστής "Cede"Κατασκευαστής "Cede"

Cesar
...περισσότερα

Εμπλουτίστε τη διατροφή και τις γευστικές απολαύσεις του σκύλου σας, με κονσέρβες παρασκευασμένες απο την "Cesar"!!! Υπάρχουν διαφορετικές γεύσεις κρέατος για να ικανοποιούνται όλα τα γούστα των σκύλων!!!!! Κονσέρβες απο γαλοπούλα και αρνί, κονσέρβες απο μοσχάρι, κονσέρβες απο κοτόπουλο, κονσέρβες απο λαχανικά και κρεατικά!!!!!

Κατασκευαστής "Cesar"Κατασκευαστής "Cesar"Κατασκευαστής "Cesar"

Chevita GmbH
...περισσότερα

Η "Chevita GmbH" παρασκευάζει όλα εκέινα τα απαραίτητα φάρμακα και τις βιταμίνες που χρειάζονται οι οργανισμοί των πτηνών για να είναι ανθεκτικοί σε δυσμενείς συνθήκες, να ενισχύουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να θεραπεύονται απο ασθένειες που τα ταλαιπωρούν!!!!! Υπάρχουν βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής και αντιβιοτικά για όλα τα είδη πτηνών!!!!!

Κατασκευαστής "Chevita GmbH"Κατασκευαστής "Chevita GmbH"Kατασκευαστής "Chevita GmbH"Κατασκευαστής "Chevita GmbH"

CHIPSI
...περισσότερα

Tα ζώα που ανήκουν στην κατηγορία των τρωκτικών αλλά και τα κουνέλια , χρειάζονται απαραιτήτως τα κατάλληλα υποστρώματα για τα κλουβιά τους, τα οποία συμβάλλουν στην διατήρηση ενός ζεστού χώρου για εκείνα και ακόμη στην αποφυγή των δυσάρεστων οσμών και την απορρόφηση της υγρασίας! Τα υποστρώματα αυτά της "Chipsi" υπάρχουν και σε αρωματικές και σε μη αρωματικές εκδοχές!!!

Κατασκευαστής "Chipsi"Κατασκευαστής "Chipsi"

CIMUKA
...περισσότερα

Αν ασχολείστε επαγγελματικά με την εκκόλαψη των αυγών, χρειάζεστε απαραιτήτως και τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό, ώστε η δουλειά που κάνετε να επιφέρει πιο σύντομα και ποιοτικά αποτελέσματα! Η κατασκευαστική "Cimuka", διαθέτει τις εκκολαπτικές ή αλλιώς επωαστικές μηχανές για την πραγμάτωση της εκκόλαψης των αυγών με σίγουρο και αποτελεσματικό τρόπο!!!

Κατασκευαστής "Cimuka"Κατασκευαστής "Cimuka"Κατασκευαστής "Cimuka"Κατασκευαστής "Cimuka"

Claus
...περισσότερα

Αν είστε κάτοχοι πτηνών και ιδιαίτερα ωδικών, θα πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με τις τροφές που χρειάζονται τα συγκεκριμένα ζώα! Η "Claus" , παρασκευάζει όλες τις απαραίτητες τροφές και τα συμπληρώματα που χρειάζονται οι οργανισμοί των πτηνών προκειμένου να διατηρούνται υγιείς και δυνατοί!!!!

                

 

Cunipic
...περισσότερα

Απο την "Cunipic" μπορείτε να προμηθευτείτε τις κατάλληλες τροφές και συμπληρώματα για τα μικρά σας κουνελάκια, τσιντσιλά και ωδικά πτηνά!!! Οι τροφές αυτές είναι εμπλουτισμένες με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, τα οποία ενισχύουν τον οργανισμό των ζώων και τα βοηθούν να διατηρούνται υγιή και δυνατά!!! 

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

DAJANA
...περισσότερα

H κατασκευαστική εταιρεία "Dajana", διαθέτει όλες τις τροφές για ψάρια σε πλούσια ποικιλία, βελτιωτικά νερού για ενυδρεία καθώς και όλα εκείνα τα απαραίτητα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρειάζεται ο οργανισμός κάθε ψαριού!!!!

Κατασκευαστής "Dajana"Κατασκευαστής "Dajana"Κατασκευαστής "Dajana"

DALCOCHEM
...περισσότερα

Προμηθευτείτε με τα κατάλληλα αντισηπτικά και απολυμαντικά προϊόντα για τον καθαρισμό των χεριών και του χώρου σας απο μικρόβια και ενοχλητικά παράσιτα!!!!! Απο την "Dalcochem" μπορείτε να βρείτε τα ιδανικά προϊόντα σε άψογες τιμές και εγγυημένες ποιότητες!!!!!!

Κατασκευαστής

dax petfoods
...περισσότερα

Πολλοί σκύλοι και γάτες, έχουν αρκετά απαιτητικά γευστικά γούστα και δεν απολαμβάνουν εξίσου όλες τις τροφές που τους δίνουμε! Δείτε τη σειρά γατοτροφών και σκυλοτροφών που παρασκευάζει η "Dex petfoods" και εμπλουτίστε τη διατροφή τους με πεντανόστιμες κονσέρβες και τροφές, σε προσιτές για το είδος τιμές!!!!!

Κατασκευαστής "Dax petfoods"Κατασκευαστής "Dax petfoods"Κατασκευαστής "Dax petfoods"

 

DELI NATURE
...περισσότερα

Μια τεράστια ποικιλία απο τροφές και μείγματα για ωδικά πτηνά και τρωκτικά, μπορεί να βρεί ο πελάτης απο την εταιρεία "Deli nature", η οποία παρασκευάζει υψηλής ποιότητας τροφές και πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά!!! 

Κατασκευαστής "Deli nature"Κατασκευαστής "Deli nature"Κατασκευαστής "Deli nature"Κατασκευαστής "Deli nature"

DELTEC
...περισσότερα

Για όσους έχουν ενυδρεία, θα πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται να έχουν στην κατοχή τους! Η "Deltec" διαθέτει όλον αυτό το χρήσιμο και αναγκαίο εξοπλισμό για τη σωστή συντήρηση του κάθε ενυδρείου!!!!!!!!! Δείτε, λοιπόν, τους απονιτροποιητές και τα σκίμερ που κατασκευάζει και προμηθευτείτε όλα όσα χρειάζεται το δικό σας ενυδρείο!

Κατασκευαστής "Deltec"Κατασκευαστής "Deltec"Κατασκευαστής "Deltec"

DEMAVIC
...περισσότερα

Η σειρά της "Demavic" με αντιπαρασιτικά κολάρα, αντιπαρασιτικές αμπούλες, σαμπουάν και άμμους υγιεινής, είναι ο, τι ακριβώς χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας, αν είστε ιδιοκτήτηςη σκύλου ή γάτας!!!!!! Δείτε τη συλλογή που υπάρχει απο τη συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία και προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα για τους μικρούς σας φίλους!!!!!!!!!!

Κατασκευαστής "Demavic"Κατασκευαστής "Demavic"Κατασκευαστής "Demavic"Κατασκευαστής "Demavic"

DENIK PETS
...περισσότερα

Η "Denik pets" έχει δημιουργήσει μια εξαιρετικά μεγάλη και εντυπωσιακή συλλογή απο αξεσουάρ, όπως ιμάντες, λουράκια, κρεβάτια και είδη ένδυσης για τους μικρούς τετράποδους φίλους μας!!! Με μια ματιά στη σελίδα μας θα δείτε πως η συγκεκριμένη εταιρεία, έχει πληθώρα απο ρουχαλάκια και αξεσουάρ για τα μικρά σας σκυλάκια!!!

Κατασκευαστής "Denik pets"Κατασκευαστής "Denik pets"Κατασκευαστής "Denik pets"Κατασκευαστής "Denik pets"

DOGGY DOLLY
...περισσότερα

H "Doggy dolly", έχει εστιάσει το κομμάτι της δημιουργίας της σε ρουχαλάκια, εσώρουχα και αξεσουάρ για σκύλους! Η ποικιλία απο τις δημιουργίες αυτής της κατασκευαστικής είναι αρκετά πλούσια, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες, να επιλέξουν τα πιο όμορφα ρουχαλάκια και διακοσμητικά για τους αγαπημένους τετράποδους φίλους τους!!!

Κατασκευαστής "Doggy dolly"Κατασκευαστής "Doggy dolly"Κατασκευαστής "Doggy dolly"Κατασκευαστής "Doggy dolly"

 

Dogness
...περισσότερα

O κάθε σκύλος χρειάζεται για τη βόλτα και την ασφάλεια του, οδηγούς, περιλαίμια και λουράκια καθώς επίσης και φίμωτρο στην περίπτωση που είναι κάπως πιο άγριος! Η "Dogness", σας έχει τη λύση μέσα απο μια τεράστια ποικιλία σε οδηγούς, λουράκια, φίμωτρα και περιλαίμια, για να εχετε περισσότερες δυνατότητες επιλογής!!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

DOLFOS
...περισσότερα

Ενισχύστε και προστατεύστε τον οργανισμό της γάτας και του σκύλου σας, με τα φαρμακευτικά και βιταμινούχα σκευάσματα που παρασκευάζει η "Dolfos"!!! Το κάθε ένα απο τα σκευάσματα που θα βρείτε απο την συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία, περιέχει διαφορετικά συστατικά και βιταμίνες, τα οποία προορίζονται για μια συγκεκριμένη χρήση και περίπτωση!!!!!

Κατασκευαστής "Dolfos"Κατασκευαστής "Dolfos"Κατασκευαστής "Dolfos"Κατασκευαστής "Dolfos"

DOLINA
...περισσότερα

Η "Dolina" παρασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας κονσέρβες σε διάφορες γεύσεις για τους αγαπημένους μας σκύλους!!! Η γευστική απόλαυση του σκύλου σας, είναι εγγυημένη με τις συγκεκριμένες κονσέρβες!!!!

Κατασκευαστής "Dolina"Κατασκευαστής "Dolina"Κατασκευαστής "Dolina"Κατασκευαστής "Dolina"Κατασκευαστής "Dolina"

Dr. Clauder's
...περισσότερα

Η "Dr. Clauder's" είναι μια εταιρεία παρασκευής σκυλοτροφών η οποία πέρα απο την τεράστια ποικιλία που διαθέτει σε τροφές με διάφορες γεύσεις, καινοτομεί καθώς παράγει τροφές ειδικά κατασκευασμένες για τη θεραπεία διαφόρων οργάνων στον οργανισμό του σκύλου, που πάσχουν απο κάποια ασθένεια! Συγκεκριμένα, διαθέτει θεραπευτικές τροφές για τα νεφρά, για το συκώτι, για το έντερο καθώς επίσης για το τρίχωμα και το δέρμα!!!!!

Κατασκευαστής "Dr. Clauder's"Κατασκευαστής "Dr. Clauder's"Κατασκευαστής "Dr. Clauder's"Κατασκευαστής "Dr. Clauder's"Κατασκευαστής "Dr. Clauder's"

Duvo
...περισσότερα

Οι αγαπημένοι τετράποδοι φίλοι μας, αγαπούν πολύ το παιχνίδι, κι εμείς ως ιδιοκτήτες τους, οφείλουμε να φροντίζουμε για την όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχαγωγία τους! Η "Duvo" κατασκευάζει μια μεγάλη σειρά απο παιχνίδια για την εξάσκηση του μυαλού, των δοντιών και τους σώματος των σκύλων ενώ παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν το παιχνίδι τους!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

DYNACHEM
...περισσότερα

Η "Dynachem" έχει παρασκευάσει μια σειρά απο απολυμαντικά τα οποία συμβάλλουν στην εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών και στην καταπολέμηση μικροβίων και μικροοργανισμών που προκαλούν ασθένειες όπως σταφυλόκοκκος, ηπατίτιδα και σαλμονέλα!

Κατασκευαστής "Dynachem"Κατασκευαστής "Dynachem"

Ebi lifestyle for pet
...περισσότερα

Η Europet Bernina International δραστηριοποιείται ως σχεδιαστής, κατασκευαστής και χονδρέμπορος στη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων από το 1873.

Το 2015, η επιχείρηση, γνωστή ως EBI, έγινε μέλος του Laroy Group, με στόχο την αύξηση της ισχύος και της ποικιλομορφίας των εμπορικών σημάτων EBI.

Η EBI ήταν πάντα άριστη στο να γνωρίζει πώς να ξεχωρίζει από το πλήθος με μοντέρνα, σύγχρονα προϊόντα και το κάνει ακόμα και σήμερα. Με τη δική της ομάδα ανάπτυξης, η οποία διαθέτει περίπου 300 μοναδικά προϊόντα κάθε χρόνο, το EBI είναι το κορυφαίο όνομα στα προϊόντα σκύλου, γάτας και ενυδρείου.

Η EBI παράγει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, που γεννιούνται από μια πραγματική αγάπη για τα ζώα. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα προϊόντα τους έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση σε όλο τον κόσμο.

                

Effol
...περισσότερα

Η εταιρεία "Effol" παρασκευάζει και διαθέτει για τους πελάτες, όλα εκείνα τα σκευάσματα που χρειάζονται τα άλογα για ορισμένες περιπτώσεις που τα ταλαιπωρούν! Διαθέτει δηλαδή φαρμακευτικά σκευάσματα για την επόύλωση πληγών, κρέμες ενυδάτωσης για την καλύτερη εφαρμογή του επιστομίου, κρέμες για την περιποίηση της χελιδώνας όπως επίσης, εντομοαπωθητικά και αντισηπτικά σπρέυ!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

 

EHEIM
...περισσότερα

Η "Eheim" έχει φροντίσει για την κατασκευή όλου του απαραίτητου εξοπλισμού σε σχέση με τα ενυδρεία!!! Διαθέτει διάφορα ενυδρεία, φίλτρα, ειδικές λάμπες φωτισμού για ενυδρεία και οτιδήποτε χρειάζεται ένα ενυδρείο για να είναι πλήρως εξοπλισμένο και να λειτουργεί σωστά!!!!

