Τηλ. Παραγγελίες 2818101036
BLOG
Κουτάβι στο σπίτι: Όσα πρέπει να έχετε πριν τον ερχομό του

Το να φέρετε ένα καινούργιο κουτάβι στο σπίτι είναι πραγματικά μεγάλη χαρά. Είναι, όμως. πολύ σημαντικό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον ερχομό του ημέρες πριν και να έχετε το διαμορφώσει κατάλληλα, για να είστε ασφαλείς και ευτυχισμένοι εσείς και το καινούργιο μέλος της οικογένειας σας.

Από πριν φέρετε το σκυλί στο σπίτι, θα πρέπει να έχετε ήδη αποφασίσει:

                    Ποιος θα το βγάζει βόλτες και ποιες ώρες της ημέρας (είναι πολύ σημαντικό να τηρήσετε συγκεκριμένο πρόγραμμα προκειμένου να μη λερώνει στο σπίτι)

                    Ποιος θα αναλάβει να το ταΐζει και ποιες ώρες (Επίσης σημαντικό να είναι συγκεκριμένες οι ώρες του φαγητού)

                    Πότε θα το πάτε στον κτηνίατρο για τα πρώτα του εμβόλια και αποπαρασίτωση

                    Συγκεκριμένο λεξιλόγιο. Πρέπει να έχετε αποφασίσει από πριν τις εντολές που θα μάθετε στον σκύλο και τι ακριβώς θέλετε να κάνει όταν τις ακούει, για να μην του προκαλέσετε σύγχυση.

Στη συνέχεια, συντάξτε μια λίστα με ψώνια και προμήθειες για το κουτάβι.

                    Τροφή: συμβουλευτείτε κτηνίατρο για το τι πρέπει να το ταΐσετε, ανάλογα με τη ράτσα και την ηλικία του.

 

                    Μπολάκια για νερό και φαγητό: Πρέπει να είναι μεγάλα, άνετα και ανθεκτικά. Μην του αλλάζετε συνεχώς πιάτα και μην τα αλλάζετε θέση μέσα στο σπίτι, γιατί το κουτάβι θα μπερδευτεί. Μία πρόταση είναι το βαρύ και σταθερό μπολ CrociBowl candy με αντιολισθητικό πάτο.



                    Μαλακό και άνετο κρεβατάκι: Εκτός κι αν έχετε αποφασίσει ότι θα κοιμάται μαζί σας το βράδυ, αν και καλό θα ήταν να το αποφύγετε τον πρώτο καιρό. Δοκιμάστε το Croci pet bed dual που είναι ιδιαίτερα μαλακό και άνετο!

 

                    Παιχνίδια για μασούλημα: Το κουτάβι, ειδικά όταν αλλάζει δόντια, θα μασήσει κυριολεκτικά ό, τι βρει μπροστά του. Πρέπει, λοιπόν, να μάθει τι επιτρέπεται να μασάει τι όχι και κυρίως να έχει ανθεκτικά παιχνίδια να ασχοληθεί. Προτιμήστε το Ferplast Smile. Είναι κατάλληλο για κουτάβια σε περίοδο οδοντοφυΐας.            

 

 

                    Περιλαίμιο και λουρί: Ανάλογα με τη ράτσα και την ηλικία του σκύλου, επιλέξτε το κατάλληλο περιλαίμιο και ένα ανθεκτικό λουρί ή σαμαράκι που θα κάνει τη βόλτα διασκεδαστική αλλά και ασφαλή για το άτακτο κουτάβι.

Διαμορφώστε το σπίτι σας κατάλληλα για να είναι το κουτάβι ασφαλές. Κρύψτε τα ηλεκτρικά καλώδια και βάλτε τα μπουκάλια με τα απορρυπαντικά σε ψηλά ράφια ή μέσα σε ντουλάπια. Επίσης, καλό είναι να μην έχετε πράγματα που σπάνε εύκολα κοντά στο πάτωμα. Σκύψτε στο ύψος του κουταβιού και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάτι επικίνδυνο που να φτάνει να πειράξει.

Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μας, βρείτε τες εδώ: Croci Bowl candy ass.col., Croci pet bed dual orange/grey & Ferplast Smile.

SHARE
Προσθέσατε το προϊόν στο Καλάθι Αγορών σας!
ΝΕΟ
-%
BEST SELLER

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!