Αρχική » ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ » ΑΞΕΣΟΥΑΡ » Εκκολαπτικές μηχανές » Εκκολαπτικές μηχανές » Εκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator αυτόματη

Εκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator αυτόματη

Εκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator αυτόματη
Εκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator αυτόματηΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator αυτόματηΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator αυτόματηΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator αυτόματηΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator αυτόματηΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator αυτόματηΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator αυτόματηΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator αυτόματηΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator αυτόματηΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator αυτόματη
Πρόταση
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Τιμές με Φ.Π.Α.150,00€  ή 50 X 3 Δόσεις
Διαθεσιμότητα:
Αναμονή 5 έως 10 ημέρες
Kωδικός: 50200053
Part Number: BZ-72C04
Δωρεάν Μεταφορικά
Κλωσσομηχανή Αυτόματη 56 Αυγών

ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ Eggc Incubator 56

Η εκκολαπτική µηχανή 56Α ενσωµατώνει όλες τις νέες τεχνολογίες στον τοµέα της ερασιτεχνικής – ηµιεπαγγελµατικής εκκόλαψης. Κάθε εξάρτηµα έχει σχεδιαστεί και παραχθεί µε σκοπό την εξαιρετική του απόδοση. Πριν χρησιµοποιήσετε την εκκολαπτική µηχανή συνιστάται να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης, ιδιαίτερα τις παραγράφους των τεχνικών προδιαγραφών και των δεδοµένων ασφαλείας, ώστε να κατανοήσετε τα µέρη και τον τρόπο λειτουργίας της συσκευής.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: Ανοίξτε το κουτί και αφαιρέστε όλα τα εξαρτήµατα. Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι φθαρµένα ή σπασµένα. Η συσκευασία περιέχει:

 • 1 τεµάχιο εκκολαπτική µηχανή
 • 1 καλώδιο για σύνδεση µε το ρεύµα
 • 1 φυλλάδιο οδηγιών χρήσης - Η µηχανή λειτουργεί µε µονοφασικό ρεύµα 220/230 V, 50-60Hz                               προτείνετε η χρήση ups


ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ:
Είναι καλό να επιλέξουµε ένα δωµάτιο µε σταθερή θερµοκρασία όχι κάτω από 17 ο C αλλά ούτε και πάνω από 25 ο C. Ο θάλαµος θα πρέπει να µην έχει µυρωδιές και να αερίζεται, χωρίς όµως να δηµιουργούνται ρεύµατα αέρος.

Για την Ελλάδα θα προτιµούσαµε την τοποθέτηση της µηχανής στο πιο υγρό δωµάτιο που διαθέτουµε. Τέλος ο θάλαµος θα πρέπει να έχει ηµίφως ώστε οι νεοσσοί να µην εκτεθούν σε δυνατό φως. Τοποθετήστε τη συσκευή σε επίπεδη επιφάνεια και κοντά σε παροχή ρεύµατος.Για την τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύµατος χρησιµοποιήστε µόνο καλώδια ιδίου τύπου µε αυτό της συσκευής (έξοδος γείωσης).

ΣΗΜΕΙ?ΣΗ: Ο κατασκευαστής δεν είναι υπαίτιος σε περιπτώσεις ακατάλληλου χειρισµού, ακατάλληλης τοποθέτησης, λανθασµένης τροφοδοσίας / σύνδεσης µε άλλες ηλεκτρικές συσκευές ή χειρισµού από µη εξουσιοδοτηµένα άτοµα. Συχνότητα λειτουργίας : 50 Hz - ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ( www.petsamolis.gr) : 1 ETOYΣ

Κλωσσομηχανή παραγωγής πουλερικών

Βάρος :

5,7 kg

Ισχύς

80 W

Χωρητικότητα

56 αυγά κότας

Διαστάσεις

53.6 Χ 24 Χ 50 (Cm)

Τάση λειτουργίας

220-240 V

Συχνότητα λειτουργίας

50 Hz

Απόδοση εκκόλαψης

95%

Στοιχείο θέρμανσης

ηλεκτρική αντίσταση

Έλεγχος θερμοκρασίας

ηλεκτρονικός θερμοστάτης

Λειτουργία σήμανσης

με led και οθόνη

Σχετική υγρασία

0-85%

Ρύθμιση υγρασίας

αυτόματη

Περιστροφή αυγών

αυτόματη

Ένδειξη ημερών εκκόλαψης

?