Κατασκευαστής "Eheim"Κατασκευαστής "Eheim"Κατασκευαστής "Eheim"Κατασκευαστής "Eheim"

ESHA
...περισσότερα

Όλα τα απαραίτητα φαρμακευτικά σκευάσματα για τη θεραπεία των ψαριών απο διάφορες ασθένειες καθώς και τα κατάλληλα σκευάσματα για τη βελτίωση του νερού για τα ενυδρεία, θα τα βρείτε απο την εταιρεία "Esha", σε πολύ προσιτές τιμές και εγγυημένα χαμηλές τιμές!!!!!

Κατασκευαστής "Esha"Κατασκευαστής "Esha"Κατασκευαστής "Esha"Κατασκευαστής "Esha"

Eurolitter
...περισσότερα

Φροντίστε για την υγιεινή της γάτας σας και την διατήρηση της καθαριότητας του χώρου στον οποίο βρίσκεται, με τις κατάλληλες και αποτελεσματικές άμμους υγιεινής! Απο την κατασκευαστική "Eurolitter", μπορείτε να προμηθευτείτε εξαιρετικής ποιότητας άμμους με υψηλή απορροφητικότητα και κατακράτηση των δυσάρεστων οσμών!

Κατασκευαστής

EXTREME
...περισσότερα

Για να διατηρείται καθαρό και με άρωμα φρεσκάδας, το τρίχωμα του σκύλου σας, θα πρέπει να προμηθευτείτε τη σειρά απο σαμπουάν που δημιουργεί η εταιρεία "Extreme", τα οποία είναι κατάλληλα για κάθε τύπο σκύλου και τριχώματος! Δείτε τα αποτελέσματα απο τις πρώτες κιόλας χρήσεις!!!

Κατασκευαστής "Extreme"Κατασκευαστής "Extreme"Κατασκευαστής "Extreme"Κατασκευαστής "Extreme"

EXTRONA
...περισσότερα

Η "Extrona" δημιουργεί τα ιδανικά κλουβιά για κότες ωοτοκίας σε διάφορα μεγέθη, ώστε να εξυπηρετεί όσο γίνεται περισσότερο τους πελάτες και τις προτιμήσεις τους! Τα κλουβιά αυτής της εταιρείας, είναι εξαιρετικής ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές!!!!

Κατασκευαστής "Extrona"Κατασκευαστής "Extrona"Κατασκευαστής "Extrona"

farmina pet food
...περισσότερα

Η "Farmina pet food", ειδικεύεται στην παρασκευή τροφών για γάτες και σκύλους! Εχει δημιουργήσει μια αρκετά πλούσια ποικιλία απο τροφές, οι οποίες είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση σκύλου και γάτας, με βά ση την ηλικία, το βάρος, τις διατροφικές ανάγκες και γευστικές  προτιμήσεις!

Kατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

FIDES
...περισσότερα

Αν ο αγαπημένος σας σκύλος, ταλαιπωρείται απο κάποιες πεπτικές δυσλειτουργίες και είναι ευαίσθητος σε αλλεργίες, οι ιδανικές τροφές για το δικό του οργανισμό είναι αυτές της σειράς "Fides"!!!! Οι τροφές αυτές είναι υψηλής ποιότητας, διαμορφωμένες για ευαίσθητα πεπτικά συστήματα και οργανισμούς, ενώ παράλληλα διαθέτουν την τέλεια γευστική απόλαυση για τα σκυλιά!

Κατασκευαστής "Fides"Κατασκευαστής "Fides"Κατασκευαστής "Fides"Κατασκευαστής "Fides"

FIEM
...περισσότερα

Η "Fiem" κατασκευάζει διάφορα εργαλεία και εξοπλισμούς που σχετίζονται με τα ζώα! Τετοιοι εξοπλισμοί είναι, σπιτάκια για σκύλους, εκκολαπτικές μηχανές αυτόματες και μη αυτόματες καθώς και θερμοθαλάμους για νεοσσούς!!!!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

FOP
...περισσότερα

Η κατασκευαστική "Fop" έχει τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ και εξοπλισμούς για μικρά κατοικίδια ζωάκια, όπως είναι τα χάμστερ, τα ωδικά πτηνά, οι χελώνες αλλά και για μεγαλύτερα κατοικίδια, όπως είναι τα σκυλάκια!!! Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε ξύλινα σπιτάκια, κλουβιά ωδικών σε διάφορα χρώματα και χελωνιέρες!!!

Κατασκευαστής "Fop"Κατασκευαστής "Fop"Κατασκευαστής "Fop"Κατασκευαστής "Fop"

FUNKY PET
...περισσότερα

Η "Funky pet" μετράει 19 χρόνια ύπαρξης στον τομέα κατασκευής αξεσουάρ για ζώα! Η συλλογή που διαθέτει η συγκεκριμένη εταιρεία απο εξοπλισμό και αξεσουάρ, καλύπτει όλες τις απαιτούμενες ανάγκες για κατοικίδια αλλά και μη κατοικίδια ζώα!!!

Κατασκευαστής "Funky pet"Κατασκευαστής "Funky pet"Κατασκευαστής "Funky pet"Κατασκευαστής "Funky pet"

Georplast
...περισσότερα

Βρείτε τα πάντα για τον σκύλο και τη γάτα σας όσον αφορά τον εξοπλισμό για τη μεταφορά τους,  σκεύη για την τροφή τους, τουαλέτες και φτυαράκια για την υγιεινή τους καθώς και διάφορα εντυπωσιακά και χρωματιστά παιχνίδια για την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση τους!!!!! Δείτε τη συλλογή που διαθέτει η "Georplast" για όλον αυτό τον εξοπλισμό!!!!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

GET OFF
...περισσότερα

Οι γάτες και τα σκυλιά είναι για πολλούς απο εμάς αγαπημένα κατοικίδια και πιστοί φίλοι! Υπάρχουν όμως στιγμές που οι αγαπημένοι φίλοι μας, δε προσέχουν όσον αφορά την καθαριότητα και την υγιεινή τους! Η "Georplast" έχει δημιουργήσει τα σωστά σκευάσματα τόσο για την καθαριότητα λερωμένων περιοχών και αντικειμένων όσο και σκευάσματα που εκπαιδεύουν τους σκύλους και τις γάτες στην όσφρηση τους, με αποτέλεσμα να μαθαίνουν που πρέπει να πραγματοποιούν την καθημερινή τους ανάγκη και που όχι!!!!

Κατασκευαστής "Get off"Κατασκευαστής "Get off"Κατασκευαστής "Get off"Κατασκευαστής "Get off"

Green & Wild's
...περισσότερα

Φροντίστε με τα κατάλληλα αξεσουάρ και λιχουδιές τα σκυλιά σας, τα οποία θα βρείτε απο την κατασκευαστική "Green & Wild's" !!! Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μασώμενα κόκαλα για την εξάσκηση των δοντιών και του νού του σκύλου σας καθώς και νόστιμες λιχουδιές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά για τη διατήρηση ενός καλού επιπέδου υγείας!

Κατασκευαστής "Green & Wild's"Κατασκευαστής "Green & Wild's"Κατασκευαστής "Green & Wild's"Κατασκευαστής "Green & Wild's"

Hagen
...περισσότερα

H "Hagen" κατασκευάζει ενυδρεία για όλα τα γούστα και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τα ενυδρεία, όπως είναι τα διακοσμητικά, οι λάμπες ενυδρείων, τα φίλτρα και οι θερμοστάτες!!!! Η συγκεκριμένη κατασκευαστική , διαθέτει τεράστια ποικιλία και καλύπτει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα!!!!!!

Κατασκευαστής "Hagen"Κατασκευαστής "Hagen"Κατασκευαστής "Hagen"Κατασκευαστής "Hagen"

HANSEPET
...περισσότερα

Τις ιδανικές λιχουδιές και σνακ για τα κατοικίδια σας, θα βρείτε απο την εταιρεία "Hansepet", η οποία παρασκευάζει υψηλής ποιότητας, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και νόστιμα για τους μικρούς μας φίλους, σνακ!!!!! Θα βρείτε λιχουδιές σε κρέμες απο κρεατικά και ψαρικά για σκύλους, χόρτα για τα μικρά σας ζωάκια και σνακς σε στίκς με διάφορες γεύσεις!!!

Κατασκευαστής "Hansepet"Κατασκευαστής "Hansepet"Κατασκευαστής "Hansepet"Κατασκευαστής "Hansepet"Κατασκευαστής "Hansepet"

happypet
...περισσότερα

Η "Happy pet" έχει δημιουργήσει για τους πελάτες της, μια τεράστια ποικιλία απο αξεσουάρ για κατοικίδια ζώα, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις!!! Ο πελάτης μπορεί να βρεί παιχνίδια, αξεσουάρ περιποίησης και ένδυσης καθώς και χαλάκια ύπνου για τους μικρούς αγαπημένους φίλους μας!!!!!

Κατασκευαστής "Happypet"Κατασκευαστής "Happypet"Κατασκευαστής "Happypet"Κατασκευαστής "Happypet"

HEALTHY & TASTY
...περισσότερα

Η "Healthy & Tasty", είναι μια κατασκευαστική η οποία όπως υποδηλώνει και η ονομασία της, παρασκευάζει τροφές κατοικίδιων ζώων οι οποίες είναι συγχρόνως γευστικές και υγιεινές για τους πιστούς μας φίλους!!! Βρείτε την ιδανική τροφή για το δικό σας κατοικίδιο σκύλο ή γάτα και ξετρελάνετε τους απο την υπέροχη γεύση που έχουν οι τροφές της "Healthy & Tasty"!!!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

HIKARI
...περισσότερα

Η "Hikari" δίνει στους ιδιοκτήτες ψαριών, τη δυνατότητα να μπορούν να επιλέξουν μέσα απο μια τεράστια ποικιλία σε τροφές, καθώς ο πελάτης στη συλλογή της συγκεκριμένης εταιρείας, θα βρεί πληθώρα απο τροφές, ειδικά παρασκευασμένες για την καθε κατηγορία ψαριού!!!!!

Κατασκευαστής "Hikari"Κατασκευαστής "Hikari"Κατασκευαστής "Hikari"Κατασκευαστής "Hikari"

Hobby
...περισσότερα

Ένα ενυδρείο για να δημιουργηθεί αλλά και να διατηρηθεί στο χρόνο, χρειάζεται μια σειρά απο εξοπλισμούς κια αξεσουάρ! Η "Hobby" έχει φροντίσει για την κατασκευή αυτού του εξοπλισμού και συγκεκριμένα, με διακοσμητικά για ενυδρειά τα οποία δίνουν μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εικόνα, φίλτρα, λάμπες και γενικότερα οτιδήποτε χρειάζεται ενα σωστά διαμορφωμένο ενυδρείο, τόσο για την εικόνα όσο και τη συντήρηση του!!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Hongdu Cnc
...περισσότερα

Κάθε γάτας και σκύλος, χρειάζεται απαραιτήτως ένα κλουβί μεταφοράς, μια τουαλέτα και φυσικά ένα πάρκο! Η "Hongdu CnC", έχει κατασκευάσει για τα κατοικίδια σας εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμούς τέτοιου είδους και λύνει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα αγαπημένα σας ζωάκια όσον αφορά τη μεταφορά, τη διαμονή και την υγιεινή τους!!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

HORIZON
...περισσότερα

Τα κρεβατάκια της "Horizon" για τον ύπνο των αγαπημένων μας κατοικιδίων, θα σας ενθουσιάσουν και θα χαρίζουν έναν άνετο και όμορφο ύπνο στα ζωάκια σας, καθώς είναι κατασκευασμένα απο ειδικά υλικά για άνετο και χαλαρό ύπνο!!!!

Κατασκευαστής "Horizon"Κατασκευαστής "Horizon"Κατασκευαστής "Horizon"

Ikaros
...περισσότερα

Η "Ikaros" έχει μια αρκετά πλούσια συλλογή απο είδη και αξεσουάρ για σκύλους!!! Τέτοια αξεσουάρ είναι οι λαιμοδέτες και τα λουράκια, τα κρεβατάκια, οι χειρολαβές που χρειάζεται κάθε ιδιοκτήτης σκύλου για τη βόλτα του με ασφάλεια, οι βούρτσες για την περιποίηση του τριχώματος τους και οι οδηγοί για την εκπαίδευση των σκύλων!!!!!!

Κατασκευαστής "Ikaros"Κατασκευαστής "Ikaros"Κατασκευαστής "Ikaros"Κατασκευαστής "Ikaros"

Imac
...περισσότερα

H "Imac" είναι μια εταιρεία κατασκευής κλουβιών για ωδικά πτηνά, κλουβιών μεταφοράς για σκύλους και γάτες, κρεβατάκια για κατοικίδια καθώς και άλλων αξεσουάρ που αφορούν τη διατροφή και την υγιεινή των κατοικιδίων!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

IMARC
...περισσότερα

 ιδιοκτήτες σκύλου και γάτας, οφείλουν να έχουν στο κατοικίδιο τους, μια ταυτότητα με το όνομα και τα στοιχεία τους, ώστε το ζώο να είναι πιο ασφαλές σε περίπτωση που χαθεί κάπου! Η "Imarc" έχει δημιουργήσει πανέμορφες τέτοιες ταυτότητες για το δικό σας κατοικίδιο, με ανθεκτικά υλικά, σε υπέροχα χρώματα και σχέδια!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής "Imarc"Κατασκευαστής "Imarc"

INODORINA
...περισσότερα

Η "Inodorina" είναι μια εταιρεία κατασκευής προϊόντων που αφορούν ως επί το πλείστον την υγιεινή, τη φροντίδα και την περιποίηση της γάτας και του σκύλου αλλά και διάφορων επιφανειών που λερώνουν οι μικροί αγαπημένοι φίλοι μας με την απροσεξία τους!!! Θα βρείτε, λοιπόν, διάφορα καθαριστικά πατώματος, μαντηλάκια καθαρισμού για τις γάτες και τους σκύλους, πάνες και άμμους υγιεινής, σαμπουάν και ονυχοκόπτες για την περιποίηση και την καθαριότητα τους καθώς επίσης και αρώματα!!!

