Προφίλ
Αρχική » ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ » ΑΞΕΣΟΥΑΡ » Εκκολαπτικές μηχανές » Εκκολαπτικές μηχανές » Εκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator ΑΥΤΟΜΑΤΗ

Εκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator ΑΥΤΟΜΑΤΗ

Εκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator ΑΥΤΟΜΑΤΗ
Εκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator ΑΥΤΟΜΑΤΗΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator ΑΥΤΟΜΑΤΗΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator ΑΥΤΟΜΑΤΗΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator ΑΥΤΟΜΑΤΗΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator ΑΥΤΟΜΑΤΗΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator ΑΥΤΟΜΑΤΗΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator ΑΥΤΟΜΑΤΗΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator ΑΥΤΟΜΑΤΗΕκκολαπτική μηχανή 56 Eggc Incubator ΑΥΤΟΜΑΤΗ
Πρόταση
Τιμές με Φ.Π.Α.150,00€  ή 50 X 3 Δόσεις
Διαθεσιμότητα:
Σε Απόθεμα
Kωδικός: 50200053
Part Number: BZ-72C04
Δωρεάν Μεταφορικά

ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ Eggc Incubator 56

Η εκκολαπτική µηχανή 56Α ενσωµατώνει όλες τις νέες τεχνολογίες στον τοµέα της ερασιτεχνικής – ηµιεπαγγελµατικής εκκόλαψης. Κάθε εξάρτηµα έχει σχεδιαστεί και παραχθεί µε σκοπό την εξαιρετική του απόδοση. Πριν χρησιµοποιήσετε την εκκολαπτική µηχανή συνιστάται να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης, ιδιαίτερα τις παραγράφους των τεχνικών προδιαγραφών και των δεδοµένων ασφαλείας, ώστε να κατανοήσετε τα µέρη και τον τρόπο λειτουργίας της συσκευής.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: Ανοίξτε το κουτί και αφαιρέστε όλα τα εξαρτήµατα. Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι φθαρµένα ή σπασµένα. Η συσκευασία περιέχει:

 • 1 τεµάχιο εκκολαπτική µηχανή
 • 1 καλώδιο για σύνδεση µε το ρεύµα
 • 1 φυλλάδιο οδηγιών χρήσης - Η µηχανή λειτουργεί µε µονοφασικό ρεύµα 220/230 V, 50-60Hz                               προτείνετε η χρήση ups


ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ:
Είναι καλό να επιλέξουµε ένα δωµάτιο µε σταθερή θερµοκρασία όχι κάτω από 17 ο C αλλά ούτε και πάνω από 25 ο C. Ο θάλαµος θα πρέπει να µην έχει µυρωδιές και να αερίζεται, χωρίς όµως να δηµιουργούνται ρεύµατα αέρος.

Για την Ελλάδα θα προτιµούσαµε την τοποθέτηση της µηχανής στο πιο υγρό δωµάτιο που διαθέτουµε. Τέλος ο θάλαµος θα πρέπει να έχει ηµίφως ώστε οι νεοσσοί να µην εκτεθούν σε δυνατό φως. Τοποθετήστε τη συσκευή σε επίπεδη επιφάνεια και κοντά σε παροχή ρεύµατος.Για την τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύµατος χρησιµοποιήστε µόνο καλώδια ιδίου τύπου µε αυτό της συσκευής (έξοδος γείωσης).

ΣΗΜΕΙ?ΣΗ: Ο κατασκευαστής δεν είναι υπαίτιος σε περιπτώσεις ακατάλληλου χειρισµού, ακατάλληλης τοποθέτησης, λανθασµένης τροφοδοσίας / σύνδεσης µε άλλες ηλεκτρικές συσκευές ή χειρισµού από µη εξουσιοδοτηµένα άτοµα. Συχνότητα λειτουργίας : 50 Hz - ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ( www.petsamolis.gr) : 1 ETOYΣ

Κλωσσομηχανή παραγωγής πουλερικών

Βάρος :

5,7 kg

Ισχύς

80 W

Χωρητικότητα

56 αυγά κότας

Διαστάσεις

53.6 Χ 24 Χ 50 (Cm)

Τάση λειτουργίας

220-240 V

Συχνότητα λειτουργίας

50 Hz

Απόδοση εκκόλαψης

95%

Στοιχείο θέρμανσης

ηλεκτρική αντίσταση

Έλεγχος θερμοκρασίας

ηλεκτρονικός θερμοστάτης

Λειτουργία σήμανσης

με led και οθόνη

Σχετική υγρασία

0-85%

Ρύθμιση υγρασίας

αυτόματη

Περιστροφή αυγών

αυτόματη

Ένδειξη ημερών εκκόλαψης

?

