Αρχική » Tρόποι παραγγελίας
Tρόποι παραγγελίας

Τις παραγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε με τους ακόλουθους τρόπους:

 Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σύμφωνα με τα προϊόντα που έχετε τοποθετήσει στο ηλεκτρονικό σας Καλάθι Αγορών


 Mέσω e-mail  στο: petsamolis@gmail.com, όπου θα μας αναφέρετε τον κωδικό του προϊόντος και τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση και Τηλέφωνο), ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.


 Mέσω Τηλεφώνου στο: 2818101036 από 09.00 έως 20.00 ή μέσω Φαξ: 2810373384, όπου θα μας αναφέρετε τον κωδικό του προϊόντος και τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση και Τηλέφωνο), ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.


 Ερώτηση σχετικά με το προϊόν : Κάθε προϊόν διαθέτει το πεδίο: "Ερώτηση σχετικά με το προϊόν", στο οποίο συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα ζητούμενα στοιχεία καθώς και τι σας ενδιαφέρει να μάθετε για το συγκεκριμένο προϊόν. Το αρμόδο τμήμα μόλις επεξεργαστεί το αίτημα σας, θα σας καλέσει τηλεφωνικώς για την ανάλογη ενημέρωση.

 


 Tηλεφωνική παραγγελία: Με αυτό τον τρόπο, συμπληρώνετε τα βασικά στοιχεία σας, όπως: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και κωδικό του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπος μας,θα σας καλέσει για να διεκπεραιώσετε την παραγγελία σας.