Κατασκευαστής "Inodorina"Κατασκευαστής "Inodorina"Κατασκευαστής "Inodorina"Κατασκευαστής "Inodorina"

INTERSAND
...περισσότερα

Oι κατάλληλης ποιότητας άμμοι υγιεινής για τις γάτες σας, κατασκευασμένες απο την "Intersand", με σκοπό να χαρίζουν ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας στην τουαλέτα της , απορροφώντας την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές!!!

Κατασκευαστής "Intersand"Κατασκευαστής "Intersand"

Iv San Bernard
...περισσότερα

Η εταιρεία "Iv san Bernard" ιδρύθηκε το 1995 στην Ιταλία, και αποτελεί έναν απο τους μεγαλύτερους ευρωπαίους κατασκευαστές! Οι κυριότερες δημιουργίες αυτής της εταιρείας είναι προϊόντα περιποίησης για καθαρισμό και φροντίδα του σκύλου και της γάτας!

Κατασκευαστής "Iv san Bernard"Κατασκευαστής "Iv san Bernard"Κατασκευαστής "Iv san Bernard"    

Jebao
...περισσότερα

Η "Jebao" κατασκευάζει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για ενυδρεία, όπως είναι οι αντλίες, τα φίλτρα νερού, οι ταΐστρες και οι σκούπες!!!!! Δείτε τον εξοπλισμό αυτό και βεβαιωθείτε για την ποιότητα και την αξιοπιστία που διαθέτει!!!

Κατασκευαστής "Jebao"Κατασκευαστής "Jebao"Κατασκευαστής "Jebao"Κατασκευαστής "Jebao"

JRS
...περισσότερα

Τα κατάλληλα υποστρώματα για τα ζώα, κατασκευασμένα απο υποαλλεργικά και ανθεκτικά υλικά, τα οποία σέβονται την υγιεινή του κάθε ζώου και διατηρούν το χώρο τους καθαρό, χωρίς δυσάρεστες οσμές και υγρασία!!! Η "JRS" δημιουργεί τα ιδανικά υποστρώματα σε εξαιρετικές ποιότητες!!!

Κατασκευαστής "JRS"κΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉς "JRS"Κατασκευαστής "JRS"Κατασκευαστής "JRS"

JUWEL AQUARIUM
...περισσότερα

H κατασκευαστική εταιρεία "Juwel aquarium" διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ενυδρεία και οποινδήποτε άλλο εξοπλισμό χρειάζεται ένα ενυδρείο για την κατασκευή και τη συντήρηση του!!! Η εξαιρετική ποιότητα εξοπλισμού αυτής της εταιρείας, είναι εγγυημένη και σίγουρη!!!!

Κατασκευαστής "Juwel aquarium"Κατασκευαστής "Juwel aquarium"Κατασκευαστής "Juwel aquarium"Κατασκευαστής "Juwel aquarium"

 

Kaytee
...περισσότερα

Τις ιδανικές τροφές για ωδικά πτηνά πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά για την καλύτερη ανάπτυξη τους και για τη δημιουργία ενός δυνατού φτερώματος, παρασκευάζει η εταιρεία "Kaytee"!!!!! Απο την "Kaytee" θα βρείτε, ειδικά παρασκευασμένες τροφές για νεοσσούς παπαγάλους αλλά και εφήβους, με βάση τις ανάγκες που χρειάζεται το κάθε ένα ξεχωριστά!!!!

Κατασκευαστής "Kaytee"Κατασκευαστής "Kaytee"Κατασκευαστής "Kaytee"Κατασκευαστής "Kaytee"

KERBL
...περισσότερα

Η "Kerbl" αποτελεί μια κατασκευαστική, η οποία δημιουργεί και κατασκευάζει διάφορα είδη που αφορούν τα ζώα! Ο πελάτης μπορεί να βρεί εξοπλισμούς όπως κράνη ιππασίας, μαστίγια, βουρτσάκια καθαρισμού των ζώων, υποσάγματα για σέλλες αλόγου, καπίστρια αλόγων, κρεβατάκια για σκύλους και γάτες καθώς και διάφορα άλλα απαραίτητα είδη για ζώα!!!

Κατασκευαστής "Κerbl"Κατασκευαστής "Kerbl"Κατασκευαστής "kerbl"Κατασκευαστής "Kerbl"Κατασκευαστής "Kerbl"

 

KING
...περισσότερα

Η "King" παρασκευάζει τεράστια ποικιλία απο τροφές και μείγματα τροφών για ωδικά πτηνά, σκύλους, γάτες και μικρά ζωάκια, όπως κουνέλια και χάμστερ!Οι συγκεκριμένες τροφές, προορίζονται ειδικά για την κάθε ξεχωριστή περίπτωση ζώου! Τα μείγματα και οι τροφές αυτές, περιέχουν πρωτεϊνούχα και βιταμινούχα συστατικά, τα οποία συμβάλουν στην ομαλότερη ανάπτυξη του οργανισμού των ζώων!!!

Κατασκευαστής "Κing"Κατασκευαστής "King"Κατασκευαστής "King"Κατασκευαστής "King"

 

 

LANDFLEISCH
...περισσότερα

Οι ιδανικές κονσέρβες σε γεύση και ποιότητα για σκύλους και γάτες, κατασκευάζονται απο την "Landfleisch"!!! Ο σκύλος ή η γάτα σας, θα λατρέψουν τις συγκεκριμένες κονσέρβες καθώς η γεύση και η θρεπτικότητα τους είναι εγγυημένες!!!!!

Κατασκευαστής "Landfleisch"Κατασκευαστής "Landfleisch"Κατασκευαστής "Landfleisch"Κατασκευαστής "Landfleisch"

LANDMARK
...περισσότερα

Για οποιαδήποτε ασθένεια και πρόβλημα αντιμετωπίζει ο οργανισμός του κατοικιδίου σας, η "Landmark" σας δίνει τη λύση, με το κατάλληλο για την κάθε περίπτωση, φαρμακευτικό σκεύασμα!!! Η συγκεκριμένη εταιρεία παρασκευάζει διάφορες βιταμίνες και αμινοξέα, φάρμακα για ενοχλήσεις όπως τα εντερικά σκουλήκια, ασβέστιο, πρωτεΐνες, αντιπαρασιτικά και γενικότερα όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη θεραπεία κάποιας ασθένειας!

Κατασκευαστής "Landmark"Κατασκευαστής "Landmark"Κατασκευαστής "Landmark"Κατασκευαστής "Landmark"

Creta BARF
...περισσότερα

Προσθέστε στη διατροφή του σκύλου σας τροφές απο την "Creta barf" οι οποίες είναι παρασκευασμένες απο ωμό κρέας καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε, οι σκύλοι μπορούν να δεχτούν εύκολα στον οργανισμνό τους την ωμή τροφή καθώς είναι έτσι σχεδιασμένη η φύση τους!!!!!

Κατασκευαστής "Creta barf"

LEONARDO
...περισσότερα

Οι τροφές "Leonardo" αποσκοπούν στην σωστή και απολαυστική διατροφή της γάτας σας, με τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και εξαιρετικά γευστικές!!!!Οι γάτες σας θα λατρέψουν τη διατροφή τους με αυτές τις τροφές!!!

Κατασκευαστής "Leonardo"Κατασκευαστής "Leonardo"Κατασκευαστής "Leonardo"Κατασκευαστής "Leonardo"

Leovet
...περισσότερα

Tα άλογα αποτελούν για πολούς ένα πολύ αγαπημένο και όμορφο είδος ζώων!!! Όπως κάθε είδος ζώου, έτσι και τα άλογα, χρειάζονται μια ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα, τόσο για την εμφάνιση όσο και για τον οργανισμό τους!!! H "Leovet" διαθέτει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την περιποίηση και τη φροντίδα των αλόγων, όπως σπρέυ για την περιποίηση του τριχώματος τους, κρέμες για τη φροντίδα πληγών καθώς και προϊόντα για την φροντίδα και την προστασία της οπλής των αλόγων!!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Les filous
...περισσότερα

H "Les filous" είνα μια εταιρεία η οποία παρασκευάζει πληθώρα απο λιχουδιές για σκύλους αλλά και γάτες!!! Οι σκύλοι και οι γάτες, θα λατρέψουν αυτές τις λιχουδιές με την πρώτη μπουκιά!!! Επιβραβεύστε, λοιπόν, το κατοικίδιο σας με λιχουδιές απο αυτή την εταιρεία και χαρίστε τους την ιδανική απόλαυση γεύσης! Δείτε ακόμη, τα υποστρώματα που κατασκευάζει για την υγιεινή της γάτας!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

 

LIDER
...περισσότερα

Yπάρχουν διαφορετικές φυλές απο γάτες και σκύλους, όπου η κάθε μια φυλή, διαθέτει άλλα χαρακτηριστικά και ανάγκες!!! Η κατασκευαστική "Lider" έχει δημιουργήσει μεγάλη ποικιλία απο τροφές για σκύλους και γάτες, που η κάθε μια απο αυτές, ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στον οργανισμό του κάθε διαφορετικού ζώου!!!

Κατασκευαστής "Lider"Κατασκευαστής "Lider"Κατασκευαστής "Lider"Κατασκευαστής "Lider"

LIFE
...περισσότερα

Τις ιδανικές κονσέρβες  σε γεύση, ποιότητα και υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και θρεπτικά συσταικά για το σκύλο και τη γάτα, θα βρείτε απο την εταιρεία "Life"!!! Η ποικιλία της συγκεκριμένης παρασκευής είναι αρκετά πλούσια για να υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν όλες οι διατροφικές προτιμήσεις των αγαπημένων μας φίλων!!!!!

 

LINKY
...περισσότερα

Η "Linky" φροντίζει για την υγιεινή και τη φροντίδα της γάτας σας, με προϊόντα που κατασκευάζει, όπως είναι η άμμος υγιεινής, τα μαντηλάκια καθαρισμού με ή χωρίς άρωμα καθώς και χορτάρι το οποίο χρειάζονται οι γάτες ως γνωστόν, για την ευκολότερη λειτουργία της πέψης τους!!!

Κατασκευαστής "Linky"Κατασκευαστής "Linky"Κατασκευαστής "Linky"Κατασκευαστής "Linky"

M.p.bergamo
...περισσότερα

Kάθε σκύλος και γάτα χρειάζεται ένα κλουβί μεταφοράς για τα ταξίδια τους με τους ιδιοκτήτες! Αν, λοιπόν, είστε κάτοχος σκύλου ή γάτας, δείτε την ποικιλία που διαθέτει η "M.p.bergamo" σε κλουβιά μεταφοράς, τα οποία υπάρχουν σε διάφορα χρώματα, επιλέξτε εκείνο της αρεσκείας σας και χαρίστε στο κατοικίδιο σας τις καλύτερες βόλτες!!!!!!

 

Κατασκευαστής "M.p.Bergamo"Κατασκευαστής "M.p.Bergamo"Κατασκευαστής "M.p. Bergamo"Κατασκευαστής "M.p.Bergamo"

MANITOBA
...περισσότερα

H "Manitoba" αποτελεί μια πολύ διαδεδομένη και γνωστή για την καλή της ποιότητα μάρκα τροφών! Οι τροφές αυτές απευθύνονται τόσο σε μικρά ζώα, όπως τα χάμστερ και τα κουνέλια, όσο και σε ωδικά πτηνά, όπως είνια τα καναρίνια, οι παπαγάλοι και διάφορα εξωτικά πτηνά!!!!

Κατασκευαστής "Manitoba"Κατασκευαστής "Manitoba"Κατασκευαστής "Manitoba"Κατασκευαστής "Manitoba"

Περισσότερα...

Η MANITOBA αντιπροσωπεύει τη σύνθεση των δεκαετιών εμπειρίας που αποκτήθηκε από τους φορείς του κλάδου που, τόσο για την ιδιαίτερη φροντίδα που παρέχεται στην επιλογή των σπόρων και των σπόρων, από την προέλευση μέχρι τη συσκευασία, όσο και για τη συνεχή αναζήτηση νέων συστατικών που εισάγονται στη σύνθεση, προσφέρει κορυφαίας ποιότητας τροφές.
MARINA
...περισσότερα

H κατασκευαστική "Marina" διαθέτει ποικιλία σε ενυδρεία καθώς και σε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό γι'αυτά, όπως είναι οι σκούπες για το εσωτερικό των ενυδρείων και τα φίλτρα για τη διατήρηση της καθαριότητας του νερού τους!!!!!!

Κατασκευαστής "Marina"Κατασκευαστής "Marina"Κατασκευαστής "Marina"

MAX- cat
...περισσότερα

Οι τροφές της "Max-cat" θα βοηθήσουν τη διατροφή της γάτας σας και συγχρόνως θα της προσφέρουν μια μοναδική γευστική απόλαυση! Οι συγκεκριμένες τροφές, συμβάλλουν τόσο στο ουροποιητικό της γάτας όσο και στην ενδυνάμωση του οργανισμού και της στοματικής της υγιεινής!!!!!

Κατασκευαστής "Max-cat"Κατασκευαστής "Max-cat"Κατασκευαστής "Max-cat"

 

MEDITERRANEAN
...περισσότερα

Απο την κατασκευαστική "Mediterranean" θα βρείτε διάφορες τροφές για σκύλους και γάτες, σε λιχουδιές, μπισκότα αλλά και σε καπνιστά κομμάτια από κρέας και κόκκαλα!!! Η απόλαυση για το σκύλο και τη γάτα, είναι εγγυημένη με αυτές τις τροφές!!!