Συναγερμός υγρασίας-θερμοκρασίας

?

Εσωτερική θερμοκρασία λειτουργίας

38°C ± 1°C

Οδηγίες Χρήσεως Εκκολαπτικής μηχανής

Η συσκευή διαθέτει τις εξής ηλεκτρονικές ενδείξεις:

 • Ένδειξη ακριβής θερμοκρασίας θαλάμου
 • Ένδειξη ακριβούς ποσοστού επί της εκατό % υγρασία θαλάμου.
 • Ένδειξη αντίστροφης μέτρησης γυρίσματος αυγών ανά 2 ώρες.
 • Ένδειξη ημερών λειτουργίας.


Εκκίνηση πρώτης λειτουργίας.

 • Ανοίξτε τη συσκευή και αφαιρέστε τις σχάρες και τις θήκες των αυγών
 • Προσθέστε στο κάτω μέρος της συσκευής ( στις θέσεις-αυλάκια που υπάρχουν στο κέντρο) νερό για την υγρασία του θαλάμου.
 • Επανατοποθετήστε τις σχάρες και τις αυγοθήκες προσεκτικά.
 • Συνδέστε το καλώδιο του συστήματος αυτόματου γυρίσματος (εσωτερικα της συσκευής) με το καλώδιο ποθ βρίσξεται συνδεδεμένο με το πάνελ.
 • Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος στην υποδοχή της συσκευής και στην πρίζα παροχής 220V.
 • Ανοίξτε τον διακόπτη ON-OFF.
 • Θα ανάψουν οι ενδείξεις λειτουργίας και θα ακούσεται τον ήχο του ALARM για χαμηλή ένδειξη θερμοκρασίας και υγρασίας.
 • Το ΑLARM θα χτυπάει έως ότου η συσκευή πιάσει την σωστή θερμοκρασία και υγρασία. Ανάλογα το περιβάλλον και τις καιρικές συνθήκες αυτό μπορεί να ξεπεράσει και τα 50min.
 • Εάν θέλεται να ακυρώσεται τον ήχο απλά πατήστε οποιοδήποτε πράσινο κουμπί.
 • Αφήστε την συσκευή να δουλέψει 2 ώρες και παρακολουθήστε αν οι θήκες των αυγών μετακινούνται ( απο την αντίστροφη μέτρηση ώρας μόλις πάει 0min θα μετακινηθούν).
 • Η θερμοκρασία και η υγρασία είναι ρυθμισμένη απο το εργοστάσιο.
 • Θερμοκρασία στους 37,9
 •  υγρασία στο 60% + - 6με 7 % .

 

Ρύθµιση παραµέτρων: Οι τιµές της θερµοκρασίας λειτουργίας, του συναγερµού ελάχιστης / µέγιστης θερµοκρασίας, και ελάχιστης υγρασίας είναι εργοστασιακά ρυθµισµένες και δεν απαιτείται κάποια τροποποίηση τους. Αν παρολ’ αυτά παρουσιαστεί κάποιος λόγος είναι εύκολο να τροποποιηθούν. Πιέζοντας το πλήκτρο SET µπαίνεται στη λίστα παραµέτρων. Μπορείτε εύκολα να µεταβείτε από µία παράµετρο σε άλλη πιέζοντας το πλήκτρο (+) ή (-). Αν χρειαστεί να τροποποιήσετε την τιµή κάποιας παραµέτρου πιέστε το SET για 3 δευτερόλεπτα και χρησιµοποιήστε τα κουµπιά (+) ή (-) για να αυξήσετε ή να µειώσετε τη συγκεκριµένη τιµή. Επιβεβαιώστε την αλλαγή πιέζοντας το κουµπί SET.

Λίστα παραµέτρων και επιλογές: 1. Ρύθµιση της θερµοκρασίας λειτουργίας της εκκολαπτικής µηχανής. Εργοστασικά είναι ρυθµισµένη στους 38 °C. Πρέπει να είναι ρυθµισµένη στους 37.6 °C - Αυξοµείωση της θερµοκρασίας λειτουργίας της µηχανής κατά 0.1 °C.

