Ασημενια δολλαρια 3-4cm
Ασημενια δολλαρια 3-4cm
Τιμές με Φ.Π.Α.5,00€
Διαθεσιμότητα:
Σε Απόθεμα
Kωδικός: 20104468

Ασημένιο δολάριο (Argenteus Metynnis Ahl, 1923) είναι α τροπικός ψάρια να ανήκει Characidae οικογένεια που συσχετίζεται πολύ με Pirahna. Δημιουργία Ποταμός Tapajσs λεκάνη μέσα Νότια Αμερική, αυτό το κάπως στρογγυλός-διαμορφωμένο ασημένιο ψάρι με το μικρό κόκκινος-χρωματισμένο πρωκτικό πτερύγιο βρίσκεται συνήθως στις δεξαμενές που κρατιούνται από τα ψάρια που κρατούν hobbyists. Θα αυξηθεί σε ένα μέγιστο μήκος 5,5 ίντσες (14,0 εκατοστόμετρα).

Το ασημένιο δολάριο είναι ένα ειρηνικό είδος εκπαίδευσης που ξοδεύει τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο μέσο - upper-level του ύδατος. Η μέγιστη διάρκεια ζωής της είναι περισσότερο από 10 έτη. Ένα αυγό-στρώμα, τα ενήλικα ψάρια γόνος γύρω από 2000 αυγά. Αυτή η αναπαραγωγή εμφανίζεται σε μαλακό, θερμό ύδωρ στο χαμηλό φως.

Τα ασημένια δολάρια ζουν natively στο α τροπικός κλίμα στις πλευρές των χορταριασμένων ποταμών. Προτιμούν το ύδωρ με 5,0 - 7,0 pH, μια σκληρότητα ύδατος μέχρι 15,0 dGH, και μια ιδανική σειρά θερμοκρασίας 75 - 82 °F (24 - 28 °C). Η διατροφή τους είναι σχεδόν αποκλειστικά χορτοφάγος και στην αιχμαλωσία θα φάνε συχνά όλες τις εγκαταστάσεις σε μια δεξαμενή. Θα φάνε επίσης σκουλήκια και μικρός έντομα.

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή

1.  Σε όλα τα προϊόντα με το ειδικό σήμα  η αποστολή ειναι δωρεάν ανεξαρτήτου βάρους και προορισμόυ.

2. ΔΩΡΕΑΝ αποστολή  ισχύει και για αγορές από 49€ και άνω, εώς 15kg.
 
Τα προϊόντα αποστέλλονται με το  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ σε όλη την Ελλάδα.

ερώτηση σχετικά με το προϊόν
Kαταχώρηση