Κατασκευαστής "Mediterranean"Κατασκευαστής "Mediterranean"Κατασκευαστής "Mediterranean"Κατασκευαστής "Mediterranean"

MEN FOR SAN
...περισσότερα

H "Men for san" διαθέτει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την περιποίηση, την καθαριότητα και τη φροντίδα του σκύλου σας!!!!!! Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία απο σαμπουάν, κολώνιες, αντιπαρασιτικά σπρέυ και κολάρα, ελκυστικά και απωθητικά υγρά για εκπαίδευση σε σχέση με την υγιεινή καθώς επίσης και αντιπαρασιτικές αμπούλες!!!!

Κατασκευαστής "Men for san"Κατασκευαστής "Men for san"Κατασκευαστής "Men for san"

 

Περισσότερα...

Η MENFORSAN διαθέτει προϊόντα καλλυντικών και υγιεινής για κατοικίδια ζώα, με εμπειρία  περισσότερο από 40 χρόνια στις έχοντας μια ισχυρή παγκόσμια παρουσία.

Η εμπειρία και η εξειδίκευση μας επιτρέπουν σήμερα να προσφέρουμε περισσότερα από 100 φυσικά καλλυντικά και προηγμένα προϊόντα υγιεινής για όλα τα είδη κατοικίδιων ζώων (σκύλους, γάτες, πουλιά, τρωκτικά, νυφίτσες και άλογα).

Οι αποκλειστικοί τύποι και τα καλύτερα υλικά που χρησιμοποιούμε επιτρέπουν να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα, την αποτελεσματικότητα και τη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας. Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται βάσει φαρμακευτικών, κτηνιατρικών και χημικών ελέγχων.

Τα προϊόντα MENFORSAN είναι καλά αναγνωρισμένα και συνιστώμενα και μπορείτε επίσης να τα βρείτε στα καλύτερα και σπουδαιότερα κτηνιατρικά κλινικά, εξειδικευμένα καταστήματα και κομμωτήρια.

MPS
...περισσότερα

Η "MPS" αποτελεί μια κατασκευαστική εταιρεία, η οποία διαθέτει εξοπλισμό για σκύλους και γάτες, όπως είναι οι ποτίστρες και οι ταΐστρες, τα μπωλ για το φαγητό των κατοικιδίων μας, τα κλουβιά για τη μεταφορά τους και οι τουαλέτες για την όσο το δυνατόν καλύτερη περιποίηση και φροντίδα της υγιεινής τους!!!!

Κατασκευαστής "Mps"Kατασκευαστής "Mps"Κατασκευαστής "Mps"Κατασκευαστής "Mps"

Mustad
...περισσότερα

H "Mustad" έχει δημιουργήσει μια συλλογή απο απαραίτητα εργαλεία για την φροντίδα και την περιποίηση του εξοπλισμού των αλόγων! Διαθέτει ποικιλία σε πέταλα, καρφιά, βίδες, σφυράκια, εργαλεία για καθαρισμό των οπλών και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για την περίπτωση των αλόγων!!!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

NATURAL
...περισσότερα

Τεράστια ποικιλία σε είδη κατοικιδίων απο τροφές και λιχουδιές, μέχρι αξεσουάρ περιποίησης και φροντίδας των κατοικίδιων, κατασκευάζει και παρέχει στους πελάτες η εταιρεία "Natural"!!!!! Ο πελάτης μπορεί να προμηθευτεί, βούρτσες για την περιποίηση του τριχώματος της γάτας και του σκύλου, λιχουδιές και κόκαλα, άμμο υγιεινής για γάτες και άλλα κατοικίδια, βρακάκια υγιεινής και παιχνίδια!!!!!

Κατασκευαστής "Natural"Κατασκευαστής "Natural"Κατασκευαστής "Natural"Κατασκευαστής "Natural"

 

natural-granen
...περισσότερα

Όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τα πτηνά σας, μπορείτε να τον βρείτε απο την κατασκευαστική εταιρεία "Natural granen"  σε αρκετά μεγάλη ποικιλία! Βρείτε ποτίστρες και ταΐστρες για τα πτηνά σας, δαχτυλίδια περιστεριών καθώς και όλα εκείνα τα απαραίτητα σκευάσματα, πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, για την προστασία του οργανισμού των πτηνών!!!!

Κατασκευαστής "Natural granen"Κατασκευαστής "Natural granen"Κατασκευαστής "Natural granen"Κατασκευαστής "Natural granen"

Nature's Harvest
...περισσότερα

Οι σκυλοτροφές της "Nature's Harvest"  είναι πολύ γευστικές, πλούσιες σε θρεπτικά για τον οργανισμό συστατικά και υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία απο διαφορετικές γεύσεις, ώστε να απολαμβάνει καλύτερα τη στιγμή του φαγητού του ο σκύλος σας!!!!!!

Κατασκευαστής "Nature's Harvest"Κατασκευαστής "Nature's Harvest"Κατασκευαστής "Nature's Harvest"Κατασκευαστής "Nature's Harvest"

NATURE'S OCEAN
...περισσότερα

Τα ενυδρεία χρειάζονται απαραιτήτως, τα κατάλληλα υποστρώματα για το εσωτερικό τους, καθώς συμβάλλουν στη διατήρηση της καθαριότητας  του νερού, με τα απαραίτητα βακτήρια και συστατικά, τα οποία απομακρύνουν τις ακατάλληλες ουσίες και τα μικρόβια απο το εσωτερικό του ενυδρείου σας!!!!! Η "Nature's ocean" διαθέτει μεγάλη ποικιλία απο άμμους και υποστρώματα για ενυδρεία!!!!

Κατασκευαστής "Nature's ocean"Κατασκευαστής "Nature's ocean"Κατασκευαστής "Nature's ocean"Κατασκευαστής "Nature's ocean"

 

NATURLINE
...περισσότερα

Η "Naturline" είναι μια κατασκευαστική εταιρεία, η οποία διαθέτει μεγάλη συλογή σε είδη εξοπλισμού για πτηνά! Θα βρείτε διάφορες τροφές, ιδανικές για την κάθε περίπτωση πτηνού, ταΐστρες και ποτίστρες σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και σχέδια και φωλιές!!!

Κατασκευαστής "Naturline"Κατασκευαστής "Naturline"Κατασκευαστής "Naturline"Κατασκευαστής "Naturline"

NEOCELL
...περισσότερα

H "Νeocell" δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων για όλα τα ζώα παραγωγής και συντροφιάς! Τέτοια προϊόντα αποτελούν, τα βιταμινούχα σκευάσματα, τα ενέσιμα, τα εμβόλια, τα αντιφλεγμονώδη, τα αντιπαρασιτικά και γενικότερα όλα εκείνα τα απαραίτητα φάρμακα που χρειάζονται οι οργανισμοί κάθε ζώου!

Κατασκευαστής "Neocell"Κατασκευαστής "Neocell"Κατασκευαστής "Νeocell"Κατασκευαστής "Neocell"

nestor
...περισσότερα

Η "Nestor"  παρασκευάζει πληθώρα απο τροφές, λιχουδιές και σνακς για  τρωκτικά και ωδικά πτηνά!!! Η ποικιλία είναι πλούσια, με διάφορες γεύσεις και θρεπτικά συστατικά ώστε να καλύπτονται όλα τα γούστα και οι ανάγκες των μικρών μας φίλων!!!!!!

Κατασκευαστής "Nestor"Κατασκευαστής "Nestor"Κατασκευαστής "Nestor"Κατασκευαστής "Nestor"

new era
...περισσότερα

Η "New era" διαθέτει μια αρκετά μεγάλη σειρά απο τροφές για ψάρια, απο τις οποίες η κάθε μια ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές κατηγορίες και κατ' επέκταση ανάγκες του κάθε ψαριού!!! Επιλέξτε τις ιδανικές για τα δικά σας ψάρια τροφές απο την συγκεκριμένη κατασκευαστική!!!!

Κατασκευαστής "New era"Κατασκευαστής "New era"Κατασκευαστής "New era"Κατασκευαστής "New era"

NOBBY
...περισσότερα

Η "Nobby" κατασκευάζει πολλά είδη και προϊόντα για διάφορες κατηγορίες ζώων! Διαθέτει σπιτάκια για σκύλους, εξοπλισμό για ωδικά πτηνα, παιχνίδια για μικρά ζώα όπως κουνέλια και χάμστερ καθώς επίσης και οτιδήποτε άλλο χρειάζονται αυτά τα ζώα, όπως για παράδειγμα, οι ποτίστρες και οι ταΐστρες για τα κλουβιά των πτηνών, τα κλουβιά μεταφοράς και οι αλυσίδες για σκύλους!

Κατασκευαστής "Nobby"Κατασκευαστής "Nobby"Κατασκευαστής "Nobby"

NOOTIE
...περισσότερα

Η "Nootie" έχει δημιουργήσει για τους αγαπημένους τετράποδους φίλους μας, τα κατάλληλα σαμπουάν, αφρόλουτρα και αρωματικά σπρέυ για την περιποίηση του σώματος και του τριχώματος τους, με συστατικά που προσφέρουν έναν απαλό και βαθύ καθαρισμό ενώ παράλληλα χαρίζουν ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας στα σκυλιά!

        

Nova foods
...περισσότερα

Η μεγάλη σειρά που διαθέτει η "Nova" σε τροφές και κονσέρβες για γάτες και σκύλους, καλύπτει ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις σε γευστικές προτιμήσεις και διατροφικές ανάγκες! Υπάρχει ποικιλία σε γεύσεις κρεατικών και ψαρικών για να απολαμβάνουν όσο γίνεται περισσότερο την τροφή τους οι τετράποδοι φίλοι μας!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Novital
...περισσότερα

H εταιρεία "Novital" κατασκευάζει ως επί το πλείστον εκκολαπτικές ή αλλιώς επωαστικές μηχανές καθώς επίσης και διάφορους άλλους εξοπλισμούς όπως ποντικοπαγίδες και ποτίστρες για πτηνά!!! Διαθέτει αρκετά μεγάλη ποικιλία σε αυτά τα είδη ώστε να επιλέγει ο πελάτης την όσο το δυνατόν καλύτερη εκδοχή!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

NUEVO
...περισσότερα

H "Nuevo"  παρασκευάζει τροφές και κονσέρβες για γάτες και σκύλους, σε απίστευτα απολαυστικές για τα ζώα γεύσεις, καθώς συνδυάζει ποιότητα στα υλικά αλλά και απόλυτη θρεπτικότητα στα συστατικά που προσθέτει!!!!!

Κατασκευαστής "Νuevo"Κατασκευαστής "Nuevo"Κατασκευαστής "Nuevo"Κατασκευαστής "Nuevo"

Nutrafin
...περισσότερα

Τροφές για διάφορες κατηγορίες ψαριών και τροφές για χελώνες, παρασκευάζει η "Utrafin"!!!!! Ο πελάτης μπορεί να βρεί τροφές για κυχλίδες, χρυσόψαρα, χελώνες και γενικότερα για όλα τα είδη ψαριών, καθώς η συλλογή της "Utrafin" είναι πολυποίκιλη!!!

Κατασκευαστής "Utrafin"Κατασκευαστής "Utrafin"Κατασκευαστής "Utrafin"Κατασκευαστής "Utrafin"

nutripet hellas
...περισσότερα

Η "Nutripet hellas"  είναι μια κατασκευαστική εταιρεία, η οποία λειτουργεί απο το 1987 και ως κύριο αντικείμενο έχει την παραγωγή βιομηχανοποιημένων και ισορροπημένων τροφών για σκύλους και γάτες! Τα προϊόντα διατροφής της συγκεκριμένης εταιρείας παρασκευάζονται σε κονσέρβες και κροκέτες σε διάφορες γεύσεις και συσκευασίες!!!!!

Κατασκευαστής Kατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Olvipet
...περισσότερα

H "Olvipet" δημιουργεί εξαιρετικές σε ποιότητα και γεύση λιχουδιές για τους σκύλους και τις γάτες, οι οποίες είναι παρασκευασμένες απο φυσικά συστατικά και ελαιόλαδο καθώς επίσης απο απαραίτητα για τον οργανισμό λιπαρά οξέα!!! Η δελεαστική τους γεύση και τα κατάλληλα συστατικά, δημιουργούν μια σειρά απο τροφές που χρειάζεται ο οργανισμός κάθε σκύλου και γάτας!

Κατασκευαστής "Olvipet"Κατασκευαστής "Olvipet"Κατασκευαστής "Olvipet"Κατασκευαστής "Olvipet"

Orme Naturali
...περισσότερα

Κάθε ζωτικός οργανισμός έχει ανάγκη απο βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, τα οποία συντελούν στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού, κάτι που ισχύει και για τους οργανισμούς των τετράποδων φίλων μας! Οταν, λοιπόν, οι τροφές δεν επαρκούν για τη σωστή πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών, θα πρέπει να καταφεύγουμε σε συμπληρώματα διατροφής! Η "Orme naturali" διαθέτει όλα τα απαραίτητα συμπληρώματα για την υγεία του σκύλου και της γάτας!

Κατασκευαστής "Orme naturali"Κατασκευαστής "Orme naturali"Κατασκευαστής "Orme naturali"Κατασκευαστής "Orme naturali"

 

Ossobello
...περισσότερα

Χαρίστε στους σκύλους και τις γάτες σας, μια ξεχωριστή απόλαυση με κόκκαλα και λιχουδιές σε πολλές γεύσεις απο λαχανικά, κρεατικά και ψάρια, τα οποία παρασκευάζει η εταιρεία "Ossobello"!!!! Η ποικιλία είναι αρκετά πλούσια, ώστε να επιλέξετε τις λιχουδιές που θα προτιμήσει περισσότερο ο δικός σας σκύλος και γάτα!!!!

Κατασκευαστής "Ossobello"Κατασκευαστής "Ossobello"Κατασκευαστής "Ossobello"Κατασκευαστής "Ossobello"

 

OSTER
...περισσότερα

Η εταιρεία "Oster" κατασκευάζει μεγάλη ποικιλία απο εξοπλισμό περιποίησης της εμφάνισης των αγαπημένων σας ζώων!!! Υπάρχει πλούσια συλλογή απο βούρτσες για το τρίχωμα του σκύλου, της γάτας και του αλόγου, ονυχοκόπτες για την περιποίηση των άκρων τους, σαμπουάν, ξέστρα και κουρευτικές μηχανές!!!!