 2. AL - Συναγερµός ελάχιστης θερµοκρασίας Ο συναγερµός ελάχιστης θερµοκρασίας είναι εργοστασιακά ρυθµισµένος να ενεργοποιείται εάν η θερµοκρασία πέσει για οποιαδήποτε λόγο κατά 1 °C από την ορισµένη τιµή και δεν απαιτείται κάποια τροποποίηση.

3. AH - Συναγερµός µέγιστης θερµοκρασίας Ο συναγερµός µέγιστης θερµοκρασίας είναι εργοστασιακά ρυθµισµένος να ενεργοποιείται εάν η θερµοκρασία ξεπεράσει για οποιαδήποτε λόγο κατά 1 °C την ορισµένη τιµή και δεν απαιτείται κάποια τροποποίηση. Κουµπιά αυξοµείωσης τιµών παραµέτρων Κουµπί ενεργοποίησης Κουµπί ρύθµισης Ένδειξη θερµοκρασίας Ένδειξη υγρασίας Ένδειξη λειτουργίας ανεµιστήρα Χρόνος µέχρι την επόµενη περιστροφή Ηµέρες λειτουργίας της εκκολαπτικής Ένδειξη λειτουργίας εκκολαπτικής µηχανής.

4. AS - Συναγερµός ελάχιστης υγρασίας Ο συναγερµός ελαχιστης υγρασίας είναι εργοστασιακά ρυθµισµένος στο να ενεργοποιείται εάν η υγρασία για οποιοδήποτε λόγο πέσει κάτω από το 45% και δεν απαιτείται κάποια τροποποίηση.

 5. HS (υψηλότερη θερµοκρασία) και LS (χαµηλότερη θερµοκρασία) - Ρύθµιση του εύρους τιµών που µπορεί να λάβει η θερµοκρασία, προκειµένου να αποφευχθούν ακραία λάθη κατά τη ρύθµιση της θερµοκρασίας. Εργοστασιακές ρυθµίσεις HS στους 39.5 °C και LS στους 30 °C.

6. CA - ?ιόρθωση ένδειξης αισθητήρα θερµοκρασίας. Είναι εργοστασιακά ρυθµισµένη στους 0 °C και µπορεί να διορθωθεί µόνο µε τη χρήση διακριβωµένου θερµοµέτρου. ?εν απαιτείται κάποια τροποποίηση.

7. HD και HU - Αισθητήρας θερµοκρασίας περιβάλλοντος. Εργοστασιακά ρυθµισµένο, δεν απαιτείται κάποια τροποποίηση.

ΥΓΡΑΣΙΑ: Υγρασία κατά τη διάρκεια της εκκόλαψης παρέχεται από τις ενσωµατωµένες λεκάνες στο κάτω µέρος της µηχανής. Η πλήρωση τους διευκολύνεται µε την χρήση της φιάλης νερού. Η ψηφιακή µονάδα ελέγχου, παρέχει ενδείξεις για τις τιµές υγρασίας σε UR%. Είναι σηµαντικό να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει ένας γρήγορος και απλός κανόνας για την ποσότητα νερού που θα πρέπει να υπάρχει εντός µιας εκκολαπτικής µηχανής καθώς επηρεάζεται από τις παρακάτω µεταβλητές:

• Υγρασία περιβάλλοντα χώρου (εξαρτάται από τον καιρό και το περιβάλλον).

 • Είδος αυγών.

 • Πορώδη κελύφη αυγών (ποικίλει από αυγό σε αυγό).

• Εποχή του έτους (π.χ υψηλές θερµοκρασίες περιβάλλοντος συνεπάγονται συνήθως και υψηλότερες τιµές υγρασίας / προς το τέλος της περιόδου ωοτοκίας τα αυγά είναι περισσότερο πορώδη).

