Αρχική » ΣΚΥΛΟΣ » ΣΚΥΛΙΑ » ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ » ΚΟΥΤΑΒΙΑ - ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΣΤΑΦΟΡΝΤΣΑΙΡ
ΚΟΥΤΑΒΙΑ - ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΣΤΑΦΟΡΝΤΣΑΙΡ
ΚΟΥΤΑΒΙΑ - ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΣΤΑΦΟΡΝΤΣΑΙΡ
Τιμές με Φ.Π.Α.1,00€
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
Kωδικός: 5060366
Παρακαλούμε επιλέξτε πρώτα Χρώμα

ΚΟΥΤΑΒΙΑ - ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΣΤΑΦΟΡΝΤΣΑΙΡ

 

Χαρακτηριστικά

 

Καταγωγή ράτσας

Αμερική

Χρωματισμός

Καφέ, άσπρο, ξανθό, μαύρο (με ή χωρίς λευκή "ποδιά")

Group

Terrier (σκύλοι Τεριέ)

Ύψος

Αρσ. 40 cm | Θηλ. 35 - 40 cm

Βάρος

Αρσ. 17κ | Θηλ. 11κ 17κ Max

Άλλη ονομασία St.

 

Ιδιοσυγκρασία           

Φιλικό, έξυπνο, συντροφικό

Χρησιμότητα

Σκύλος Συντροφιάς

Προσδ. χρόνος ζωής

10-16 Χρόνια

Ιδιοσυγκρασία

Θαρραλέο, έξυπνο, συντροφικό, προστατευτικό

Προτεινόμενη επιλογή για όσους θέλουν ένα σκυλί μεσαίου μεγέθους. To American Staffordshire μπορεί να προσαρμοστεί τόσο μέσα σε διαμέρισμα, όσο και σε σπίτι με αυλή ή κήπο. Ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν ένα σκύλο φύλακα μέσα στο σπίτι.

Περιγραφή

Το Αμερικάνικο Στάφορντσάϊρ τεριέ, είναι ένα μεσαίου μεγέθους σκυλί, με δυνατό, μυώδες σώμα. Έχει όμορφο, κοντό τρίχωμα, έξυπνα μαύρα ματάκια και άγρυπνο βλέμμα. Αγαπά την ανθρώπινη συντροφιά και προσαρμόζεται εύκολα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας.

Το μεσαίο μέγεθός του τον καθιστά ιδανικό για κατοικίδιο τόσο στην εξοχή, όσο και στο διαμέρισμα, αρκεί να βγαίνει την καθημερινή βόλτα του. Είναι καλή παρέα για παιδιά όλων των ηλικιών και συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς ράτσες.

Συμβουλές για περιποίηση

Το American Staffordshire έχει κοντό τρίχωμα και δεν απαιτεί πολύ φροντίδα. Ένα τακτικό βούρτσισμα και ένα στεγνό καθάρισμα αρκούν. Επίσης, ένα καλό τρίψιμο στο τρίχωμα θα του δώσει στιλπνότητα και λάμψη.

Θέματα σχετικά με την υγεία

Το αμερικανικό terrier Staffordshire είναι μια συγκριτικά υγιής ράτσα. Ορισμένα γνωστά προβλήματα είναι η δυσπλασία, ο καταρράκτης και οι καρδιοπάθειες. Τα American Staffordshire Terriers συνήθως ζουν από 9 έως 15 έτη και κατά μέσο όρο δίνουν 5 έως 10 κουτάβια ανά γέννα.

Ιδανικές συνθήκες διαβίωσης

Το American Staffordshire μπορεί να ζήσει ακόμα και σε ένα μικρό διαμέρισμα αρκεί να έχει την καθημερινή του βόλτα για να παίξει και να ασκηθεί. Αυτή η φυλή είναι πολύ δραστήρια σε εσωτερικούς χώρους και προτιμά τα θερμά κλίματα.

Το American Staffordshire Terrier αναπτύχθηκε στις αρχές του 1800 στην αγγλική περιοχή του Staffordshire και αποτελεί μια διασταύρωση της οικογένειας των bulldog εκείνης της εποχής και των terrier. Παρόλο που ο πρόγονος του Staffordshire προέρχεται από την Αγγλία, η ράτσα αυτή διαδόθηκε πάρα πολύ στην Αμερική όπου αναπτύχθηκε και βραβεύτηκε από το American Kennel Club το 1936.

Το πρώτο επίσημα καταχωρημένο Staffordshire είναι ο Pete (το πραγματικό όνομα του Peter Lucenay) τo αστέρι σκύλος μιας Αμερικανικής κωμωδίας του 1930. Αυτή η φυλή χρησιμοποιήθηκε από τους αγρότες για το κυνήγι άγριων χοίρων, αρκούδων και άλλων θηραμάτων. Είναι πολύ τρυφερός σύντροφος, παρόλο που έχει επικρατήσει από τον Τύπο και τα μέσα ενημέρωσης μια εικόνα κακού σκύλου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι πολλές από τις ιστορίες επίθεσης σκύλων, αφορούν σε σκυλιά μη καθαρόαιμα, ή σκυλιά που μεγάλωσαν με κακές συνθήκες. Το American Staffordshire Terrier είναι ένα εξαιρετικό σκυλί, πολύ καλό σύντροφος.

Η προέλευση των κουταβίων είναι από την Ουγγαρία & την Τσεχία.Συνοδεύονται με βιβλιάριο υγείας,διαβατήριο,microchip και με ένα ή δύο εμβόλια.Δίνεται εγγύηση 7 ημερών καλής υγείας.Υπάρχει πιθανότητα αλλαγής τιμών ανάλογα τη σεζόν.

Η τιμή είναι ενδεικτική και υπάρχει περίπτωση να διαφέρει.Σε περίπτωση διαφορετικής τιμής θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


ΔΩΡΕΑΝ αποστολή

Σε όλα τα προϊόντα με το ειδικό σήμα η αποστολή ειναι δωρεάν ανεξαρτήτου βάρους και προορισμόυ.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με το  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ αποστολή  ισχύει και για αγορές   από 49€ και άνω εως 15kg.

ερώτηση σχετικά με το προϊόν
Kαταχώρηση