Κατασκευαστής "Oster"Κατασκευαστής "Oster"Κατασκευαστής "Oster"Κατασκευαστής "Oster"

OVERZOO
...περισσότερα

Φροντίστε τους σκύλους και τις γάτες σας, με τα σωστά σκευάσματα για την κάθε ξεχωριστή περίπτωση, τα οποία παρασκευάζει η εταιρεία "Overzoo"!!!! Θα βρείτε σπρέυ κατά των μυκητιάσεων και των λοιμόξεων, σαμπουάν για σκύλους και γάτες, σπρέυ κατά των οσμών και των λεκέδων απο τις εκκενώσεις των ζώων, φαρμακευτικά σκευάσματα για επούλωση των πληγών και γενικότερα όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση τους!

Κατασκευαστής "Overzoo"Κατασκευαστής "Overzoo''Κατασκευαστής "Overzoo"Κατασκευαστής "Overzoo"

OX BOW
...περισσότερα

H "Oxbow" είναι η πρώτη εταιρεία που παρασκεύασε προϊόντα διατροφής για τρωκτικά απο φρέσκο χόρτο!!! Οι τροφές αυτές διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, οι οποίες συμβάλλουν στη σωστότερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος!!!!

Κατασκευαστής "Ox bow"                     Κατασκευαστής "Ox bow"                  Κατασκευαστής "Ox bow"               Κατασκευαστής "Ox bow"

Περισσότερα...


Η ιστορία της Oxbow Animal Health έχει τις αρχές εδώ και πέντε γενιές στο οικογενειακό αγρόκτημα Miller. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο σανός ήταν η ψυχή από την οποία η οικογένεια Μίλερ μεγάλωσε και καλλιέργησε τα ζώα της. Ήταν σημαντικό ότι κάθε συγκομιδή πληρούσε τα απόλυτα υψηλά πρότυπα.

Έτσι ξεκίνησε η δέσμευση της Oxbow για την ανάπτυξη των καλύτερων προϊόντων φροντίδας των ζώων, μια παράδοση που πραγματοποιήθηκε πέντε γενιές αργότερα, όταν ο John Miller ίδρυσε την Oxbow Animal Health. Διασφαλίζοντας ότι αυτή η πίστη αποτέλεσε τη βάση του Oxbow, ο Miller δημιούργησε μια διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα που έχει γίνει το πιο αξιόπιστο όνομα στη διατροφή μικρών ζώων, από πιστούς πελάτες έως κορυφαίους κτηνιάτρους.

Δεν ήταν εύκολο και δεν είναι ακόμα. Η εκπλήρωση του προτύπου Oxbow για την ποιότητα των προϊόντων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τα υλικά που συνθέτουν τα προϊόντα μας επιλέγονται χειροκίνητα, επιθεωρούνται προσωπικά, αναλύονται συστηματικά για τη θρεπτική τους αξία, ελέγχονται και επανεξετάζονται ξανά. Κάθε μέρα προσπαθούμε να συνδυάσουμε την αγάπη μας για τα ζώα με τη σταθερή επιστήμη και γνώση που είναι απαραίτητες για να προσφέρουμε στο ζώο σας το υψηλότερο επίπεδο ποιοτικής φροντίδας.

Ελπίζουμε να έχετε την ευκαιρία να βιώσετε το προϊόν μας από πρώτο χέρι και να ανακαλύψετε πραγματικά τη διαφορά Oxbow.

PAW CARE
...περισσότερα

Aπο την "Paw care" θα βρείτε προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης για σκύλους και γάτες, όπως γαλακτώματα για απαλό καθαρισμό των ματιών, καθαριστικά για τις πατούσες του σκύλου και της γάτας καθώς και αποχνουδωτές για το ανεπιθύμητο τρίχωμα που αφήνουν τα κατοικίδια μας στα έπιπλα!

Κατασκευαστής "Paw care"Κατασκευαστής "Paw care"Κατασκευαστής "Paw care"Κατασκευαστής "Paw care"

perfect care
...περισσότερα

Η προστασία του σκύλου, της γάτας, των τρωκτικών και των πτηνών, απο ενοχλητικά εξωπαράσιτα, είναι πολύ σημαντική και γι' αυτό θα πρέπει να διαθέτετε τα σωστά προϊόντα για την καλύτερη καταπολέμηση όλων των ενοχλητικών παρασίτων και την προστασία των κατοικιδίων σας απο αυτά! Η "Perfect care" κατασκευάζει όλα τα αναγκαία περιλαίμια, τις αντιπαρασιτικές λοσιόν και πούδρες γι' αυτες τις περιπτώσεις!

Κατασκευαστής "Perfect care"Κατασκευαστής "Perfect care"Κατασκευαστής "Perfect care"Κατασκευαστής "Perfect care"

PERFECTION NATURELLE
...περισσότερα

H "Perfection naturelle" δημιουργεί σαμπουάν για σκύλους και τρωκτικά, με διάφορα αρώματα, τα οποία είναι κατασκευασμένα με σκοπό να φροντίζουν το τρίχωμα και το δέρμα των κατοικιδίων σας, με ουδέτερο Ph για να μη δημιουργούνται τραυματισμοί και ερεθισμοί στο δέρμα !!!

Κατασκευαστής "Perfection naturelle"Κατασκευαστής "Perfection naturelle"Κατασκευαστής "Perfection naturelle"Κατασκευαστής "Perfection naturelle"

Pestell Easy Clean
...περισσότερα

Η "Pestell easy clean"  κατασκευάζει και διαθέτει μια σειρά απο άμμους υγιεινής για γάτες, οι οποίες συγκρατούν σε μεγάλο βαθμό την υγρασία ενώ παράλληλα απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές και χαρίζουν στην ατμόσφαιρα ένα άρωμα φρεσκάδας!

Κατασκευαστής "Pestell easy clean"Κατασκευαστής "Pestell easy clean"Κατασκευαστής "Pestell easy clean"Κατασκευαστής "Pestell easy clean"

PET BRANDS
...περισσότερα

Η "Pet brands" είναι μια εταιρεία η οποία έχει δημιουργήσει μια μεγάλη σειρά απο αξεσουάρ και εξοπλισμό για κατοικίδια, όπως είναι ο σκύλος, η γάτα και τα ωδικά πτηνά! Συγκεκριμένα, διαθέτει πλούσια ποικιλία σε παιχνίδια για σκύλους, γάτες και τρωκτικά, κλουβιά μεταφοράς, πάνες εκπαίδευσης για την υγιεινή του σκύλου και της γάτας καθώς επίσης κρεβατάκια και μπώλ αποθήκευσης τροφής για σκύλους και γάτες!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

pet natura
...περισσότερα

H "Pet natura" αποτελεί μια κατασκευαστική εταιρεία, η οποία δημιουργεί διάφορα προϊόντα για κατοικίδια ζώα! Συγκεκριμένα, διαθέτει, περιλαίμια για σκύλους, οδηγούς και φίμωτρα, μπώλ για τροφή σκύλου και γάτας, ξηρά τροφή γάτας και κονσέρβες, κλουβιά μεταφοράς, τουαλέτες, παιχνίδια για σκύλους και γάτες, ακόμη και ενυδρεία!

Κατασκευαστής "Pet natura"Κατασκευαστής "Pet natura"Κατασκευαστής "Pet natura"Κατασκευαστής "Pet natura"

Pet's up
...περισσότερα

Aπίστευτα γευστικές για το σκύλο σας λιχουδιές, σε στικς, μπισκότα και κόκαλα, παρασκευάζει η εταιρεία " Pet's up" σε διάφορες γεύσεις!

Κατασκευαστής "Pet's up"Κατασκευαστής "Pet's up"Κατασκευαστής "Pet's up"Κατασκευαστής "Pet's up"

Petler
...περισσότερα

Τεράστια ποικιλία σε περιλαίμια και σαμαράκια για σκύλους, διαθέτει η "Petler", σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και σχέδια για να βρείτε το ιδανικό για το δικό σας σκύλο!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

PHARMACELL
...περισσότερα

Η "Pharmacell" παρασκευάζει όλα τα απαραίτητα φαρμακευτικά σκευάσματα για περιπτώσεις ασθενειών στα ζώα! Τέτοιου είδους σκευάσματα είναι οι αντιφλεγμονώδεις κρέμες, τα φάρμακα κατά της διάρροιας, οι βιταμίνες για παραγωγικά ζώα καθώς και τα προϊόντα για την ενίσχυση των μαστών!

Κατασκευαστής "Pharmacell"Κατασκευαστής "Pharmacell"Κατασκευαστής "Pharmacell"Κατασκευαστής "Pharmacell"

PICOVIT
...περισσότερα

Οι τροφές για σκύλους και γάτες της "Picovit" είναι εμπλουτισμένες με θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες για την ενίσχυση του οργανισμού των ζώων και συνεπώς την ανάπτυξη και την άμυνα τους!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

PLOSPAN
...περισσότερα

Η "Plospan"  κατασκευάζει τα ιδανικά υποστρώματα για τα αγαπημένα σας ζώα! Τα υποστρώματα αυτά είναι αποστηρωμένα ώστε να αποφέυγονται τα βλαβερά βακτήρια, έχουν υψηλή απορροφητικότητα και εκπέμπουν ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Precious Pets
...περισσότερα

Υπέροχα σαμπουάν και αρώματα για την περιποίηση του σκύλου σας, κατασκευάζει η εταιρεία "Precious pets"! Επιλέξτε το ιδανικό σαμπουάν και άρωμα για το δικό σας σκύλο, με βάση τις ανάγκες του τριχώματος του!

Κατασκευαστής "Precious pets"Κατασκευαστής "Precious pets"Κατασκευαστής "Precious pets"Κατασκευαστής "Precious pets"

PREMIUMSPAN
...περισσότερα

Τα υποστρώματα της "Premiumspan" έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να απορροφούν σε εξαιρετικό βαθμό την υγρασία, δεσμεύοντας τις δυσάρεστες οσμές και παρέχοντας μία άριστη υγιεινή στα ζώα σας.

Κατασκευαστής "Premiumspan"Κατασκευαστής "Premiumspan"Κατασκευαστής "Premiumspan"

PRIME HIDE
...περισσότερα

Eξαιρετικές λιχουδιές και κόκαλα για τους αγαπημένους σκύλους σας, θα βρείτε απο την εταιρεία "Prime hide"! Oι λιχουδιές διατίθονται σε στικς και κόκαλα!

Κατασκευαστής "Prime hide"Κατασκευαστής "Prime hide"Κατασκευαστής "Prime hide"

Princes Pet
...περισσότερα

Οι τροφές της "Prince/Princess" είναι ιδανικές για την διατροφή του σκύλου και της γάτας, καθώς περιέχουν μια μίξη απο λαχανικά, κρεατικά και ψαρικά, διαθέτουν υπέροχη γεύση και είναι πλούσιες σε ενέργεια, πρωτεΐνες και όλα τα απαραίτητα συστατικά για την ενδυνάμωση της υγείας τους!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Prodac
...περισσότερα

Δείτε απο την κατασκευαστική "Prodac" τις σωστές και πλήρης τροφές για τις χελώνες και τα ψάρια σας! Επιλέξτε, με βάση την ηλικία και το είδος τους, την ιδανική τροφή!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

PROFESSIONAL PETS
...περισσότερα

Η "Professional pets" έχει δημιουργήσει μια σειρά απο καθαριστικά προϊόντα για σκύλους και γάτες, όπως είναι τα αντισηπτικά μαντηλάκια καθαρισμού, οι καθαριστικοί αφροί, τα απωθητικά τζελ και οι πάνες υγιεινής για σκύλους!

Κατασκευαστής "Professional pets"Κατασκευαστής "Professional pets"Κατασκευαστής "Professional pets"Κατασκευαστής "Professional pets"

PROLINE
...περισσότερα

Λαχταριστές τροφές και λιχουδιές,  πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό της γάτα και του σκύλου, παρασκευάζει η "Proline"!Οι λιχουδιές αυτές υπάρχουν σε διάφορες γεύσεις και σχήματα, που δελεάζουν ακόμα περισσότερο τα αγαπημένα σας κατοικίδια να φάνε!

Κατασκευαστής "Proline"Κατασκευαστής "Proline"Κατασκευαστής "Proline"Κατασκευαστής "Proline"

PROVET
...περισσότερα

Εφοδιαστείτε με πολυβιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής για σκύλους και γάτες και ενισχύστε έτσι την άμυνα του οργανισμού τους και την ανάπτυξη τους, με εύκολο και ασφαλή τρόπο! Βρείτε τα προϊόντα αυτά απο την "Provet".

Κατασκευαστής "Provet"Κατασκευαστής "Provet"Κατασκευαστής "Provet"

PSITTACUS
...περισσότερα

Η "Psittacus" έχει δημιουργήσει μια σειρά απο πλήρης τροφές,  εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης για παπαγάλους, καναρίνια και όλα τα ωδικά πτηνά!

Κατασκευαστής "Psittacus"Κατασκευαστής "Psittacus"Κατασκευαστής "Psittacus"

QUIKO
...περισσότερα

Προϊόντα για τη φροντίδα και την περιποίηση των ωδικών πτηνών αλλά και άλλων ζώων, παρασκευάζει η "Quiko"! Τέτοια σκευάσματα είναι τα αντιπαρασιτικά, τα εντομοκτόνα και οι αυγοτροφές !

Κατασκευαστής "Quiko"Κατασκευαστής "Quiko"Κατασκευαστής "Quiko"

Resun
...περισσότερα

Η "Resun" κατασκευάζει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη δημιουργία ενός ενυδρείου! Συγκεκριμένα, διαθέτει, κυκλοφορητές, φίλτρα και θερμοστάτες, που κάθε ενυδρείο χρειάζεται απαραίτητα για να μπορεί να λειτουργήσει υπο φυσιολογικές και κατάλληλες συνθήκες!