Οι πραγµατικές ανάγκες υγρασίας µπορούν να προσδιοριστούν είτε µετρώντας το βάρος των αυγών (ένα αυγό πρέπει να χάσει 13%-15% του βάρους του κατά την επώαση) είτε µε ωοσκόπηση (ο αεροθάλαµος πρέπει να αντιστοιχεί στο 1/3 περίπου του αυγού, όταν είναι έτοιµο για εκκόλαψη)

ΕΝ?ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 37.6 °C

ΕΙΔΟΣ

ΕΠΩΑΣΗ

ΕΚΚΟΛΑΨΗ

ΚΟΤΕΣ / ΟΤΟΚΙΑΣ

47%

62%

ΚΟΤΕΣ ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΓΟΓΗΣ

52%

62%

ΦΑΣΙΑΝΟΙ /ΠΕΡΔ/ΙΚΕΣ/ΟΡΤΥΚΙΑ

38 – 43%

56 - 62%

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ

4752%

62%

ΠΑΠΙΕΣΧΗΝΕΣ

38 – 43%

62%

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ

2530%

38 – 43%

 

ΟΣΚΟΠΗΣΗ: Την 8η -10η ηµέρα της επώασης τα αυγά µπορούν να ωοσκοπηθούν ώστε να αποµακρυνθούν αυτά που δεν είναι γόνιµα. Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει σε ένα σκοτεινό δωµάτιο. Παρατηρώντας το εσωτερικό ενός γόνιµου αυγού µε ένα ωοσκόπιο είναι δυνατό να προσδιορίσουµε την ανάπτυξη του εµβρύου.

 • Εάν µοιάζει µε ένα σκούρο κοκκινωπό δίσκο από τον οποίο προβάλλουν ακτινωτά διάφορα αγγεία (σχήµα b) τότε το αυγό είναι γόνιµο και το έµβρυο υγιές. Σε κάποιο σηµείο µπορείτε να διακρίνετε ακόµα και τις παλµικές κινήσεις του εµβρύου.

 • Αντίθετα ένα αυγό το οποίο δεν είναι γόνιµο παρουσιάζει στο ωοσκόπιο µια καθαρή εικόνα µε σκιά στο σηµείο του κρόκου.

• Εάν κατά την ωοσκόπηση παρατηρήσετε αυγά µε ερυθρή κουκκίδα επάνω στο κέλυφος ή µια κεντρική κουκίδα που περιβάλλεται από οµόκεντρες δοµές παρουσιάζοντας µια νεφελώδη εικόνα, τότε τα έµβρυα είναι νεκρά.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Σε περίπτωση διακοπής ρεύµατος για αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια τις επώασης, τοποθετήστε ένα δοχείο µε ζεστό νερό µέσα στην εκκολαπτική µηχανή και διατηρήστε την πόρτα κλειστή.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ: Για να µεγιστοποιήσετε την εκκολαπτικότητα και να αποφύγετε µολύνσεις κατά τη διάρκεια της επώασης, παρακαλούµε ακολουθήστε τους παρακάτω κανόνες κατά τη συλλογή των αυγών:

 • Συλλέγετε τα αυγά καθηµερινά για αποφυγή µολύνσεων και ζηµιών που µπορούν να προκληθούν από υψηλές ή χαµηλές θερµοκρασίες.
 •  Μην τοποθετείτε στην εκκολαπτική µηχανή αυγά άνω των 7-8 ηµερών ή νωρίτερα των 2 ηµέρων.
 • Μη σηµειώνετε τα αυγά µε µελάνι - χρησιµοποιήστε µολυβί.

ΦΡΟΝΤΙ?Α ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ: Για να εξασφαλίσετε την άριστη λειτουργία και µακροχρόνια χρήση της εκκολαπτικής µηχανής ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες :

 • Μην τοποθετείτε τη µηχανή σε εξωτερικούς χώρους.
 • Μην τοποθετείτε τη µηχανή σε εσωτερικούς χώρους µε υψηλές ή χαµηλές θερµοκρασίες και υψηλά ποσοστά υγρασίας.
 • Αποφύγετε τον απότοµο χειρισµό της µηχανής.
 • Αποσυνδέστε την εκκολαπτική από την παροχή ρεύµατος πριν από τον καθαρισµό και πριν από κάθε µετακίνηση της.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ: Αφαιρέστε όλο το νερό εάν δεν σκοπεύετε να χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για µεγάλο χρονικό διάστηµα ή εάν θέλετε να την αποθηκεύσετε. Για να εξασφαλιστούν καλές συνθήκες υγιεινής κατά την επώαση είναι απαραίτητος ο καθαρισµός της εκκολαπτικής µηχανής στην αρχή και στο τέλος κάθε εκκόλαψης. 