Συναγερμός υγρασίας-θερμοκρασίας

?

Εσωτερική θερμοκρασία λειτουργίας

38°C ± 1°C

Οδηγίες Χρήσεως Εκκολαπτικής μηχανής

Η συσκευή διαθέτει τις εξής ηλεκτρονικές ενδείξεις:

 • Ένδειξη ακριβής θερμοκρασίας θαλάμου
 • Ένδειξη ακριβούς ποσοστού επί της εκατό % υγρασία θαλάμου.
 • Ένδειξη αντίστροφης μέτρησης γυρίσματος αυγών ανά 2 ώρες.
 • Ένδειξη ημερών λειτουργίας.


Εκκίνηση πρώτης λειτουργίας.

 • Ανοίξτε τη συσκευή και αφαιρέστε τις σχάρες και τις θήκες των αυγών
 • Προσθέστε στο κάτω μέρος της συσκευής ( στις θέσεις-αυλάκια που υπάρχουν στο κέντρο) νερό για την υγρασία του θαλάμου.
 • Επανατοποθετήστε τις σχάρες και τις αυγοθήκες προσεκτικά.
 • Συνδέστε το καλώδιο του συστήματος αυτόματου γυρίσματος (εσωτερικα της συσκευής) με το καλώδιο ποθ βρίσξεται συνδεδεμένο με το πάνελ.
 • Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος στην υποδοχή της συσκευής και στην πρίζα παροχής 220V.
 • Ανοίξτε τον διακόπτη ON-OFF.
 • Θα ανάψουν οι ενδείξεις λειτουργίας και θα ακούσεται τον ήχο του ALARM για χαμηλή ένδειξη θερμοκρασίας και υγρασίας.
 • Το ΑLARM θα χτυπάει έως ότου η συσκευή πιάσει την σωστή θερμοκρασία και υγρασία. Ανάλογα το περιβάλλον και τις καιρικές συνθήκες αυτό μπορεί να ξεπεράσει και τα 50min.
 • Εάν θέλεται να ακυρώσεται τον ήχο απλά πατήστε οποιοδήποτε πράσινο κουμπί.
 • Αφήστε την συσκευή να δουλέψει 2 ώρες και παρακολουθήστε αν οι θήκες των αυγών μετακινούνται ( απο την αντίστροφη μέτρηση ώρας μόλις πάει 0min θα μετακινηθούν).
 • Η θερμοκρασία και η υγρασία είναι ρυθμισμένη απο το εργοστάσιο.
 • Θερμοκρασία στους 37,9
 •  υγρασία στο 60% + - 6με 7 % .

 

Ρύθµιση παραµέτρων: Οι τιµές της θερµοκρασίας λειτουργίας, του συναγερµού ελάχιστης / µέγιστης θερµοκρασίας, και ελάχιστης υγρασίας είναι εργοστασιακά ρυθµισµένες και δεν απαιτείται κάποια τροποποίηση τους. Αν παρολ’ αυτά παρουσιαστεί κάποιος λόγος είναι εύκολο να τροποποιηθούν. Πιέζοντας το πλήκτρο SET µπαίνεται στη λίστα παραµέτρων. Μπορείτε εύκολα να µεταβείτε από µία παράµετρο σε άλλη πιέζοντας το πλήκτρο (+) ή (-). Αν χρειαστεί να τροποποιήσετε την τιµή κάποιας παραµέτρου πιέστε το SET για 3 δευτερόλεπτα και χρησιµοποιήστε τα κουµπιά (+) ή (-) για να αυξήσετε ή να µειώσετε τη συγκεκριµένη τιµή. Επιβεβαιώστε την αλλαγή πιέζοντας το κουµπί SET.