Κατασκευαστής "Resun"Κατασκευαστής "Resun"Κατασκευαστής "Resun"

RAFF
...περισσότερα

Τις ιδανικές λιχουδιές και σνακς για ωδικά πτηνά, χελώνες και τρωκτικά, παρασκευάζει η  "Raff" σε διάφορες γεύσεις για την σωστή διατροφή των κατοικιδίων σας!

Κατασκευαστής "Raff"Κατασκευαστής "Raff"Κατασκευαστής "Raff"Κατασκευαστής "Raff"

Rehau
...περισσότερα

Μεγάλη ποικιλία απο ενυδρεία, έχει δημιουργήσει η κατασκευαστική εταιρεία "Rehau"! Τα ενυδρεία διατίθονται σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις, ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών!

Κατασκευαστής "Rehau"Κατασκευαστής "Rehau"Κατασκευαστής "Rehau"

RINTI
...περισσότερα

Η "Rinti" έχει δημιουργήσει μια τεράστια ποικιλία σε τροφές και κονσέρβες για σκύλους, σε εξαιρετικές γεύσεις απο διαφορετικά υλικά για να καλύπτονται όλα τα γούστα!

Κατασκευαστής "Rinti"Κατασκευαστής "Rinti"Κατασκευαστής "Rinti"Κατασκευαστής "Rinti"

ROLLS ROCKY
...περισσότερα

Η εταιρεία "Rolls Rocky" διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία απο λιχουδιές , μπισκότα και κόκαλα για σκύλους, σε λαχταριστές γεύσεις! 

Κατασκευαστής "Rolls rocky"Κατασκευαστής "Rolls Rocky"Κατασκευαστής "Rolls Rocky"

Rosewood
...περισσότερα

Η "Rosewood" είναι μια εταιρεία που δημιουργεί διάφορα προϊόντα για κατοικίδια ζώα, απο τσάντες μεταφοράς, ονυχοκόπτες, φίμωτρα και λουράκια, μέχρι παιχνίδια σε διάφορες μορφές και σχέδια!

Κατασκευαστής "Rosewood"Κατασκευαστής "Rosewood"Κατασκευαστής "Rosewood"Κατασκευαστής "Rosewood"

S.T.A
...περισσότερα

H συγκεκριμένη εταιρεία, κατασκευάζει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για ωδικά πτηνά όπως οι ταΐστρες και οι ποτίστρες, τα κασελάκια για τη μεταφορά τους καθώς και οι θήκες για τα δαχτυλίδια σήμανσης!

Κατασκευαστής "S.T.A"Κατασκευαστής "S.T.A"Κατασκευαστής "S.T.A"Κατασκευαστής "S.T.A"

SANAL
...περισσότερα

Η "Sanal" είναι μια πολύ δημοφιλής εταιρεία, η οποία παρασκευάζει ως επί το πλείστον, τροφές και λιχουδιές για τρωκτικά, ωδικά πτηνά, σκύλους και γάτες! Οι λιχουδιές αυτές παρασκευάζονται σε στικς με διάφορες γεύσεις απο κρεατικά και φρούτα και είναι εμπλουτισμένες με θρεπτικά συστατικά και βοηθητικές για τον οργανισμό ουσίες!

Κατασκευαστής "Sanal"Κατασκευαστής "Sanal"Κατασκευαστής "Sanal"Κατασκευαστής "Sanal"

Schesir
...περισσότερα

Μια τεράστια ποικιλία απο κονσέρβες και τροφές σε πληθώρα γεύσεων, παρασκευάζει η "Schesir", για σκύλους αλλά και για γάτες! Οι τροφές και οι κονσέρβες αυτές, συνδυάζουν την απόλυτη γευστική απόλαυση με την θρεπτικότητα των συστατικών που διαθέτουν!

Κατασκευαστής "Schesir"Κατασκευαστής "Schesir"Κατασκευαστής "Schesir"Κατασκευαστής "Schesir"

SEACHEM
...περισσότερα

Η "Seachem"  κατασκευάζει και διαθέτει όλον εκέινο τον χρήσιμο εξοπλισμό για τα ενυδρεία! Συγκεκριμένα, διαθέτει βελτιωτικά νερού για θαλασσινό και γλυκό νερό, σταθεροποιητές για το "Ph", ενισχυτές, συμπληρώματα σιδήρου και μαγνησίου καθώς και οτιδήποτε άλλο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της καταλληλότητας του ενυδρείου!

Κατασκευαστής "Seachem"Κατασκευαστής "Seachem"κατασκευαστής "Seachem"

SERINUS
...περισσότερα

Η "Serinus" έχει εστιάσει στην παρασκευή τροφών για ωδικά πτηνά, όπως είναι τα καναρίνια και οι παπαγάλοι! Η κάθε τροφή ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες, με βάση την περίπτωση του κάθε πτηνού! 

Κατασκευαστής Κατασκευαστής

 

Serinus
Serinus.pdf
SISAL FIBRE
...περισσότερα

Τα απαραίτητα προϊόντα ώστε να δημιουργήσετε τις φωλιές των καναρινιών σας, κατασκευάζει η εταιρεία "Sisal fibre"! Θα βρείτε νήματα απο διάφορα υλικά και φωλιές!

Κατασκευαστής "Sisal fibre"Κατασκευαστής "Sisal fibre"Κατασκευαστής "Sisal fibre"

SLAATS
...περισσότερα

Τροφές και μείγματα για ωδικά πτηνά και σκύλους παρασκευάζει η εταιρεία "Slaats". Συγκεκριμένα, υπάρχουν τροφές για την ομαλή αλλαγή του φτερώματος στους παπαγάλους, μείγματα τροφής για καναρίνια και καρδερίνες καθώς και μείγματα για σκύλους!

Κατασκευαστής "Slaats"Κατασκευαστής "Slaats"

Spring Air
...περισσότερα

H "Spring air"  διαθέτει μια σειρά απο αρωματικά σπρέι τόσο για τον χώρο σας όσο και το αυτοκίονητο σας, καθώς επίσης και τις απαραίτητες αρωματικές συσκευές! Υπάρχει ποικιλία αρωμάτων για όλα τα γούστα!

Κατασκευαστής "Spring air"Κατασκευαστής "Spring air"

Stefanplast
...περισσότερα

Η "Stefanplast" αποτελεί μια πολύ γνωστή κατασκευαστική εταιρεία, η οποία διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία απο εξοπλισμό για κατοικίδια ζώα! Ο εξοπλισμός αυτός περιλαμβάνει, τσάντες μεταφοράς για το σκύλο και τη γάτα, πιάτατροφής και κάδους αποθήκευσης τροφής, κρεβατάκια για σκύλους και γάτες, τουαλέτες υγιεινής για γάτες καθώς επίσης ταΐστρες και ποτίστρες!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

 

Stuzzy
...περισσότερα

Η "Stuzzy" παρασκευάζει εξαιρετικά νόστιμες τροφές και κονσέρβες για γάτες! Οι κονσέρβες αυτές διατίθονται σε διάφορες γεύσεις απο κρεατικά και ψαρικά!

Κατασκευαστής "Stuzzy"Κατασκευαστής "Stuzzy"Κατασκευαστής "Stuzzy"

SUN SUN
...περισσότερα

Η κατασκευαστική  "Sun sun"  διαθέτει μια σειρά επο ενυδρεία αλλά και απο όλον τον απαραίτητο για τη λειτουργία τους εξοπλισμό, όπως αεραντλίες, φίλτρα, κυκλοφορητές και λάμπες!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Supra
...περισσότερα

Οι τροφές της "Supra" διατίθονται σε διάφορες γεύσεις για σκύλους και γάτες, έχουν υπέροχη γεύση για τους αγαπημένους φίλους σας και είναι εμπλουτισμένες με θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό τους!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

SUPREME PETFOODS
...περισσότερα

Πλούσια ποικιλία απο τροφές, λιχουδιές, σνακς και καθαριστικά προϊόντα για κατοικίδια της κατηγορίας των τρωκτικών όπως τα κουνέλια, τα τσιντσιλα και τα χάμστερ, παρασκευάζει η εταιρεία "Supreme petfoods".

 

Syngenta
...περισσότερα

Η "Syngenta" έχει κατασκευάσει μια πλούσια συλλογή απο σκευάσματα κατά των τρωκτικών και των εντόμων! Υπάρχει ποικιλία σε τρωκτικοκτόνα και εντομοκτόνα, σε διάφορες μορφές, όπως υγρές, σε σκόνη και σε ταμπλέτες!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

TAFARM
...περισσότερα

Μια πλούσια συλλογή σε φαρμακευτικά σκευάσματα για ζώα, όπως αντιβιοτικά, συμπληρώματα διατροφής, τονωτικά για το μυϊκό σύστημα, αντισηπτικά και παρασιτοκτόνα, παρασκευάζει η "Tafarm".

Κατασκευαστής "Tafarm"Κατασκευαστής "Tafarm"Κατασκευαστής "Tafarm"Κατασκευαστής "Tafarm"

Tatrapet
...περισσότερα

Η κατασκευαστική εταιρεία "Tatrapet" δημιουργεί διάφορα προϊόντα για κατοικίδια ζώα! Η σειρά απο τα προϊόντα που δημιουργεί, περιλαμβάνει, στικς για καναρίνια σε διάφορες γεύσεις, λιχουδιές, τσάντες μεταφοράς, ρουχαλάκια, παιχνίδια και σαμπουάν , φίμωτρα, σαμαράκια, κρεβατάκια και βούρτσες για σκύλους καθώς επίσης κλουβιά για τρωκτικά και διακοσμητικές πέτρες για ενυδρεία!

Κατασκευαστής "Tatrapet"Κατασκευαστής "Tatrapet"Κατασκευαστής "Tatrapet"Κατασκευαστής "Tatrapet"

Total Alimentos
...περισσότερα

Μια τεράστια ποικιλία απο τροφές παρασκευάζει η "Total alimentos" για κάθε είδος γάτας και σκύλου! Για τον κάθε ξεχωριστό οργανισμό γάτας και σκύλου, η κατασκευαστική αυτή, παρέχει τις ιδανικές τροφές, ώστε να τρέφονται τα κατοικίδια μας σωστά και με ασφάλεια για την υγεία τους!

Κατασκευαστής "Total alimentos"Κατασκευαστής "Total alimentos"Κατασκευαστής "Total alimentos"Κατασκευαστής "Total alimentos"

TRAINER
...περισσότερα

Η  "Trainer" είναι μια εταιρεία παρασκευής τροφών για σκύλους αλλά και γάτες. Οι τροφές και οι λιχουδιές που παρασκευάζει συμβάλλουν στην βελτίωση της υγείας του σκύλου και της γάτας, με θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία που χρειάζονται απαραίτητα στον κάθε ζωντανό οργανισμό.

Κατασκευαστής "Trainer"Κατασκευαστής "Trainer"Κατασκευαστής "Trainer"Κατασκευαστής "Trainer"

Trixie
...περισσότερα

H "Trixie" αποτελεί μια πολύ γνωστή εταιρεία κατασκευής διαφόρων προϊόντων που αφορούν  τα κατοικίδια ζώα.

Παρέχει περίπου 6.500 προϊόντα σε σκύλους, γάτες, πτηνά, μικρά ζώα, ψάρια και ερπετά.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει λιχουδιές για σκύλους, τροφές για ερπετά και ωδικά πτηνά, προϊόντα περιποίησης και αξεσουάρ για σκύλους και ερπετά, όπως σαμπουάν, παιχνίδια, λάμπες για τεράριουμ!

Κατασκευαστής "Trixie"Κατασκευαστής "Trixie"Κατασκευαστής "Trixie"Κατασκευαστής "Trixie"

 

Περισσότερα...


Τα κατοικίδια ζώα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας για περισσότερα από 40 χρόνια. Με το μεγάλο ενδιαφέρον μας, την τεχνογνωσία και το πάθος για τα κατοικίδια ζώα, έχουμε μεγαλώσει συνεχώς.

Ως πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής αγοράς για προμήθειες κατοικίδιων ζώων, η TRIXIE παρέχει περίπου 6.500 προϊόντα σε σκύλους, γάτες, πτηνά, μικρά ζώα, ψάρια και ερπετά μέχρι σήμερα. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας εξάγεται σε περισσότερες από 80 χώρες.

Πολλές από τις σειρές προϊόντων μας αναπτύσσονται, επιθεωρούνται και δοκιμάζονται από ειδικούς. Είναι αυτονόητο ότι τα προϊόντα μας έχουν την υψηλότερη ποιότητα.


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Οι ακόλουθες αξίες είναι απαραίτητες για τη φιλοσοφία της εταιρείας μας:


Είμαστε προσανατολισμένοι προς το προϊόν και το κόστος, καθώς προσπαθούμε για έναν βέλτιστο λόγο τιμής / απόδοσης, εστιάζοντας στην αξία των προϊόντων μας μαζί με τη συνεχή εξέλιξη της σειράς μας.

Εξετάζουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων μας.
Είμαστε προσανατολισμένοι προς το μέλλον, καθώς δεν αδρανούμε ποτέ, αλλά μάλλον προσπαθούμε για σταθερή βελτίωση και βελτιστοποίηση.

Είμαστε σε επαγρύπνηση, πάντα με κριτικό πνεύμα, λαμβάνοντας υπόψη το status quo και είμαστε πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε νέες προκλήσεις.
Είμαστε παθιασμένοι με τα ζώα, διότι η αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων και κατοικίδιων ζώων είναι το επίκεντρο μας. Γι 'αυτό παρέχουμε επαρκή προϊόντα και ιδέες που στοχεύουν στην υποστήριξη των ιδιοκτητών που ζουν μαζί με τα κατοικίδια ζώα τους.

Είμαστε αυθεντικοί, επειδή ενεργούμε σύμφωνα με τις αξίες μας και απολαμβάνουμε ό, τι κάνουμε. Με τη δέσμευσή μας, θέλουμε να επιτύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Είμαστε TRIXIE.