ΕΓΓΥΗΣΗ: Όλα τα µέρη της εκκολαπτικής µηχανής έχουν ελεγχθεί πριν από την παράδοση και καλύπτονται από εγγύηση 12 µηνών από την ηµεροµηνία αγοράς. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή αντικατάσταση των εξαρτηµάτων που θα παρουσιάσουν κατασκευαστικό πρόβληµα εντός της περιόδου αυτής και συµπεριλαµβάνονται οι δαπάνες εργατικών.

?εν συµπεριλαµβάνονται τα έξοδα αποστολής. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που έχουν προκληθεί από κακή χρήση της συσκευής, ζηµίες κατά την µεταφορά, προβλήµατα του δικτύου παροχής ρεύµατος ή από επεµβάσεις µη εξουσιοδοτηµένων τεχνικών. Επίσης στην εγγύηση δεν συµπεριλαµβάνονται αποζηµιώσεις για απώλειες εσόδων ή υλικών λόγω του τεχνικού προβλήµατος.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ( www.petsamolis.gr) : 1 ETOYΣ

 


Ερώτηση σχετικά με το προϊόν
Kαταχώρηση

PDF

Eggc Incubator 56

Download
Eφάπαξ1X150
2 Δόσεις ΑΤΟΚΑ2X75
3 Δόσεις ΑΤΟΚΑ3X50
4 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ4X40.31
5 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ5X32.7
6 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ6X28.75
7 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ7X25.71
8 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ8X23.44
9 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ9X21.67
10 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ10X20.25
11 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ11X19.09
12 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ12X18.13

Αποστολές

Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα υπερτοπικού χαρακτήρα υπερβαίνοντας τους περιορισμούς ενός συμβατικού καταστήματος, καθώς και να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν σε σταθερά χαμηλές τιμές.

Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση σας και με τις πιο χαμηλές τιμές ακόμα και στον τρόπο παράδοσης και παραλαβής των προϊόντων από τον εκάστοτε πελάτη, η επιχείρηση μας προχώρησε σε συμφωνία με τις περισσότερες courier γενικη ταχυδρομικη, ACS, ΕΛΤΑ courier, Speedex, Ελληνικό ΤαχυδρομείοΚαθώς και με την μεταφορική Fast line και Mega Transport.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εντός μιας ημέρας, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν, αποστέλλεται στην διεύθυνση την οποία μας έχετε υποδείξει.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Για βαριά προϊόντα συνιστάται αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αφού παραλάβουμε την παραγγελία σας θα σας ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα Παραγγελιών με e-mail ή τηλεφώνημα για τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας. Συνήθως ξεκινάνε από 1,80€ και φτάνουν εώς 6€ αναλόγως τον όγκο, τον προορισμό και τον τρόπο αποστολής.

Υπάρχει και η δυνατότητα για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Τα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής ισχύουν σε:

 

1. Προϊόντα που έχουν το ειδικό σήμα  Δωρεάν Μεταφορικά | Petshop Samolis ανεξαρτήτου βάρους, προoρισμού και κόστους παραγγελίας.

2. Παραγγελίες άνω των 49€ και συνολικού βάρους εώς 15kg.

 

Τα ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά ισχύουν μόνο για τις παραγγελίες που έχει γίνει προπληρωμή (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή online) και ΟΧΙ με αντικαταβολή.

 *Είναι στην ευχέρεια του petsamolis να επιλέξει τον τρόπο αποστολής της παραγγελείας σας, είτε με Courier, είτε Μεταφορική, είτε Ελληνικό Ταχυδρομείο.

 **Ο τρόπος αποστολής ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ δεν είναι συμβατός με εξαργύρωση δωροεπιταγής.

***Τα ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά ΔΕΝ ισχύουν σε καμία περίπτωση για όλα τα ζώα, ερπετά, ψάρια και αληθινά φυτά.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η ασφάλιση περιλαμβάνει πλήρη κάλυψη του περιεχομένου μέχρι του ποσού δηλωμένης αξίας 3.000 €, για απώλεια, μερική ή ολική καταστροφή, εφόσον τα δέματα είναι επαρκώς συσκευασμένα και με αποκλειστική ευθύνη του αποστολέα.

