Αρχική » Δωροεπιταγές
Δωροεπιταγές

Δωροεπιταγή 5€ με εγγραφή | Petsshop Samolis

Τώρα κάνοντας εγγραφή ως μέλος στο site μας αποκτάτε προνόμια.

Δεν χρειάζεται να ολοκληρώσετε την 1η σας αγορά για να κερδίσετε τη δωροεπιταγή μας. Μόνο από την εγγραφή σας είστε κερδισμένοι στο Petsamolis.

Για να κάνετε εγγραφή στο online κατάστημά μας πατήστε Εγγραφή

 

Ένα από αυτά είναι ότι κερδίζετε μία δωροεπιταγή αξίας 5€ την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε στην επόμενή σας αγορά χρησιμοποιώντας τον κωδικό που σας έχει αποσταλεί στο email σας και καταχωρώντας τον στη σελίδα ολοκλήρωσης παραγγελίας, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Δωροεπιταγή - Καλάθι αγορών | Petshop Samolis

 

Εφόσον έχετε συνδεθεί με τα στοιχεία του λογαριασμού σας, πατάτε "Εισαγωγή δωροεπιταγής", καταχωρείτε τον κωδικό της δωροεπιταγής που σας έχει αποσταλεί από την εγγραφή σας και περνάει η έκπτωση στο καλάθι αγορών σας.

*Η δωροεπιταγή έχει ισχύ 1 μήνα μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας. Μπορείτε να δείτε τη δωροεπιταγή σας αναπάσα στιγμή εφόσον πρώτα συνδεθείτε στο site μας με το λογαριασμό σας και πάτε στην καρτέλα σας, στο πεδίο "οι Δωροεπιταγές μου".

*Η εξαργύρωση της συγκεκριμένης δωροεπιταγής 5€ δεν είναι συμβατή με αγορές προϊόντων που έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ και ισχύει για αγορές άνω των 50€.