Λίστα παραµέτρων και επιλογές: 1. Ρύθµιση της θερµοκρασίας λειτουργίας της εκκολαπτικής µηχανής. Εργοστασικά είναι ρυθµισµένη στους 38 °C. Πρέπει να είναι ρυθµισµένη στους 37.6 °C - Αυξοµείωση της θερµοκρασίας λειτουργίας της µηχανής κατά 0.1 °C.

 2. AL - Συναγερµός ελάχιστης θερµοκρασίας Ο συναγερµός ελάχιστης θερµοκρασίας είναι εργοστασιακά ρυθµισµένος να ενεργοποιείται εάν η θερµοκρασία πέσει για οποιαδήποτε λόγο κατά 1 °C από την ορισµένη τιµή και δεν απαιτείται κάποια τροποποίηση.

3. AH - Συναγερµός µέγιστης θερµοκρασίας Ο συναγερµός µέγιστης θερµοκρασίας είναι εργοστασιακά ρυθµισµένος να ενεργοποιείται εάν η θερµοκρασία ξεπεράσει για οποιαδήποτε λόγο κατά 1 °C την ορισµένη τιµή και δεν απαιτείται κάποια τροποποίηση. Κουµπιά αυξοµείωσης τιµών παραµέτρων Κουµπί ενεργοποίησης Κουµπί ρύθµισης Ένδειξη θερµοκρασίας Ένδειξη υγρασίας Ένδειξη λειτουργίας ανεµιστήρα Χρόνος µέχρι την επόµενη περιστροφή Ηµέρες λειτουργίας της εκκολαπτικής Ένδειξη λειτουργίας εκκολαπτικής µηχανής.

4. AS - Συναγερµός ελάχιστης υγρασίας Ο συναγερµός ελαχιστης υγρασίας είναι εργοστασιακά ρυθµισµένος στο να ενεργοποιείται εάν η υγρασία για οποιοδήποτε λόγο πέσει κάτω από το 45% και δεν απαιτείται κάποια τροποποίηση.

 5. HS (υψηλότερη θερµοκρασία) και LS (χαµηλότερη θερµοκρασία) - Ρύθµιση του εύρους τιµών που µπορεί να λάβει η θερµοκρασία, προκειµένου να αποφευχθούν ακραία λάθη κατά τη ρύθµιση της θερµοκρασίας. Εργοστασιακές ρυθµίσεις HS στους 39.5 °C και LS στους 30 °C.

6. CA - ?ιόρθωση ένδειξης αισθητήρα θερµοκρασίας. Είναι εργοστασιακά ρυθµισµένη στους 0 °C και µπορεί να διορθωθεί µόνο µε τη χρήση διακριβωµένου θερµοµέτρου. ?εν απαιτείται κάποια τροποποίηση.

7. HD και HU - Αισθητήρας θερµοκρασίας περιβάλλοντος. Εργοστασιακά ρυθµισµένο, δεν απαιτείται κάποια τροποποίηση.

ΥΓΡΑΣΙΑ: Υγρασία κατά τη διάρκεια της εκκόλαψης παρέχεται από τις ενσωµατωµένες λεκάνες στο κάτω µέρος της µηχανής. Η πλήρωση τους διευκολύνεται µε την χρήση της φιάλης νερού. Η ψηφιακή µονάδα ελέγχου, παρέχει ενδείξεις για τις τιµές υγρασίας σε UR%. Είναι σηµαντικό να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει ένας γρήγορος και απλός κανόνας για την ποσότητα νερού που θα πρέπει να υπάρχει εντός µιας εκκολαπτικής µηχανής καθώς επηρεάζεται από τις παρακάτω µεταβλητές:

• Υγρασία περιβάλλοντα χώρου (εξαρτάται από τον καιρό και το περιβάλλον).

 • Είδος αυγών.

 • Πορώδη κελύφη αυγών (ποικίλει από αυγό σε αυγό).

• Εποχή του έτους (π.χ υψηλές θερµοκρασίες περιβάλλοντος συνεπάγονται συνήθως και υψηλότερες τιµές υγρασίας / προς το τέλος της περιόδου ωοτοκίας τα αυγά είναι περισσότερο πορώδη).

