Αρχική » Grooming κατοικιδίων
Grooming κατοικιδίων

Pet Grooming

 pet grooming

Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα στο Γάζι,

για να σας υποδεχτούμε με την νέα μας υπηρεσία Pet Grooming και να προσφέρουμε μοναδικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης στους μικρούς σας φίλους.

Ελάτε εδώ με το σκύλο η την γάτα σας και και δείτε τις υπηρεσίες περιποίησης που προφέρουμε με την υπογραφή PetSamolis που τόσα χρόνια γνώρίζετε και εμπιστεύεστε. Κάνουμε πράξη την φράση που μας αντιπροσωπεύει Τα πάντα για όλα τα ζώα και εσείς μένετε ευχαριστημένοι.

dog grooming        cat grooming

Grooming για το μικρό σας φίλο

Η περιποίηση είναι ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό κεφάλαιο κατά τη διάρκεια της ζωής των κατοικίδιων μα για την ψυχική και σωματική τους υγεία.

Ο καλλωπισμός είναι το εργαλείο που εξασφαλίζει υγεία, ψυχολογική ισορροπία και ομορφαίνει το ζωάκι μας και είναι απαραίτητος για να προσφέρουμε στο ζωάκι μας τις καλύτερες συνθηκες διαβίωσης. Με τον καλλωπισμό μπορούμε να αποτρέψουμε την εμφάνιση δερματικών παθήσεων, αλλά και να αποκαλύψουμε κρυμμένα συμπτώματα ασθένειας.

Ένα καλλωπισμένο ζωάκι, δεν διακατέχεται από το άγχος και τη νευρικότητα, που του προκαλούν οι επίπονοι κόμποι, το βάρος του περιττού τριχώματος και η δυσοσμία. 

Ωφέλη και για εσάς.

Γλιτώνετε πλέον απο τις τρίχες που πέφτουν παντού στο σπίτι καθως φροντίζουμε εμείς να απομακρύνουμε τις περριτές τρίχες και να ελλατώσουμε την απώλεια τριχώματος.

Εχετε ένα ζωάκι εμφανίσιμο με το δικό του ιδιαίτερο στυλ, αλλα και καθαρό

Το ζωάκι σας χαλαρώνει και δεν είναι στρεσαρισμένο πλεον, με αποτέλεσμα να σας προφέρει πολές ομορφες στιγμες, χαρουμενο και ζωηρό.

Υπηρεσίες

1) Grooming Σκύλου

2) Grooming Γάτας

Self Service Μπάνιο

Μπορείτε να κάνετε εσεις μπάνιο το κατοικίδιο σας εσείς σε ειδικά διαμορφωμένη μπανιέρα.

Γλιτώστε από την ακαταστασία και ταλαιπωρία του να κάνετε το κατοικίδιο σας μπανιο στο σπίτι.

Εμείς σας παρέχουμε τον εξοπλισμό ώστε να το κάνετε εύκολα και γρήγορα και προσφέρουμε πακέτα προιόντων περιποίησης για την τέλεια εμπειρία.

 cat grooming κουρεμα κόψιμο νυχιών Μασαζ