TROPIC MARIN
...περισσότερα

Η "Tropic marin" διαθέτει όλα τα απαραίτητα σκευάσματα για την συντήρηση του νερού των ενυδρείων, τόσο για γλυκό όσο και για θαλασσινό νερό! Τα προϊόντα αυτά παρέχουν καθαριότητα και απαραίτητα ιχνοστοιχεία στα ενυδρεία, ώστε να αποτελούν κατάλληλα μέρη επιβίωσης των υδρόβιων φίλων μας.

Κατασκευαστής "Tropic marin"Κατασκευαστής "Tropic marin"Κατασκευαστής "Tropic marin"Κατασκευαστής "Tropic marin"

UNITED PETS
...περισσότερα

Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για τις γάτες και τους σκύλους, όπως είνια οι τσάντες μεταφοράς, τα μπωλ φαγητού και νερού, οι θήκες για τις σακούλες περιττωμάτων, οι τουαλέτες για την υγιεινή της γάτας, παιχνίδια για σκύλους καθώς και τα μαξιλαράκια για τον ύπνο τους, κατασκευάζονται και διατίθονται απο την "United pets".

Κατασκευαστής "United pets"Κατασκευαστής "United pets"Κατασκευαστής "United pets"Κατασκευαστής "United pets"

VADIGRAN
...περισσότερα

H "Vadigran" παρασκευάζει τροφές για τρωκτικά όπως είναι τα χάμστερ, τα κουνέλια και τα τσιντσιλά  και μείγματα για ωδικά πτηνά καθώς επίσης και άμμους υγιεινής για γάτες!

Κατασκευαστής "Vadigran"Κατασκευαστής "Vadigran"Κατασκευαστής "Vadigran"Κατασκευαστής "Vadigran"

VAN OBBERGEN
...περισσότερα

Η εταιρεία "Van obbergen" παρασκευάζει μια πλούσια ποικιλία σε αυγοτροφές, όπου η κάθε μια απο αυτές, ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε ξεχωριστού είδους ωδικών πτηνών!

Κατασκευαστής "Van obbergen"Κατασκευαστής "Van obbergen"

VETAMIX
...περισσότερα

Η κατασκευαστική εταιρεία "Vetamix" , παρασκευάζει βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής για γάτες και σκύλους, τα οποία είναι απαραίτητα για την άμυνα και τη σωστή λειτουργία του οργανισμού τους!

Κατασκευαστής "Vetamix"Κατασκευαστής "Vetamix"

VETS + BEST
...περισσότερα

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα της "Vet's & Best", απευθύνονται σε σκύλους οι οποίοι έχουν ανάγκη απο συστατικά τα οποία συμβάλλουν στην ενδυνάμωση του τριχώματος, στην καταπολέμηση του άγχους, στη θεράπεια απο εντερικά προβλήματα και στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος για περιπτώσεις γηραιότερων σκύλων!

                           

VITAPOL
...περισσότερα

Aπο τη "Vitapol" διατίθεται μια πλούσια ποικιλία σε τροφές και σνακς για τρωκτικά, όπως είνια τα σκιουράκια, τα ινδικά χοιρίδια, τα χάμστερ και τα τσιντσιλά, καθώς επίσης χόρτο για την καλύτερη πέψη της γάτας και τροφές για ωδικά πτηνά.

Κατασκευαστής "Vitapol"Κατασκευαστής "Vitapol"Κατασκευαστής "Vitapol"Κατασκευαστής "Vitapol"

WATERLIFE
...περισσότερα

Κάθε ενυδρείο χρειάζεται απαραίτητα κάποια προϊόντα για τον καθαρισμό, τη διατήρηση του σωστού "ph" του νερού και συνεπώς τη φυσιολογική επιβίωση των υδρόβιων όντων σε αυτό. Η  "Waterlife" παρασκευάζει όλα αυτά τα απαραίτητα σκευάσματα για τη σωστή λειτουργία ενός ενυδρείου.

Κατασκευαστής "Waterlife"Κατασκευαστής "Waterlife"Κατασκευαστής "Waterlife"Κατασκευαστής "Waterlife"

WEITECH
...περισσότερα

Η κατασκευαστική εταιρεία "Weitech" , διαθέτει μια συλλογή απο συσκευές και προστατευτικά για την απώθηση μικρών ζώων όπως τα τρωκτικά, πτηνών και εντόμων!

Κατασκευαστής "Weitech"Κατασκευαστής "Weitech"

witte molen
...περισσότερα

Mια εξαιρετικά πλούσια ποικιλία σε τροφές και σνακς για ωδικά πτηνά και τρωκτικά, παρασκευάζει η εταιρεία "Witte molen". H ποικιλία αυτή περιλαμβάνει αυγοτροφές , σνακ, και τροφές για καναρίνια, μείγματα τροφών και σνακς για τρωκτικά.

Κατασκευαστής "Witte molen"Κατασκευαστής "Witte molen"Κατασκευαστής "Witte molen"Κατασκευαστής "Witte molen"

Περισσότερα...

Η ιστορία της Witte Molen ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 270 χρόνια στο Meeuwen (Κάτω Χώρες), όπου η εταιρεία βρίσκεται μέχρι σήμερα. Οι καλλιεργητές σιτηρών στο χωριό άρχισαν να εμπορεύονται σπόρους και δημητριακά. Σύντομα, αγόρασαν πρώτες ύλες σε όλο τον κόσμο.  Oι πιο εξωτικές πρώτες ύλες μεταφέρονται στις αποθήκες της εταιρείας από τις τέσσερις γωνιές της γης.

Για τα δημητριακά Η εταιρεία παραγωγής τροφών για ζώα συντροφιάς του σήμερα οφείλει πολλά για την εμπορία δημητριακών, σπόρων και καρπών του παρελθόντος.

Η Witte molen εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια πολλών ετών, αλλά η γνώση που μεταβιβάστηκε και είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η ποιότητα των πρώτων υλών και η διατροφική σύνθεση βρίσκονται μόνιμα στην κορυφή.

 Σήμερα, νέα θρεπτικά προϊόντα για τα πουλιά και τα μικρά θηλαστικά, κατασκευάζονται, γεγονός που προκύπτει από τη χρήση αυτής της γνώσης.

Συνεργαζόμενοι με επαγγελματίες κτηνοτρόφους, η Witte Molen είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς τροφίμων στην Ευρώπη για τα πουλιά και τα μικρά θηλαστικά. Με, μεταξύ άλλων, η παγκοσμίου φήμης υγρή αυγοτροφή Witte Molen.

WOOLF
...περισσότερα

Η "Woolf" παεασκευάζει μια πλούσια ποικιλία σε σνακς για σκύλους, με διάφορες γεύσεις απο κοτόπουλο, βοδινό, πάπια, σολωμό και ψαρικά και με υπέροχους γευστικούς συνδυασμούς απο αυτά τα υλικά!

Κατασκευαστής "Woolf"Κατασκευαστής "Woolf"Κατασκευαστής "Woolf"Κατασκευαστής "Woolf"

Αlcott
...περισσότερα

Μια σειρά απο οδηγούς για σκύλους σε διάφορα χρώματα, κατασκευάζει η εταιρεία "Alcott". Οι οδηγοί αυτοί διατίθονται σε όλα τα μεγέθη και είναι αυξομειώμενοι.

Κατασκευαστής "Alcott"Κατασκευαστής "Alcott"Κατασκευαστής "Alcott"Κατασκευαστής "Alcott"

ΒΙΟ ΒΙSCUIT
...περισσότερα

Η κατασκευαστική εταιρεία "Bio biscuit" παρασκευάζει μια πλούσια σειρά απο τροφές για σκύλους και γάτες, πλούσιες σε θρεπτικότητα για την ενδυνάμωση του οργανισμού τους και την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού τους!

Κατασκευαστής "Bio biscuit"Κατασκευαστής "Bio biscuit"Κατασκευαστής "Bio biscuit"Κατασκευαστής "Bio biscuit"

ΦΑΡΣΑΡΗΣ
...περισσότερα

Η "ΦΑΡΣΑΡΗΣ ΑΒΕΕ" αποτελεί ένα εργοστάσιο παρασκευής ζωοτροφών για την πτηνοτροφία, την κτηνοτροφία καθώς και την κονικλοτροφία. Οι τροφές και τα μείγματα της συγκεκριμένης εταιρείας, ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των παραγωγικών ζώων και εξασφαλίζουν μια υγιή και σωστή ανάπτυξη.

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Protecta
...περισσότερα

H εταιρεία "Protecta" κατασκευάζει μια σειρά απο εντομοκτόνα, τρωκτικοτόνα, βιολογικά προϊόντα ολοκληρωμένης καταπολέμησης, απολυμαντικά καθώς επίσης ηλεκτρικές συσκευές παγίδευσης και απώθησης, οικολογικές παγίδες, ψεκαστήρες, στολές προστασίας και γενικά όλα τα εφόδια που απαιτούνται για τη σωστή διαχείριση υγιεινής του χώρου και του περιβάλλοντος.

Κατασκευαστής "Protecta"Κατασκευαστής "Protecta"Κατασκευαστής "Protecta"Κατασκευαστής "Protecta"

 

WHISKAS
...περισσότερα

H "Whiskas" φροντίζει την διατροφή της γάτας σας, με υπέροχες και εξαιρετικά γευστικές ξηρές τροφές αλλά και κονσέρβες, σε πλούσια ποικιλία γεύσεων!  

Κατασκευαστής "Whiskas"                                        Κατασκευαστής "Whiskas"                                      Κατασκευαστής "Whiskas"                                              Κατασκευαστής "Whiskas"

Περισσότερα...

Οι γάτες δεν μπορούν να αντισταθούν στις τροφές WHISKAS®! Κάθε γεύμα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που χρειάζεται η γάτα σας ̶ και έχει επίσης υπέροχη γεύση.

Η WHISKAS® παράγει τροφές για γάτες από το 1958 με αποτέλεσμα, να χρησιμοποιούμε αυτή την εμπειρία σε ότι και να κάνουμε. Είμαστε αφοσιωμένοι τόσο στο να αναπτύσσουμε εύγευστα προϊόντα όσο και στο να βοηθάμε όλες τις γάτες του κόσμου να έχουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

Η WHISKAS® είναι εκεί κατά την διάρκεια ολόκληρου του ταξιδιού μιας γάτας – όσο η γάτα σας μεγαλώνει μαζί μας, τόσο εμείς συνεχίζουμε να αναζητούμε τρόπους που θα μπορέσουν να βελτιώσουν τις προτάσεις διατροφής και φροντίδας μας.

Στην  WHISKAS® γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε πόσο οι άνθρωποί αγαπούν τις γάτες τους καθώς και εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε ακριβώς το ίδιο. Τις αγαπάμε για το πνεύμα ανεξαρτησίας που τις διακατέχει αλλά αντιλαμβανόμαστε πώς εξακολουθούν να χρειάζονται την αγάπη και την φροντίδα μας. Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες να παρέχουν αυτή την φροντίδα είναι μέσω της κατανόησης των φυσικών ενστίκτων μιας γάτας. Τα φυσικά ένστικτα γίνονται αντιληπτά από τη μυστηριώδη και ενδιαφέρουσα συμπεριφορά τους. Μελετώντας αυτή την συμπεριφορά, έχουμε αναπτύξει μια καλύτερη κατανόηση των αιλουροειδών μας φίλων σε σχέση τον υπόλοιπο κόσμο, έτσι ώστε να μπορούμε να βοηθάμε τους ιδιοκτήτες να παρέχουν την καλύτερη φροντίδα στις γάτες τους.

Στην WHISKAS® παράγουμε τροφές που διασφαλίζουν στους ιδιοκτήτες των γατών ότι η γάτα τους θα λάβει μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Δουλεύουμε με το WALTHAM® - Επιστημονικό Κέντρο για την Διατροφή των Κατοικίδιων- έτσι ώστε να δημιουργήσουμε προϊόντα που συνεχώς βελτιώνουν την φροντίδα και τη διατροφή των κατοικίδιων. Οι διατροφολόγοι μας αφιερώνουν πολύ χρόνο στην δημιουργία νέων γευστικών συνταγών και στην βελτιστοποίηση παλαιότερων, για να μπορέσουν να δημιουργήσουν τέλεια γεύματα που θα αγαπήσουν όλες οι γάτες. Διασφαλίζουμε ότι όλα τα γεύματα μας είναι διατροφικά πλήρη και ισορροπημένα για να μπορούν να βοηθήσουν τα κατοικίδια όλου του κόσμου να έχουν μια πιο υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
...περισσότερα

Σήμερα οι "ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ" είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του νησιού, καθώς και μία από τις σημαντικότερες Αλευροβιομηχανίες της χώρας μας με ημερήσια δυνατότητα άλεσης 450 τόνων σίτου και παραγωγής ζωοτροφών 500 τόνων την ημέρα.

Kατασκευαστής Κατασκευαστής

BASF
...περισσότερα

Tο εύρος των προϊόντων που προσφέρει η BASF στην Ελληνική αγορά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προϊόντα φυτοπροστασίας, πρώτες ύλες και πρόσθετα για τη χρωματοβιομηχανία, τη χαρτοβιομηχανία, τη βιομηχανία κατασκευαστικών υλικών, πλαστικών, φαρμάκων, καλλυντικών, απορρυπαντικών και καθαριστικών καθώς και οργανικά ενδιάμεσα χημικά, χημικά διυλιστηρίων,  πρόσθετα καυσίμων και λιπαντικών, αντιψυκτικά αυτοκινήτων, καταλύτες για biodiesel, ανόργανα χημικά, γλυκόλες και κόλλες επιπλοποιείας.

Κατασκευαστής "Basf"Κατασκευαστής "Basf"Κατασκευαστής "Basf"Κατασκευαστής "Basf"

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
...περισσότερα

H "Κτηνιατρική αγορά" ειδικεύεται στην παρασκευή και διάθεση φαρμακευτικών προϊόντων για τους οργανισμούς των ζώων, όπως τα συμπληρώματα διατροφής, οι βιταμίνες, τα φάρμακα κατά της επιληψίας και τα ειδικά διαμορφωμένα σαμπουάν για περιπτώσεις δερατικών παθήσεων!