Οι πραγµατικές ανάγκες υγρασίας µπορούν να προσδιοριστούν είτε µετρώντας το βάρος των αυγών (ένα αυγό πρέπει να χάσει 13%-15% του βάρους του κατά την επώαση) είτε µε ωοσκόπηση (ο αεροθάλαµος πρέπει να αντιστοιχεί στο 1/3 περίπου του αυγού, όταν είναι έτοιµο για εκκόλαψη)

ΕΝ?ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 37.6 °C

ΕΙΔΟΣ

ΕΠΩΑΣΗ

ΕΚΚΟΛΑΨΗ

ΚΟΤΕΣ / ΟΤΟΚΙΑΣ

47%

62%

ΚΟΤΕΣ ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΓΟΓΗΣ

52%

62%

ΦΑΣΙΑΝΟΙ /ΠΕΡΔ/ΙΚΕΣ/ΟΡΤΥΚΙΑ

38 – 43%

56 - 62%

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ

4752%

62%

ΠΑΠΙΕΣΧΗΝΕΣ

38 – 43%

62%

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ

2530%

38 – 43%

 

ΟΣΚΟΠΗΣΗ: Την 8η -10η ηµέρα της επώασης τα αυγά µπορούν να ωοσκοπηθούν ώστε να αποµακρυνθούν αυτά που δεν είναι γόνιµα. Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει σε ένα σκοτεινό δωµάτιο. Παρατηρώντας το εσωτερικό ενός γόνιµου αυγού µε ένα ωοσκόπιο είναι δυνατό να προσδιορίσουµε την ανάπτυξη του εµβρύου.

 • Εάν µοιάζει µε ένα σκούρο κοκκινωπό δίσκο από τον οποίο προβάλλουν ακτινωτά διάφορα αγγεία (σχήµα b) τότε το αυγό είναι γόνιµο και το έµβρυο υγιές. Σε κάποιο σηµείο µπορείτε να διακρίνετε ακόµα και τις παλµικές κινήσεις του εµβρύου.

 • Αντίθετα ένα αυγό το οποίο δεν είναι γόνιµο παρουσιάζει στο ωοσκόπιο µια καθαρή εικόνα µε σκιά στο σηµείο του κρόκου.

• Εάν κατά την ωοσκόπηση παρατηρήσετε αυγά µε ερυθρή κουκκίδα επάνω στο κέλυφος ή µια κεντρική κουκίδα που περιβάλλεται από οµόκεντρες δοµές παρουσιάζοντας µια νεφελώδη εικόνα, τότε τα έµβρυα είναι νεκρά.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Σε περίπτωση διακοπής ρεύµατος για αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια τις επώασης, τοποθετήστε ένα δοχείο µε ζεστό νερό µέσα στην εκκολαπτική µηχανή και διατηρήστε την πόρτα κλειστή.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ: Για να µεγιστοποιήσετε την εκκολαπτικότητα και να αποφύγετε µολύνσεις κατά τη διάρκεια της επώασης, παρακαλούµε ακολουθήστε τους παρακάτω κανόνες κατά τη συλλογή των αυγών:

 • Συλλέγετε τα αυγά καθηµερινά για αποφυγή µολύνσεων και ζηµιών που µπορούν να προκληθούν από υψηλές ή χαµηλές θερµοκρασίες.
 •  Μην τοποθετείτε στην εκκολαπτική µηχανή αυγά άνω των 7-8 ηµερών ή νωρίτερα των 2 ηµέρων.
 • Μη σηµειώνετε τα αυγά µε µελάνι - χρησιµοποιήστε µολυβί.