Τα εμπορεύματα παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση και μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

Αποστολές

Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα υπερτοπικού χαρακτήρα υπερβαίνοντας τους περιορισμούς ενός συμβατικού καταστήματος, καθώς και να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν σε σταθερά χαμηλές τιμές.

Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση σας και με τις πιο χαμηλές τιμές ακόμα και στον τρόπο παράδοσης και παραλαβής των προϊόντων από τον εκάστοτε πελάτη, η επιχείρηση μας προχώρησε σε συμφωνία με τις περισσότερες courier γενικη ταχυδρομικη, ACS, ΕΛΤΑ courier, Speedex, Ελληνικό ΤαχυδρομείοΚαθώς και με την μεταφορική Fast line και Mega Transport.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εντός μιας ημέρας, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν, αποστέλλεται στην διεύθυνση την οποία μας έχετε υποδείξει.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Για βαριά προϊόντα συνιστάται αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αφού παραλάβουμε την παραγγελία σας θα σας ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα Παραγγελιών με e-mail ή τηλεφώνημα για τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας. Συνήθως ξεκινάνε από 1,80€ και φτάνουν εώς 6€ αναλόγως τον όγκο, τον προορισμό και τον τρόπο αποστολής.

Υπάρχει και η δυνατότητα για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Τα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής ισχύουν σε:

 

1. Προϊόντα που έχουν το ειδικό σήμα  Δωρεάν Μεταφορικά | Petshop Samolis ανεξαρτήτου βάρους, προoρισμού και κόστους παραγγελίας.

2. Παραγγελίες άνω των 49€ και συνολικού βάρους εώς 15kg.

 

Τα ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά ισχύουν μόνο για τις παραγγελίες που έχει γίνει προπληρωμή (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή online) και ΟΧΙ με αντικαταβολή.

 *Είναι στην ευχέρεια του petsamolis να επιλέξει τον τρόπο αποστολής της παραγγελείας σας, είτε με Courier, είτε Μεταφορική, είτε Ελληνικό Ταχυδρομείο.

 **Ο τρόπος αποστολής ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ δεν είναι συμβατός με εξαργύρωση δωροεπιταγής.

***Τα ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά ΔΕΝ ισχύουν σε καμία περίπτωση για όλα τα ζώα, ερπετά, ψάρια και αληθινά φυτά.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η ασφάλιση περιλαμβάνει πλήρη κάλυψη του περιεχομένου μέχρι του ποσού δηλωμένης αξίας 3.000 €, για απώλεια, μερική ή ολική καταστροφή, εφόσον τα δέματα είναι επαρκώς συσκευασμένα και με αποκλειστική ευθύνη του αποστολέα.

Τα εμπορεύματα παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση και μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε να μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους περισσότερους δυνατούς τρόπους:

 

1 Αντικαταβολή

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, το κατάστημα μας θα ετοιμάσει την παραγγελία, θα σας αποστείλει το προτιμολόγιο μέσω email και κατόπιν δική σας επιβεβαίωσης και απάντησης μέσω email ή τηλεφώνου, θα σας αποσταλεί το δέμα στην διεύθυνση που μας δώσατε και με την παραλαβή του δέματος πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας σας.

**Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες συνολικού βάρους εώς 20kg και κόστους εώς 250€. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ στις παραγγελίες ζώων.

2 Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής κάρτας, PAYCENTER, PAYPAL, VIVA,  ακολουθείται η εξής διαδικασία:          Τρόποι πληρωμής | Petshop Samolis

Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας του.

Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει, των εξόδων αποστολής και πληρωμής

Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιό της δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή οποιονδήποτε τρίτο (πλην της τράπεζας που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές της), τα στοιχεία της κάρτας σας.

3 Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Aν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Εξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΕΘΝΙΚΗ:  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 205/406327-99
IBANK: GR76 0110 2050 0000 2054 0632 799
ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6560-126402-641
IBANK: GR60 0171 5600 0065 6012 6402 641
ALPHA:  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 01.647002101025423
IBANK: GR32 0140 6470 6470 0210 1025 423
EUROBANK:  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0330.13.0200607222
IBANK: GR36 0260 3300 0001 3020 0607 222
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 300002441757
IBANK: GR35 0870 0040 0003 0000 2441 757

Σε όλους τους λογαριασμούς το όνομα του δικαιούχου είναι

Σαμόλης Γρηγόρης.

