Τηλ. Παραγγελίες 2818101036
BLOG
Ξηρά τροφή γάτας: Επιλογές για ένα υγιές πεπτικό σύστημα

Οι γάτες, όπως όλα τα ζωάκια, αγαπούν ιδιαίτερα το φαγητό. Αυτό δε σημαίνει ότι μπορούν ή πρέπει να φάνε τα πάντα.

Η διατροφή μιας γάτας εξαρτάται από την ηλικία της, το σώμα της, τις προτιμήσεις της και τη γενικότερη υγεία της. Αν η γάτα σας για παράδειγμα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, τότε ίσως να πρέπει να λάβει ειδική διατροφή.

Το πεπτικό σύστημα της γάτας είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του οργανισμού τους. Υπάρχουν ξηρές τροφές γάτας που κατασκευάζονται με υλικά τέτοια, ώστε να ανταποκριθούν σωστά σε ευαισθησίες στομαχιού ή πεπτικού συστήματος.

Τι υλικά ωστόσο θα πρέπει να περιέχουν αυτές οι τροφές;

Ξηρά τροφή γάτας και πεπτικό σύστημα

Αν υπάρχουν προβλήματα στο πεπτικό σύστημα της γάτας σας ή απλώς θέλετε να τη διατηρήσετε όσο πιο υγιή γίνεται, τότε επιλέξτε ξηρές τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη. Οι γάτες χρειάζονται την πρωτεΐνη ώστε να αναπτύξουν υγιής μυϊκή μάζα. Επιπλέον η πρωτεΐνη βοηθάει στην πρόληψη αλλεργιών.



Champion petfoods Acana με ψάρια του Ειρηνικού Ωκεανού πλούσια σε πρωτεΐνη

Οι φυτικές ίνες επίσης βοηθούν στην ενίσχυση της καλής  υγείας του εντέρου. Για παράδειγμα, τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, θα λύσουν πιθανά προβλήματα δυσκοιλιότητας.

Γενικότερα, ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης, φυτικών ινών και προβιοτικών συμβάλλει στη γενικότερη υποστήριξη της υγείας του πεπτικού συστήματος.



Orijen Kitten προσφέρει στο μικρό γατάκι τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται για υγιή ανάπτυξη

Τροφές σχεδιασμένες  για ευαίσθητα στομάχια

Στην αγορά ευτυχώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία τροφών, έτσι μπορείτε να βρείτε ξηρά τροφή γάτας που να έχει σχεδιαστεί για ευαίσθητο στομάχι. Οι τροφές αυτές βοηθούν καθυστερώντας τον χρόνο πέψης και ανακουφίζοντας από πόνους ή δυσκοιλιότητα.




Champion petfoods Orijen θρεπτική τροφή ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει 8 κοινές παθήσεις

Τέλος, φροντίστε η τροφή που θα επιλέξετε να έχει υποαλλεργικά συστατικά, καθώς δε γνωρίζετε πως μπορεί να αντιδράσει η γάτα σας σε αυτά.




Champion petfoods Acana grasslands για γάτες όλων των φυλών και όλων των σταδίων ζωής

Είναι σημαντικό να συμβουλεύεστε τον κτηνίατρό σας σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Εκείνος είναι που θα σας καθοδηγήσει σωστά σε περίπτωση που η γάτα σας πάσχει από κάποια ασθένεια.

Να θυμάστε πως η τροφή για κάθε ζωάκι, έτσι και για τη γάτα είναι σημαντική. Επιλέγουμε πάντα με προσοχή, ανάλογα τις προτιμήσεις και τις ειδικές ανάγκες που μπορεί να έχει η γάτα μας.

SHARE
Προσθέσατε το προϊόν στο Καλάθι Αγορών σας!
ΝΕΟ
-%
BEST SELLER

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!