ΦΡΟΝΤΙ?Α ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ: Για να εξασφαλίσετε την άριστη λειτουργία και µακροχρόνια χρήση της εκκολαπτικής µηχανής ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες :

 • Μην τοποθετείτε τη µηχανή σε εξωτερικούς χώρους.
 • Μην τοποθετείτε τη µηχανή σε εσωτερικούς χώρους µε υψηλές ή χαµηλές θερµοκρασίες και υψηλά ποσοστά υγρασίας.
 • Αποφύγετε τον απότοµο χειρισµό της µηχανής.
 • Αποσυνδέστε την εκκολαπτική από την παροχή ρεύµατος πριν από τον καθαρισµό και πριν από κάθε µετακίνηση της.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ: Αφαιρέστε όλο το νερό εάν δεν σκοπεύετε να χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για µεγάλο χρονικό διάστηµα ή εάν θέλετε να την αποθηκεύσετε. Για να εξασφαλιστούν καλές συνθήκες υγιεινής κατά την επώαση είναι απαραίτητος ο καθαρισµός της εκκολαπτικής µηχανής στην αρχή και στο τέλος κάθε εκκόλαψης. 

ΕΓΓΥΗΣΗ: Όλα τα µέρη της εκκολαπτικής µηχανής έχουν ελεγχθεί πριν από την παράδοση και καλύπτονται από εγγύηση 12 µηνών από την ηµεροµηνία αγοράς. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή αντικατάσταση των εξαρτηµάτων που θα παρουσιάσουν κατασκευαστικό πρόβληµα εντός της περιόδου αυτής και συµπεριλαµβάνονται οι δαπάνες εργατικών.

?εν συµπεριλαµβάνονται τα έξοδα αποστολής. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που έχουν προκληθεί από κακή χρήση της συσκευής, ζηµίες κατά την µεταφορά, προβλήµατα του δικτύου παροχής ρεύµατος ή από επεµβάσεις µη εξουσιοδοτηµένων τεχνικών. Επίσης στην εγγύηση δεν συµπεριλαµβάνονται αποζηµιώσεις για απώλειες εσόδων ή υλικών λόγω του τεχνικού προβλήµατος.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ( www.petsamolis.gr) : 1 ETOYΣ

 


Ερώτηση σχετικά με το προϊόν
Kαταχώρηση

PDF

Eggc Incubator 56

Download

 Υπάρχει κατάστημα όπου μπορώ να δω τα προϊόντα από κοντά; 

Στα καταστήματα του petsamolis.gr μπορείτε να δείτε αξεσουάρ που επιθυμείτε από κοντά.

Τα καταστήματα λειτουργούν: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-21:00 και Σάββατο 08:00-18:00.

Μενελάου Παρλαμά 56

Ηράκλειο Κρήτης

Tηλ: 2818101036

Κατάστημα Μενελάου Παρλαμά 56

Λ. Ιωνίας 231

Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ: 2815106756

Κατάστημα Λ. Ιωνίας 231

Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 76

Ηράκλειο Κρήτης

Tηλ: 2818101036

Κατάστημα Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 76

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε χωρίς ραντεβού, αλλά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας  επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για να επιβεβαιώσετε ότι τα προϊόντα που θέλετε να δείτε υπάρχουν διαθέσιμα στον χώρο.


Παραγγελίες


 Με την αποστολή της παραγγελίας μου ΔΕΝ μου ήρθε επιβεβαίωση στο mail μου. Τι πρέπει να κάνω;

Αφού ελέγξετε ότι έχετε δώσει σωστά το e-mail σας και ότι ακολουθήσατε σωστά όλα τα βήματα που απαιτούνται για την αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας από την  σελίδα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 2818-101036.

 Εάν ένα προϊόν που έχω παραγγείλει τελικά δεν υπάρχει, τι πρέπει να κάνω;

Ορισμένες φορές κάποια προιόντα έχουν εξαντληθεί από την αποθήκη μας και δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί το site μας. Εάν το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο θα επικοινωνήσει μαζί σας η υπεύθυνη του online καταστήματος για να σας ενημερώσει και να σας δώσει εναλλακτικές προτάσεις.

Τα προιόντα της εταιρίας Nobby, trixie και karlie flamingo που αναγράφονται στην σελίδα με διαθεσιμότητα 2-8 μέρες, γίνονται παραγγελία από το εξωτερικό και για την παραλαβή τους χρειάζεται διάστημα από 10-20 εργάσιμες μέρες περίπου.