 

Διαθεσιμότητα
  
Αγαπητοί φίλοι του pet samolis σας ενημερώνουμε οτι το σύστημά μας ενημερώνεται άμεσα όποτε όταν βλέπετε  προιόντα με :
Διαθεσιμότητα:  Σε Απόθεμα σημαίνει οτι υπάρχει έστω και ένα τεμάχιο σε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα ή στις αποθήκες μας ανεξαρτήτου εταιρίας.
 
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας  σημαίνει ότι το προιόν δεν υπάρχει στην αποθήκη μας και θα πρέπει να γίνει παραγγελία στον προμηθευτή μας και μπορεί να ποικιλεί ο χρόνος παράδοσης αναλόγως τα είδη των προιόντων και τη διαθεσιμότητα του προμηθευτή μας. παράδοσης συνήθως είναι 2-8 εργάσιμες μερες ώστε να τα παραλάβουμε εμείς.
 
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας σημαίνει ότι το προιόν δεν υπάρχει στην αποθήκη μας ούτε σε κάποιο φυσικό κατάστημά μας και θα πρέπει να γίνει ειδική παραγγελία στον προμηθευτή .Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε οτι στις εταιρίες trixie,karlie flamingo,fop,nobby και ferplast δεν υπάρχουν stock  στους αντιπροσώπους της Ελλάδας και ο χρόνος παράδοσης τους είναι απο 15-25 ημέρες και για να προχωρήσει η παραγγελία του προιόντος με το συγκεκριμένο λεκτικό θα πρέπει να γίνει προκαταβολή σε εμάς 30% της συνολικής αξίας του προιόντος αφού θα έχει επικοινωνήσει ο υπεύθυνος που έχει αναλάβει την παραγγελία σας για την πλήρη ενημέρωση σχετικά με τον χρόνο παράδοσης. 
 
 
Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.
                                                                               

Δείτε επίσης...
CORTI ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΥΓΩΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Αναμονή 10 έως 15 ημέρες
Kωδικός: 1066596
Στα Καταστήματα 110,00€
Τιμές με Φ.Π.Α.100,00€  ή 50 X 2 Δόσεις
ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ–ΕΠΩΑΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ RCOM ΜAX-20
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Αναμονή 10 έως 15 ημέρες
Kωδικός: 1066598
Στα Καταστήματα 500,00€
Τιμές με Φ.Π.Α.490,00€  ή 70.78 X 9 Δόσεις
Borotto εκκολαπτική μηχανή Real 24
Kωδικός: 1078634
Tιμές με Φ.Π.Α.150,00 - 230,00€
Borotto εκκολαπτική μηχανή Real 49
Kωδικός: 1078641
Tιμές με Φ.Π.Α.250,00 - 330,00€
HHD Εκκολαπτική μηχανή αυτόματη, 24 αυγών
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Δωρεάν Μεταφορικά
Αναμονή 10 έως 15 ημέρες
Kωδικός: 1087405
Δωρεάν Μεταφορικά Παντού
Στα Καταστήματα 135,00€
Τιμές με Φ.Π.Α.130,00€  ή 65 X 2 Δόσεις
Εκκολαπτική Novital Cova-24 ΑΥΤΟΜΑΤΗ 20 Αυγών
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Αναμονή 5 έως 10 ημέρες
Kωδικός: 20503686
Στα Καταστήματα 180,00€
Τιμές με Φ.Π.Α.179,90€  ή 59.97 X 3 Δόσεις
Fiem inca 45 εκκολαπτική αυτόματη 45 αυγών
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Αναμονή 10 έως 15 ημέρες
Kωδικός: 5020294
Στα Καταστήματα 420,00€
Τιμές με Φ.Π.Α.314,00€  ή 60.18 X 6 Δόσεις
Εκκολαπτική μηχανή ημιαυτόματη Novital Cova 24
ΠροσφοράΠρόταση
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Δωρεάν Μεταφορικά
Διαθέσιμο
Kωδικός: 5020321
Δωρεάν Μεταφορικά Παντού
Στα Καταστήματα 160,00€
Τιμές με Φ.Π.Α.145,00€  ή 72.5 X 2 Δόσεις