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

       

Nekton
...περισσότερα

Η εταιρεία "Nekton" κατασκευάζει όλα τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής για σκύλους και ωδικά πτηνά. Συγκεκριμένα, διαθέτει συμπληρώματα που συμβάλλουν στη δημιουργία γερών οστών, ενδυνάμωση του φτερώματος καθώς και συμπληρώματα που βοηθούν στην ενίσχυση της πέψης και της εντερικής μικροχλωρίδας.

Κατασκευαστής Κατασκευαστής

 

Nekton
Nekton.pdf
PUIK
...περισσότερα

Η "Puik" παρασκευάζει μια πλούσια ποικιλία σε τροφές και μείγματα  για ωδικά πτηνά και κουνελάκια, όπως καναβούρι, ηλιόσπορος, μαρουλόσπορος και κελαϊδίνη.

Κατασκευαστής "Puik"Κατασκευαστής "Puik"

AGROZA
...περισσότερα

Η κατασκευαστική εταιρεία "Agroza" διαθέτει μια σειρά απο τρωκτικοκτόνα και εντομοκτόνα σε διάφορες ποσότητες ώστε ο πελάτης να επιλέγει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα ζητούμενα του.

Κατασκευαστής "Agroza"Κατασκευαστής "Agroza"Κατασκευαστής "Agroza"

TETRA
...περισσότερα

Η εταιρεία "Tetra" παρασκευάζει και διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία απο τροφές για υδρόβια κατοικίδια, όπου η κάθε τροφή ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε περίπτωσης και οργανισμού, διακοσμητικά ενυδρείων καθώς επίσης και όλα εκείνα τα απαραίτητα προϊόντα για τη διατήρηση της καταλληλότητας και της καθαρότητας του νερού στα ενυδρεία.

Κατασκευαστής "Tetra"Κατασκευαστής "Tetra"Κατασκευαστής "Tetra"Κατασκευαστής "Tetra"

ROPET
...περισσότερα

Η "Ropet" αποτελεί μια εταιρεία κατασκευής για κλουβιά, ζευγαρώστρες, ταΐστρες και ποτίστρες. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και μεγέθη, ώστε να καλύπτει όλες τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Κατασκευαστής "Ropet"Κατασκευαστής "Ropet"Κατασκευαστής "Ropet"

TEURLINGS
...περισσότερα

Tροφές για ωδικά πτηνά, περιστέρια και κουνέλια, καθώς επίσης και υποστρώματα απο πέλλετ για γάτες και τρωκτικα,  παρασκευάζει η κατασκευαστική "Teurlings".

Κατασκευαστής "Teurlings"Κατασκευαστής "Teurlings"Κατασκευαστής "Teurlings"

SERA
...περισσότερα

H "Sera" αποτελέι μια απο τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στον τομέα των ενυδρείων, των λιμνών και των τεράριουμ. Διαθέτει πλούσια συλλογή σε τροφές ψαριών, βελτιωτικά νερού και οτιδήποτε άλλο απαιτεί ένα ενυδρείο.

Κατασκευαστής "Sera"Κατασκευαστής "Sera"Κατασκευαστής "Sera"Κατασκευαστής "Sera"

Novartis Animal Health
...περισσότερα

Απο την κατασκευαστική εταιρεία "Novartis animal health" θα βρείτε προϊόντα και φαρμακευτικά σκευάσματα για την φροντίδα και την προστασία της υγείας των ζώων. Συγκεκριμένα, παρασκευάζει, εντομοκτόνα, τρωκτικοκτόνα καθώς και παρασιτοκτόνα για τα ενοχλητικά εξωπαράσιτα που ταλαιπωρούν τα ζώα.

Κατασκευαστής "Novartis animal health"Κατασκευαστής "Novartis animal health"Κατασκευαστής "Novartis animal health"Κατασκευαστής "Novartis animal health"

CAMON
...περισσότερα

H "Camon" αποτελεί μια κατασκευαστική εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή και διάθεση προϊόντων για την περιποίηση και τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων. Διαθέτει αξεσουάρ, λιχουδιές, προϊόντα υγιεινής και καθαρισμού, ενδύματα και υποδήματα για τα αγαπημένα σας κατοικίδια.

Κατασκευαστής "Camon"Κατασκευαστής "Camon"Κατασκευαστής "Camon"

Versele-Laga
...περισσότερα

Η "Versele laga" είναι μια εταιρεία, η οποία παρασκευάζει μια πλούσια σειρά απο τροφές και μείγματα για ωδικά πτηνά, προϊόντα καθαρισμού για το πτέρωμα του καθώς και διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα για ασθένειες που ταλαιπωρούν τα πτηνά, αλλά και αντίστοιχα προϊόντα για τρωκτικά.

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Περισσότερα...


Εφόσον χρησιμοποιούμε δημητριακά, σπόρους και άλλα φυσικά προϊόντα, ο έλεγχος ποιότητας είναι πολύ σημαντικός. Άλλωστε, κάθε συγκομιδή είναι διαφορετική όσον αφορά

το χρώμα, το σχήμα, το μέγεθος και την πυκνότητα.

Επομένως, θέτουμε αυστηρά πρότυπα πρώτα και με την παραλαβή των συστατικών πραγματοποιούμε εκτεταμένους ποιοτικούς ελέγχους προτού τα πάρουμε στη γραμμή παραγωγής μας.

Τα προϊόντα μας επίσης υποβάλλονται σε διαφορετικούς ελέγχους κατά τη διαδικασία κατασκευής. Δουλεύουμε με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα FCA (Feed Chain Alliance) για ζωοτροφές, HACCP (Ανάλυση Κινδύνου και Σημεία Ελέγχου Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου) και IFS (International Food Standard). Αυτό εγγυάται την πλήρη ιχνηλασιμότητα της φύσης και της προέλευσης των χρησιμοποιούμενων πρώτων υλών και των δειγμάτων των χρησιμοποιούμενων υλών και οι παραγόμενες ζωοτροφές τηρούνται σύμφωνα με τους νομικούς κανονισμούς.

Στην Versele-Laga πιστεύουμε επίσης ότι η ποιότητα πάντα αποδίδει και πάντα κάνουμε όλους στην εταιρεία ενήμερους για αυτό. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο σε ό, τι κάνουμε.

Raggio di sole
...περισσότερα

Η "Raggio di sole" παρασκευάζει μια σειρά απο τροφές και μείγματα για ωδικά πτηνά. Συγκεκριμένα, διαθέτει αυγοτροφές για καρδερίνες, ξηρές αυγοτροφές, και εκτροφικά μείγματα.

Κατασκευαστής "Raggio di sole"Κατασκευαστής "Raggio di sole"Κατασκευαστής "Raggio di sole"

PETMATE
...περισσότερα

Η "Petmate" είναι μια κατασκευαστική εταιρεία η οποία παράγει μια πλούσια συλλογή σε εξοπλισμό για κατοικίδια ζώα. Ο εξοπλισμός αυτός περιλαμβάνει, κλουβιά μεταφοράς, κρεβατάκια, παιχνίδια και αξεσουάρ για σκύλους και γάτες καθώς επίσης προστατευτικά για σκύλους και γάτες, μπώλ φαγητού, ποτίστρες, βούρτσες για την περιποίηση του τριχώματος και διάφορες λιχουδιές.

Κατασκευαστής "Petmate"Κατασκευαστής "Petmate"

 

LAKY
...περισσότερα

Η "Laky" αποτελεί μια κατασκευαστική εταιρεία με 25 χρόνια εμεπειρίας στον τομέα παραγωγής εξειδικευμένων τροφών για σκύλους αλλά και για γάτες. Σκοπός της εν λόγω εταιρείας, είναι η παρασκευή τροφών που συμβάλλουν στην υγεία και τη ζωντάνια του οργανισμού των ζώων.

Κατασκευαστής "Laky"Κατασκευαστής "Laky"Κατασκευαστής "Laky"

M-pets
...περισσότερα

Μια πλούσια ποικιλία σε εξοπλισμό για κατοικίδια ζώα, κατασκευάζει η εταιρεία "M-pets". Η συλλογή που διαθέτει αποτελείται απο τουαλέτες υγιεινής, ποτίστρες και ταΐστρες, κλουβιά μεταφοράς, πάνες εκπαίδευσης για σκύλους, κλουβιά για τρωκτικά και σπιτάκια για σκύλους.

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Εquilibrio
Beeztees
...περισσότερα

 

 

3M
...περισσότερα

Η εταιρεία "3M" κατασκευάζει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την προστασία του προσώπου και ιδιαίτερα των ματιών, απο σκόνες, μικρόβια και βλαβερές ουσίες, με μια σειρά απο μάσκες και στολές που δημιουργεί. 

Κατασκευαστής "3M"Kατασκευαστής "3M"Κατασκευαστής "3M"Κατασκευαστής "3M"

 

 

 

INGENYA
...περισσότερα

Όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη φροντίδα της υγιεινής και την περιποίηση του σκύλου και της γάτας, τα παρασκευάζει η εταιρεία "Ingenya". Διαθέτει σαμπουάν για υπέροχο και λαμπερό τρίχωμα, αρώματα για αίσθηση φρεσκάδας καθώς και ειδικές κρέμες για την περιποίηση των πελμάτων.

Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής Κατασκευαστής

Julius-K9
...περισσότερα

Η "Julius - K9" κατασκευάζει μια πλούσια σειρά απο οδηγούς και σαμαράκια σε διάφορα χρώματα καθώς επίσης αυτοκόλλητα ορατότητας και τσάντες ράχης για σκύλους.

Κατασκευαστής "Julius - K9"Κατασκευαστής "Julius - K9"Κατασκευαστής "Julius - K9"

Papillon
...περισσότερα

Η κατασκευαστική εταιρεία "Papillon" παρασκευάζει μια μεγάλη σειρά απο λιχουδιές για σκύλους, παιχνίδια, κολάρα και οδηγούς σε διάφορα χρώματα και μεγέθη καθώς επίσης και ονυχοδρόμια για γάτες.

Κατασκευαστής Κατασκευαστής κατασκευαστής Κατασκευαστής

PETSAFE
...περισσότερα

Η "Petsafe" κατασκευάζει μια σειρά απο εξοπλισμούς για τα κατοικίδια σας. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει, αυτόματους τροφοδότες, πόρτες για την είσοδο και έξοδο των κατοικιδίων σας, περιλαίμια αντιγαυγίσματος και συσκευές εκπαίδευσης με υπερήχους.

Κατασκευαστής "Petsafe"κατασκευαστής "Petsafe"Κατασκευαστής "Petsafe"

Περισσότερα...

Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προϊόντων ηλεκτρονικής εκπαίδευσης κατοικίδιων ζώων στις Η.Π.Α., είμαστε αφοσιωμένοι στην πιο πρωτοποριακή έρευνα και προηγμένα σχέδια. Τα προϊόντα μας βοηθούν εσάς και το κατοικίδιο ζώο σας να έχετε τις καλύτερες στιγμές μαζί, αν χρειάζεστε λίγη βοήθεια για την εκπαίδευση ή απλώς θέλετε να περιποιηθείτε το κατοικίδιο ζώο σας. Βρίσκουμε συνεχώς τρόπους για το πώς τα προϊόντα μας να κάνουν τα κατοικίδιά σας πιο ευτυχισμένα και ασφαλέστερα. Με παρουσία σε περισσότερες 52 χώρες.

emhplast
...περισσότερα

Σήμερα η εταιρεία προσφέρει στην αγορά μια πλειάδα πλαστικών προϊόντων με ισχυρή παρουσία στους τομείς της πτηνοτροφίας, κτηνοτροφίας, κονικλοτροφίας, γεωργικών και βιομηχανικών εξαρτημάτων.Απο την κατασκευαστική εταιρεία "Emhplast" θα βρείτε ποτίστρες, ταΐστρες και πλαστικές φωλιές.

Κατασκευαστής "Emhplast"Κατασκευαστής "Emhplast"Κατασκευαστής "Emhplast"

 

 

KONG
...περισσότερα

Η "Kong" είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει παιχνίδια και αξεσουάρ για κατοικίδια ζώα καθώς επίσης και κρεβατάκια κυρίως για σκύλους. Η συλλογή που διαθέτει είναι αρκετά πλούσια ώστε να καλύπτονται όλες οι προτιμήσεις.

Κατασκευαστής "Kong"Κατασκευαστής "Kong"κατασκευαστής "Kong"

scalibor
...περισσότερα

Η "Scalibor" έχει δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία απο αντιπαρασιτικά κολάρα για τους αγαπημένους σας σκύλους, με σκοπό να απομακρύνονται όλα τα ενοχλητικά παράσιτα που τους ταλαιπωρούν.

Κατασκευαστής "Scalibor"Κατασκευαστής "Scalibor"Κατασκευαστής "Scalibor"

DADO
...περισσότερα

Η "Dado" παρασκευάζει τεράστια ποικιλία σε τροφές και κονσέρβες για γάτες και σκύλους. Η ποικιλία αυτή που διαθέτει, περιλαμβάνει διάφορες γεύσεις και συνδυασμούς για την όσο το δυνατόν καλύτερη διατροφή του σκύλου και της γάτας.

Κατασκευαστής "Dado"Κατασκευαστής "Dado"Κατασκευαστής "Dado"Κατασκευαστής "Dado"

DOPHIN
...περισσότερα

Απο την κατασκευαστική εταιρεία "Dophin" μπορείτε να βρείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για ενυδρεία. Η συγκεκριμένη εταιρεία κατασκευάζει ενυδρεία, σκίμερ ενυδρείων, διακοσμητικά, φίλτρα καθαρισμού, θερμόμετρα, αεραντλίες, ταΐστρες και απόχες.

Κατασκευαστής "Dophin"Κατασκευαστής "Dophin"Κατασκευαστής "Dophin"