 Με ποιόν τρόπο μπορεί να γίνει η αποστολή των προϊόντων που έχω παραγγείλει;

Η αποστολή για παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα γίνονται με Ταχυμεταφορικές εταιρείες (Courier) ή μεταφορική εταιρία.

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με τη Γενική Ταχυδρομική Κύπρου.

Στις υπόλοπες Ευρωπαικές χώρες γίνονται με την ταχυμεταφορική υπηρεσία EMS (Express Mail Service).


Επιστροφές


 Αν κάτι δεν μου κάνει ή δεν μου αρέσει μπορώ να το αλλάξω;

Η φιλοσοφία του καταστήματός μας είναι οι πελάτες μας να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά τους. Στην περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει ή δεν είναι έτσι όπως το έχετε φανταστεί, έχετε δικαίωμα επιστροφής του προιόντος. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι επιστροφές ή αλλαγές προιόντων γίνονται δεκτές εντός  14 ημερών από την παραλαβή τους, εφόσον έχετε επικοινωνήσει πρώτα με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2818-101036 και έχετε συμπληρώσει τη Φόρμα Επιστροφής.

Προσοχή:Το προιόν πρέπει να μην έχει φθαρεί. Πρέπει να επιστραφούν στο κουτί του προιόντος, η εγγύηση και η σακούλα καθώς και όλα τα παραπάνω που είναι μέρος του προιόντος που αγοράζετε. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, τότε θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προιόν.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής του προϊόντος είναι υπαιτιότητα δική μας (για παράδειγμα: Λάθος προϊόν), τότε η αποστολή γίνεται με το Ελληνικό Ταχυδρομείο και η χρέωση αποστολής είναι δική μας. 

Σε διαφορετική περίπτωση όπου για την επιστροφή ευθύνεται ο πελάτης, οι επιστροφές γίνονται μέσω κάποιας από τις μεταφορικές Courier και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά του.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία petsamolis.gr. δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προιόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Για να ακολουθήσετε τη διαδικασία της επιστροφής εμπορεύματος θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφής .

 Γίνεται επιστροφή χρημάτων;
Το Petsamolis σας εξασφαλίζει την επιστροφή χρημάτων εντός 21 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εμάς. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μέσω ενός τραπεζικού λογαριασμού που θα μας υποδείξετε. Σε περίπτωση που η αγορά έγινε με πιστωτική κάρτα, τότε το ποσό επιστρέφετε στην κάρτα σας εντός 10 ημερών.
 

Πληρωμή παραγγελίας


 Με ποιόν τρόπο μπορώ να πληρώσω;
Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με:
 • Αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παράδοση),
 • Πιστωτική κάρτα,
 • Πιστωτική κάρτα με δόσεις,
 • Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό (προηγείται της αποστολής),
 • Paypal
 • Χρεωστική κάρτα
 • Viva

American Express payment Mastercard payment Maestro payment Visa PaymentPaypal paymentviva payments


Αποστολή παραγγελίας


 Με ποιόν τρόπο μπορεί να γίνει η αποστολή των προϊόντων που έχω παραγγείλει;

Η αποστολή για παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα γίνονται με Ταχυμεταφορικές εταιρείες (Courier) ή μεταφορική εταιρία.

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με τη Γενική Ταχυδρομική Κύπρου.

Στις υπόλοπες Ευρωπαικές χώρες γίνονται με την ταχυμεταφορική υπηρεσία EMS (Express Mail Service).

 Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

Τα έξοδα αποστολής είναι αναλογικά του συνολικού όγκου της παραγγελίας και του τρόπου πληρωμής.

Για τις παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα μπορείτε να τα βρείτε εδώ : Έξοδα Αποστολής

 Πότε ισχύουν τα ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά;

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα μεταφορικά είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Η 1η περίπτωση είναι το συνολικό βάρος της παραγγελίας να μην ξεπερνάει τα 15kg και οι αγορές να είναι άνω των 49€.

Η 2η περίπτωση αφορά τα προϊόντα με το ειδικό σήμα  Δωρεάν Μεταφορικά | Petshop Samolis ανεξαρτήτου βάρους, προορισμού και κόστους παραγγελίας.

Τα ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά ισχύουν μόνο για τις παραγγελίες που έχει γίνει προπληρωμή (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή online) και ΟΧΙ με αντικαταβολή.

*Ανάλογα τον όγκο και τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι στην ευχέρεια του petsamolis.gr να επιλέξει την πιο κατάλληλη μεταφορική για εσάς.

 Κάνετε αποστολές μόνο στην Αθήνα;

Αποστολές κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και σε όλες τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Πότε θα είναι έτοιμη η παραγγελία μου;

Αν η παραγγελία σας γίνει Δευτέρα - Παρασκευή μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, θα προωθηθεί την ίδια μέρα από το κατάστημά μας, εφόσον η διαθέσιμότητά του είναι 24 ωρών.

Αν η παραγγελία σας γίνει Σάββατο - Κυριακή ή σε περίοδο εορτών θα προωθηθεί την πρώτη εργάσιμη μέρα, με σειρά προτεραιότητας.

Μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες η παραγγελία σας θα σας έχει αποσταλεί.


Δωροεπιταγή


 Τι είναι η δωροεπιταγή;

Στο petshop Samolis οι πελάτες μας έχουν προνόμια και οφέλη στις αγορές τους.

Υπάρχουν 2 ειδών δωροεπιταγής:

1. Δωροεπιταγή αξίας 5€ - Εγγραφή πελάτη ως μέλος

Με την εγγραφή σας ως μέλος του petsamolis.gr σαν κάνουμε δώρο μία δωροεπιταγή την οποία μπορείτε να την εξαργυρώσετε από την πρώτη σας κιόλας αγορά.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Έχετε το δικαίωμα αν θέλετε να κάνετε δώρο τη δωροεπιταγή σας σε κάποιο άλλο μέλος και να την εξαργυρώσει αυτός/ή.

*Η εξαργύρωση της συγκεκριμένης δωροεπιταγής 5€ δεν είναι συμβατή με αγορές προϊόντων που έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ και ισχύει για αγορές άνω των 50€.

2. Δωροεπιταγή - Συλλογή πόντων από αγορές

Πραγματοποιώντας αγορές από το κατάστημά μας συλλέγετε πόντους από κάθε σας αγορά. Οι πόντοι αποθηκεύονται στο λογαριασμό σας και εξαργυρώνονται με τη μορφή δωροεπιταγής.

Την αναλογία των πόντων όπως και περισσότερες πληροφορίες για τους πόντους μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Για να δείτε τους πόντους που έχετε συλλέξει μέχρι τώρα από τις αγορές σας πηγαίνετε εδώ.

Την κάθε δωροεπιταγή μπορείτε να την εξαργυρώσετε κατά τη διαδικασίας Ολοκλήρωσης Αγορών στο σημείο όπως φαίνεται παρακάτω:

Δωροεπιταγή - Συλλογή πόντων | Petsamolis Petshop

Εγγραφή Μέλους


 Πώς γίνεται η εγγραφή μου ως μέλος στο petsamolis.gr;

Η διαδικασία να εγγραφείτε ως μέλος στο petsamolis.gr είναι πολύ απλή και γρήγορη. Συμπληρώνοντας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής έχετε καταφέρει να εγγραφείτε σαν μέλος και να κερδίσετε πολλά προνόμια.

Σας δίνεται η δυνατότητα εφόσον διαθέτετε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook ή στο Google+ να συνδεθείτε μέσω αυτού και να μην χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα πεδία που σας ζητάει. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, έρχεται στο email σας ένα email επιβεβαίωσης της εγγραφής.

Το petsamolis.gr κρατάει τα στοιχεία του λογαριασμού σας και συνεπώς δεν χρειάζεται σε κάθε σας αγορά από το online κατάστημά μας να τα συμπληρώνετε από την αρχή.

Προϋπόθεση: Πριν την αγορά σας πρέπει να έχετε συνδεθεί με τα στοιχεία του λογαριασμού σας, το "όνομα χρήστη" και τον "κωδικό πρόσβασης" σας.

 Ξέχασα τον κωδικό μου!Πώς μπορώ να τον ανακτήσω;

Η διαδικασία υπενθύμισης κωδικού είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει από τον ίδιο τον χρήστη διότι τα δεδομένα σας είναι προσωπικά και τα γνωρίζετε ΜΟΝΟ εσείς.

Οπότε η διαδικασία έχει ως εξής:

1. Πατάτε πάνω δεξιά στο εικονίδιο με το ανθρωπάκι Σύνδεση χρήστη - icon |Petshop Petsamolis για να σας εμφανίσει το παράθυρο με τις επιλογές του χρήστη είτε στη Διαχείριση/Αλλαγή στοιχείων και μετά πατάτε στην επιλογή "Ξέχασα το συνθηματικό μου".

2. Στη σελίδα που σας εμφανίζει συμπληρώνετε είτε το "Όνομα χρήστη" είτε το "Email" σας και πατώντας Αποστολή σας έρχεται ειδοποίηση στο email σας με το νέο σας πλέον κωδικό.

Κατόπιν κάνετε σύνδεση στο λογαριασμό σας με το "Όνομα Χρήστη" που έχετε ήδη και το "νέο κωδικό" που σας ήρθε στο email.


Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής


 Τι είναι η "Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής";

ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗΣ | PETSAMOLIS

 

Εγγυώμαστε στους πελάτες μας πως τα προϊόντα μας με την ειδική ένδειξη Best Price | Petshop Samolis έχουν την χαμηλότερη τιμή από οποιαδήποτε άλλο e-shop στην Ελλάδα.

Αν βρείτε χαμηλότερη τιμή κάπου αλλού στην Ελλάδα σε ετοιμοπαράδοτα εμπορεύματα τότε δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε την ίδια τιμή.

Για εμάς προέχει να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας για τη δική σας ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

 

Eφάπαξ1X150
2 Δόσεις ΑΤΟΚΑ2X75
3 Δόσεις ΑΤΟΚΑ3X50
4 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ4X40.31
5 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ5X32.7
6 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ6X28.75
7 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ7X25.71
8 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ8X23.44
9 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ9X21.67
10 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ10X20.25
11 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ11X19.09
12 Δόσεις ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ12X18.13
Δείτε επίσης...
ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ–ΕΠΩΑΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ RCOM ΜΧ-20
Κατόπιν παραγγελίας
Kωδικός: 1066599
Στα Καταστήματα 680,00€
Τιμές με Φ.Π.Α.670,00€  ή 80.96 X 12 Δόσεις
HHD Εκκολαπτική μηχανή αυτόματη, 24 αυγών
Σε Απόθεμα
Kωδικός: 1087405
Στα Καταστήματα 135,00€
Τιμές με Φ.Π.Α.130,00€  ή 65 X 2 Δόσεις
Fiem smart εκκολαπτική αυτόματη 18 αυγών
Κατόπιν παραγγελίας
Kωδικός: 5020295
Στα Καταστήματα 285,00€
Τιμές με Φ.Π.Α.224,00€  ή 60.2 X 4 Δόσεις
Εκκολαπτική μηχανή ημιαυτόματη Novital Cova 162
Κατόπιν παραγγελίας
Kωδικός: 5020317
Στα Καταστήματα 475,00€
Τιμές με Φ.Π.Α.396,00€  ή 67.89 X 7 Δόσεις
Εκκολαπτική μηχανή ημιαυτόματη Novital Cova 24
ΠροσφοράΠρόταση
Δωρεάν Μεταφορικά
Σε Απόθεμα
Kωδικός: 5020321
Στα Καταστήματα 160,00€
Τιμές με Φ.Π.Α.124,90€  ή 62.45 X 2 Δόσεις
Κλωσσομηχανή 41 αυγών ημιαυτόματη
Προσφορά
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Δωρεάν Μεταφορικά
Κατόπιν παραγγελίας
Kωδικός: 5020700
Τιμές με Φ.Π.Α.98,00€
ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ ΜHΧΑΝΗ NOVA E7
Σε Απόθεμα
Kωδικός: 5020710
Στα Καταστήματα 55,00€
Τιμές με Φ.Π.Α.50,00€
ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ NOVA E 48 Pro
Κατόπιν παραγγελίας
Kωδικός: 5020712
Τιμές με Φ.Π.Α.150,00€  ή 50 X 3 Δόσεις